selina...gomez Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 14:47 `No paliłam [;. Ale kiedy był mój pierwszy to ci nie powiem.... bo dawnoo.... Ale czy uzależniona? Nie pwoiem bo od niczego. Chyba, ze muzy i deski ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bershka_ Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 14:49 ja zapaliłam chyba.. w czwartek ? pociągnęłam trzy razy, koleżanka resztę. dla mnie to ochyda, więcej nawet nie dotknę papierosa Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 14:57 Paliłam kilka czy kilkanaście razy xd Ale to okazjonalnie, na jakiś większych imprezach. I nie jestem uzależniona ; D Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 14:58 Ja pierwszy raz zapaliłam gdy miałam 11 lat i dała mi ...siostra (6lat starsza) i wdychałam za dużo i kaszlałam chyba z 5 minut Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_94 Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 14:59 A ogólnie nie pale... Nie chce wyglądać w wieku 30 lat na 50-letnią babe z chorymi płucami,... Odpowiedz Link Zgłoś
paula8dwa Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 15:03 hmmm...jak byłam w 4 klasie tuż przed wakacjami... 11 lat, wczesnie, ale nie żałuje.... jak to mówią wszystko jest dla ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
martuch Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 15:10 Pierwszego papierosa zapaliłam w zeszłym roku, I niby nie jestem uzależniona, ale jednak pale, od czasu do czasu ale pale. Odpowiedz Link Zgłoś
kladia Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 15:15 Nie, nie eksperymentowałam z fajkami. Tak samo jak z alkoholem, chociaż u nas to masakra w gim. Ja jestem w pierwszej klasie i moje koleżanki z równoległej klasy piły jakąś melinę. Mnie też namawiały, ale kur.wa nie w tym wieku. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 15:20 Haha.. zabawne że o to pytasz xd. Ja pale papierosy ale raz na jakiś czas np: jak ktoś mi da bucha, albo jak jestem wkurw**** xd. A pierwszego wypaliłam na basenie - w krzakach xdd. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 15:21 melenka napisał(a): > czy kiedyś paliłyśćie papierosy ? Nie. I nie chce palic. Wystarczy mi to, że moi rodzice palą, a ja musze wąchac to coś Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 17:01 nigy nie wzięłam papierosa do ust. jestem biernym palaczem, i jestem uzalezniona. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: czy kiedyś.... 16.02.10, 19:40 ` nigdy nie paliłam i nie będe palić papierosów . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: czy kiedyś.... 23.02.10, 20:25 nie , nigdy , ale chciałabym spróbować. Zobaczyć jak to jest. : d Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: czy kiedyś.... 23.02.10, 20:29 Jeszcze nigdy nie paliłam . I nie mam zamiaru . Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: czy kiedyś.... 23.02.10, 20:32 nie. jakoś mnie nie ciągnie, poza tym jestem za młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
emokitty Re: czy kiedyś.... 23.02.10, 20:27 Haha.... zabawne ... bardzo nie lubię petów, ale zdarzyło się hih... to było dla żartu tylko raz i jakoś nie mam ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: czy kiedyś.... 23.02.10, 20:33 nie paliłam, nie zamierzam próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: czy kiedyś.... 23.02.10, 20:36 jeszcze nie, duzo osob mi nie wierzy ale ja sie naprawde tego brzydze i nawet nie moge tego wochacz, bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: czy kiedyś.... 23.02.10, 20:39 Nie ma mowy ! Ja nie jestem głupia (za przeproszeniem ) Paląc papierosy mozna powiedziec popełniamy sambojstwo xD Ja tam nie skracam swego życia, bo wolę się nim cieszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: czy kiedyś.... 23.02.10, 20:49 pamiętam x D! To było w ubiegłe latoo ! A raczej jakoś kilka dni przed wakacjami X D. To było tak , dość skomplikowane xD. Moje koleżanki z mojej klasy[i jeden kolega] i jeszcze innej umówiły się, że w tym roku zapalimy pierwszy raz ;d. Ok, wszystko spoko , każdy dobra zapalimy itp . Gdy przyszłam do domu , moja mama siedziała na necie , i nagle napisał mój kolega . Z pytanie 'idziemy dziś jarać?" , moja stara to przeczytała [0 przypału, być może zapomniała xD] . No to poszłam ze znajomymi w pola [za takimi MTBS `ami] . Mój kolega miał papierosy [on jest uzależniony , a ma ... 12 lat xd] . Ok , on zapalił jednego . I sie zapytał czy my też chcemy ,t o każda , ok , ok . Jedna więła do ręki i nie zapaliła -stchórzyła. Było nas wtedy z 8. Poszliśmy głębiej . Tego dnia każda nie zapaliła . Minęło jakieś 8 dni i nie paliłyśmy xd. Dobra któregoś tam dnia poszliśmy znów na pole . Zrzuciliśmy sie na fajki i jakiś przydrożny żul nam kupił . Poszliśmy w pola . JEDNA ZAPALIŁA [We Are The Champions xD]. Druga też . prawie by zwymiotowały XD. Wzięłam do ust po nich . Wzięłam głęboki wdech i ... udało sie . Spróbowałam . Okropne ! Ale w te wakacje nadal bd więcej próbować - nie , nie uzależnie sie . Kupię plastry nicorete ! xD . No, to cała historia ;d. Znaczy nie cała ,a le ... 1/3 xD Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina0254 Re: czy kiedyś.... 23.02.10, 20:47 Nie mam ochoty tego palić. Śmierdzi i truje. Odpowiedz Link Zgłoś
dominisiaa_ Re: czy kiedyś.... 24.02.10, 19:05 Nieee. To nie dla mnie. Po pierwsze wkurza mnie dym smród itp., a po drugie jeszcze bym się zaczęła krztusić. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ czy kiedyś.... 24.02.10, 19:11 nie, nie zamierzam go tknąć do osiemnastki. kiedy widzę dojrzałe kobiety w czerwonych ustach z papierosem, to dla mnie wygląda przepięknie. ale kiedy patrzę na szesnastoletnich smarkaczy w dresach, palących, to przerażające. ale ponieważ mam z papierosami styczność prawie cały czas i dużo osób w moim otoczeniu pali, mogę nazwać się biernym palaczem. Odpowiedz Link Zgłoś