youuki 13.01.10, 16:43 hej mam prośbę ! mam dziwne zadanie z polskiego muszę napisać bajkę lecz nie wiem o czym pomożecie może macie jakieś pomysły ? ?? ? ? ? pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nearlaify Re: pomocy z polskim 13.01.10, 16:48 w której klasie jesteś? Najlepiej by miała jakiś morał. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: pomocy z polskim 13.01.10, 16:52 Nie masz kompletnie pomysłu? A czy chciałabyś, żeby była to bajka fantastyczna czy raczej dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: pomocy z polskim 13.01.10, 17:01 W takim razie może napisz o księżniczce Youuuki, którą ojciec chce wydać za mąż, za okropnego starca po 50 (władcy królestwa Feenii) żeby wpisać ich oboje do królestwa i dosiąść władzy : D p.s. Naturalnie, możesz zmienić imiona i nazwy własne! Odpowiedz Link Zgłoś
youuki Re: pomocy z polskim 13.01.10, 17:08 dzięki za pomoc motyw księżniczki youuki jest świetny ale nie lubię pisać o małżeństwach xD a masz może jeszcze inne pomysły ??????? była bym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: pomocy z polskim 13.01.10, 17:04 morał : gdy bumerang nie wraca ;D Odpowiedz Link Zgłoś