kinnley98 Hmmmmmmmmmmm..... 08.05.10, 18:59 Coś ty niewiem ile ja wydaję ale napewno więcej od ciebie tyle co ty wydajesz na ciuchy miesięcznie to ja za to kupuję kolczyki heh Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 14:58 to jest różnie. ale nie dużo na szczęście. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kingul33 Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 15:08 Staram się kupować za całe swoje kieszonkowe, ciągle mi się wydaje, że za mało ciuchów mam. Czyli ok. 200-250 zł Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Ile miesiecznie wydaje na ciuchy? 09.05.10, 15:13 nie liczę ale ok.500-1000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 15:31 Nie wydaję zbyt dużo na ciuchy, nie mam na tyle kasy. Nie chodzę to jakichś strasznie drogich sklepów, kupuję ładne rzeczy po całkiem niskich cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
crystal_ Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 20:37 Trudne pytanie... Szczerze nie mam pojęcia... Trudno jest mi to oszacować, ale w każdym razie na ubrania wydaje mało pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 17:54 ja około 300 zł czasami więcej czasami mniej Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: hi hi ;-))) 09.05.10, 20:30 Ok. 500, może troche więcej... jak mi się coś spodoba to od razu kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 20:33 Hmm no roznie bywa Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 20:34 Wszystko zależy od tego, jaki mamy miesiąc i jak wygląda sytuacja w mojej szafie. Wiadomo, że na wiosnę/zimę wydaję więcej, bo np. muszę kupić sobie nową kurtkę, buty, etc. Ogółem to wydaje mi się, że tak przeciętnie ; > Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 20:37 Nie wiem.Nie kupuję sobie sama ubrań.Mama przysyła mi prawie codziennie z USA jakieś ubrania Gucciego,D&G itd.,więc pewnie dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ hmm. ;] 09.05.10, 20:37 Co miesiąc to nwm. Ale co tydzień.. 50-100. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu czaisz ; o 09.05.10, 20:39 hmm ja sie chwaliła nie bede . jak narazie wydałałam jakieś 100 zł z kolezankami . plus dzisiejszy festyn , to jakies 40 zł . ja raczej kupuje malo ciuchów ,bo kase daje mi na nie mama . a za swoje to raczej takie duperele jak np. dzisiaj pierścionek i branzoletke . xd Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 20:39 nie mam określonego budżetu na miesiąc. kupuję coś, gdy mi się podoba i gdy tego właśnie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 20:43 różnie, bardzo róźnie ;q Odpowiedz Link Zgłoś
diamentowa_ Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 20:56 miesięcznie ? hmm 700zł-1200zł czy coś takiego . ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: Baaaaardzo duuuużo 09.05.10, 21:59 Razem z dodatkami to się uzbiera. Wczoraj koszulka 35 zł. Dzisiaj koszulka 150 zł. Nie cały miesiąc temu buty 315 zł. Plus jeszcze dodatki.... Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Baaaaardzo duuuużo 09.05.10, 22:04 jak tak czytam wasze wypowiedzi to mi się słabo robi! po jaki gwint wydawać tyle na ciuchy? nie rozumiem może was stać na ciuchy z drogich sklepów ale no ok dziwi mnie tylko to że wasze matki się na to godzą 1000 zł miesięcznie? po co? nie rozumiem może jestem jakaś dziwna ale to naprawdę dla mnie dziwne żal by mi było tyle forsy na ciuchy w których pochodzę tylko z 2-3 miesiące bo przecież rosnę i długo nie będę w nich łazić ja to chyba jestem dziwna o.O Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 :) 09.05.10, 22:10 Ja nie chodzę na takie comiesięczne zakupy, na których się wydaje wielkie sumy. Jestem w sklepach praktycznie codziennie (muszę czekać na siostry które jeszcze nie skończyły swoich zajęć dodatkowych a rodzice zabierają nas razem) i kupuję coś po dokładnym obejrzeniu tego i jeśli mi się na prawdę podoba i jeśli uznam że jest warte tej ceny. Nieraz kupuję bardzo często ale są też miesiące w których nic nie kupię. Jednak nie patrzę na markę i sklep ale kupuję to co mi się podoba i nie zawsze są to rzeczy z takich sklepów jak Cropp czy House Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 22:06 różnie . Co miesiąc jakoś nie jeżdżę na zakupy . Raz na dwa może trzy miesiące . Ale wtedy kupuje sporo . Co miesiąc po co ... Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 22:16 rodzice kupują mi ciuchy w Anglii i wysyłają paczką xD Odpowiedz Link Zgłoś
leal.1 Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 22:25 Ja na ciuchy wydaję...Na pewno dużo! No bo przecież jest tyle fajnych ciuszków. Odpowiedz Link Zgłoś
moderna Mundurek do pracy 17.06.10, 13:45 Mam pracę w ktorej obowiązuje mnie mundurek na dodatek z biała bluzką. chcialabym kupić sobie biala ale w troche luźniejszym stylu czy waszym zdaniem taka www.zaku.pl/dranella-biala-koszula-marszczona-hafty.html bedzie odpowiednia? Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 09.05.10, 22:29 w zeszłym miesiącu nic sobie nie kupiłam. Chodzę do sklepu tylko w przypadku, kiedy zauważam, że muszę zakładać tą samą podkoszulkę co trzy dni, albo rozwalę sobie kolejną parę spodni Odpowiedz Link Zgłoś
everythingends Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 10.05.10, 22:47 mało. czasami raz na 3 miesiące pójdę na duże zakupy, a to może 200-300 zł? różnie ze mną bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
pruci Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 12.05.10, 11:32 nie wiem. nie mam pojecia jak mi sie cos spodoba to ide i kupuje nie mam takiego ograniczenia, ze mam przeznaczone ileś tam kasy na miesiąc -,- Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: Ile miesiecznie wydajecie na ciuchy ? 12.05.10, 11:41 niestety ale ja jestem trochę rozpuszczona, więc miesięcznie wydaje gdzieś tak 300/400 zł ;c Odpowiedz Link Zgłoś