izulaxd 20.12.09, 11:23 a więc tak jak w temacie... oglądaliście ? ;D Ja tak. bylo super ! ale najgorsza scena była jak zabijali lwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akinorew13 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 11:26 to badziewie? Kiedyś tam widziałam raz. I więcej nie zamierzam. Badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
jewel Akinorew13. 20.12.09, 11:44 Do Akinorew13: Rozumiem, wolisz słodką Selenkę i Czarodzieje z Wawerly(?) Place ? -.- To dopiero badziewie. A te Czarodzieje z Wawerly Place Film, w życiu by w kinie nie puścili ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
justinbieber1 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 12:49 akinorew13 napisał(a): > to badziewie? Kiedyś tam widziałam raz. I więcej nie zamierzam. Badziewie. Co proszę?! Gdyby było badziewiem, to by na pewno owa książka nie była lekturą szkolną. No tak bo przecież 'zmierzch' jest tak pouczającym i nauczającym filmem, że to on powinien być lekturą i kampanią światową. Zresztą ten Taylorek, mmm... Żal mi Ciebie dziecinko ;// Ja oglądałam i mi się bardzo podobało, a oglądałam akurat wczoraj ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 OzN 20.12.09, 12:52 no proszę.. mądra się znalazła ; / wiesz.. badziewiem bym tego nie nazwała.. bo jak dla mnie była to całkiem dobra adaptacja... Film dostał Oscara.. Nie mam nic przeciwko twojemu zdaniu, ale mogłabyś je zachować dla siebie.. lub po prostu wyrazić je w bardziej inteligentny sposób.. Mi film się podobał, świetne fantasy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 11:31 tak ;p Całkiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 11:36 byłam dawno na tym w kinie. ^^ a wiiesz, że jedną scene kręcili w Polsce.?( ; Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 11:50 tak oglądałam i to już drugi raz bo w kinie na tym byłam ;p ale przede wszystkim polecam przeczytać sobie książki ! są świetne. przeczytałam wszystkie części i myślę, że jeszcze nie raz przeczytam, gdyż te książki nie są puste a mają przesłanie. i jak ktoś mówi, że ten film jest bez sensu i w ogóle to znaczy że nie zrozumiał symboliki. Otóż lew w filmie jest symbolem Chrystusa, który umarł za nasze grzechy a następnie zmartwychwstał. Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 12:30 tak oglądałam. Fajny film.Oglądałam go już kilka razy.Ale tym razem podobał mi się najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
millenne Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 12:33 Oglądałam.Popłakałam się wtedy kiedy zabijali Aslana Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 12:34 Ja oglądałam i podobało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 12:43 Oglądałam i to już nie raz. Fajne, mi się bardzo podoba ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 12:49 Tak ! Kocham ten film normlanie , jest o wiele lepszy niż , np. Zmierzch . Ten film jest pełen emocji , zabawny , wzruszający . Nakręcili go bardzo dawno , ale dalej go uwielbiam . Najlepsza postać to była Łucja , taka słodka dziewczynka Jednak wszyscy aktorzy byli świetni ! Nawet czarownica , która jest bardzo podobna do mojej nauczycielki od polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczo123 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 12:53 ja juz ogladalam jakies 3 razy, niema szalu Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 13:54 oglądałam 1 i 2 część super są! najbardziej mi się Zuzka podobała a, no i gdyby OzN były badziewiem, to nie znajdowałyby się w spisie szkolnych lektur -.- Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 14:18 oglądałam ale nie przypadł mi do gustu ten film.sama nie wiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 14:25 ja byłam na tym w kinie, ale jeszcze w podstawówce. a film oglądałam tak tylko trochę, mam go na płycie dvd. Odpowiedz Link Zgłoś
littlex3 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 14:27 no oglądałam już to 3 razy ;p fajnee .. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 14:33 lepsza druga część, chociaż pierwsza też nie jest zła . Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 14:33 oglądałam z 1ooo razy, i wczoraj też : D lubię ten film . Odpowiedz Link Zgłoś
edward222 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 14:28 Ja też oglądałam fajowe było Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 14:32 widziałam tylko trochę uwywkami, bo za chwile włączyłam na dvd "zmierzch" i utopiłam się w oczach Edwarda ) Jak to określiła moja przyjaciółka) Ale narnia świetna ! Uwielbiam ten film.... Wesołych i dużżżo Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 17:16 Narnia jest moją jedyną miłością. Co tam "Zmierzch" i "Harry Potter" najlepszą książką fantasy dla młodzieży są "Opowieści z Narnii" Uwielbiam pierwszą część cyklu, ale jednak najbardziej nie mogę się doczekać "Podróży Wędrowca Do Świtu". Możecie mówić, że jestem dziecinna, ale wolę oglądać wartościową "bajkę" niż beznadziejny sitcom z Seleną Gomez czy Miley Cyrus. Odpowiedz Link Zgłoś
dizziness Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 17:22 Zgadzam się z reigai :-] Narnia jest fantastyczna. Czytałam wszystkie książki (została mi jeszcze tylko Ostarnia Bitwa), a filmy oglądałam po kilka razy. I ,,Lew, Czarownica i stara szafa" są świetne i ,,Książę Kaspian" również. Nie mogę się doczekać ,,Podróży Wędrowca do Świtu"! A Georgie Henley, któa gra Łucję jest jedną z moich ulubionych aktorek! Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 18:59 Ja pomimo, że się to wszystko dobrze skończyło, strasznie ryczałam na końcu. Dla mnie "Ostatnia bitwa" jest dla mnie zbyt przytłaczająca, ale czytaj żeby nie było, że cię zniechęcam Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 20:13 ja nie! byłam u koleżnki na urodzinach x( Odpowiedz Link Zgłoś
sweex Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 20:16 Oglądałam to kilka lat temu w kinie. Wczoraj to tylko jednym okiem, bo byłam zajęta pisaniem sms - ów. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 20:35 uwielbiam w sumie 1 część OzN jest moją ulubioną , zarówno film jak i książka : ) i nie porównujcie tego nawet do zmierzcha -.- to jakbyście porównywali us5 do beatlesów o,O Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 20:24 Oglądałam ^ ! Zgadazm się , to było tragiczne , ale dobrze się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 21:28 Oglądałam obie części i bardzo mi się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
sunsmile_ Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 21:32 oglądałamm , ale dawnoo temuu i pare razyy ;dd całkiemm ;d Odpowiedz Link Zgłoś
apple_ Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 21:41 widziałam to już wcześniej . ; p no jak ta wiedźma zabiła Aslama poryczałam się . ; cc Odpowiedz Link Zgłoś
the_climb Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 20.12.09, 22:05 No widze ze niejestem jedyna co sie poryczała na tej scenie jak zabiljają tego aslana,a wiec film wzbudza emocje,wzruszeie monent jak zabijają aslana,strach-jak te dzieci wiliki gonią- to było straszne,aż sie pod koc schowałam,a ogólnie fim jest super! Mam nadzieje że jeszcze go puszczą !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 21.12.09, 14:48 film oglądałam w kinie, oczywiście teraz jak w TV były Opowieści z Narni też oglądałam. Jak oglądałam pierwszy raz to miałam łzy w oczach gdy zabijali Aslana, jak Zuzanna i Łucja były przy nim. Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: Oglądaliście Opowieści z Narni? 21.12.09, 14:58 ja oglądałam 2 części w kinie ale teraz w tv też oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś