doma98 21.01.10, 10:56 no właśnie macie poglądy na np.rocznik lub klasy z miłością ?ja mam .To wygląda tak podstawówka:Bardziej się lubią Gim.Zauroczenie LO.Zakochać Studia i wyżej:Miłość jak był taki wątek to wiecie co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natuska412 ♥ 21.01.10, 12:11 podstawówka ( klasa 1 - 3 ) : lubi . podstawówka ( klasa 4 - 6 ) : podoba się ( zauroczenie ) . gimnazjum : zauroczenie . liceum / technikum : zakochanie , które już jest prawie miłością . studia i reszta życia : miłość na wieki . ;* pozdrawiam . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ Re: ♥ 21.01.10, 12:13 moim zdaniem, można zakochać się w każdym wieku, nie zależnie, czy ma się 14, 20 czy 30 lat. no - może bez przesady, raczej uczeń 4 klasy nie zakocha się w kimś na zabój, ale myślę, że w każdym wieku można poczuć motyle w brzuchu. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Miłość a wiek. 21.01.10, 12:23 Każdy zakochuje sie w swoim wieku . Np. jedna osoba dojrzała do tego w wieku 15 lat, pierwszy raz dopiero wtedy poczuła motylki w brzuchu, a jakas inna w wieku 12 lat oO. Jeszcze inna w wieku 30 : o . Nikt nie ma na to wpływu,samo przychodzi. Nie możemy sie tego spodziewać. To podobno jest takie nagłe, takie 'ah, oh ' . XD Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: ♥ 21.01.10, 12:24 annie_ popieram. w sumie to jasne, że dziecko w wieku 10 lat nie będzie kogoś kochać na wieki ale zakochać się już może, tak samo jak 14latka czy 16 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: ♥ 21.01.10, 12:27 DOBRA PRZESADZIŁAM Z TYM 10 LETNIM DZIECKIEM ;P no myślę, że jak dla mnie to nie jest zależne od wieku tylko dojżałości, a zapewniam, że niektóre osoby chodzące do podstawówki są mądżejsze od gimnazjalistek Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Jest różnica. 21.01.10, 13:38 Wiek, a miłość to zupełnie dwie różne rzeczy. Nie należy mieszać ich ze sobą. Oczywiście, każdy ma prawo zakochać się w swoim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś