razorlina !!!!! Razorki kochane oczywiście 24.02.10, 12:45 Ogólnie raczej nie poddaje się głupim trendom i słucham tego co kocham. Mam tak naprawdę 3 swoje ulubione zespoły... - Razorlight - Muse - Him Ten ostatni słucham od 12 roku życia (obecnie mam 21) i po prostu kocham głos Ville Valo Jego piosenki i w ogóle!) Muse pokochałam jakieś 5 lat temu? Kiedy usłyszałam kawałek Hysteria no i kocham ich do dziś. Razorlight jest najmłodszym mym odkryciem! Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, iż pokochałam ich przez to, że przypadkiem znalazłam się na ich koncercie w Londynie jakieś 3 lata temu(mam zdjęcie na profilu z niego) chłopaki wydały dopiero 3 albumy studyjne. Zespól jest świetny a kawałek "Hostage of love" z ostatniej płyty zawrócił mi w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: !!!!! Razorki kochane oczywiście 24.02.10, 13:31 Prawie wszystkie ww. zespoły są znane. nickelback, nirvana, ac/dc . . . no przepraszam ale chyba każdemu się to kiedyś obiło o uszy, ale chyba niedorozwinięte muzycznie fanki Disneya i hip-hopu ich nie znają. Wielcy znawcy, koneserzy muzyczni, którzy nie kojarzą takich zespołów. A tak wogóle ostatnio w gronie 'zaufanych' koleżaneczek z mojej klasy rozmawiałyśmy o muzyce. Chopina i muzykę klasyczną wyśmiały i uznały, że nie jest to muzyka, ww. zespołów + inne naprawdę znane zespoły, których słucham nawet nie kojarzą. A jak ktoś weźmie słuchawkę mojej mp3, to mówi ' Hahaha. Czego ty słuchasz?' Przy czym 99% to słuchacze Firmy, Disneya, Keshy i marnego popu. Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: 24.02.10, 13:32 Prawie wszystkie ww. zespoły są znane. nickelback, nirvana, ac/dc . . . no przepraszam ale chyba każdemu się to kiedyś obiło o uszy, ale chyba niedorozwinięte muzycznie fanki Disneya i hip-hopu ich nie znają. Wielcy znawcy, koneserzy muzyczni, którzy nie kojarzą takich zespołów. A tak wogóle ostatnio w gronie 'zaufanych' koleżaneczek z mojej klasy rozmawiałyśmy o muzyce. Chopina i muzykę klasyczną wyśmiały i uznały, że nie jest to muzyka, ww. zespołów + inne naprawdę znane zespoły, których słucham nawet nie kojarzą. A jak ktoś weźmie słuchawkę mojej mp3, to mówi ' Hahaha. Czego ty słuchasz?' Przy czym 99% to słuchacze Firmy, Disneya, Keshy i marnego popu. Odpowiedz Link Zgłoś
metal Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 25.02.10, 22:33 rage against the machine , HIM , Within Temptation Odpowiedz Link Zgłoś
olen_cja Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 26.02.10, 15:07 znaane , ale na pewno nie na topiee " słitt dziewcyneek" : metalica , guns n` roses . ; - DD . Odpowiedz Link Zgłoś
krulpolski Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 26.02.10, 18:18 www.youtube.com/watch?v=Gdz-0o1o3no piosenka o milosci zdewastowanej facebookiem Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Zespoły nieznane, godne polecenia 02.03.10, 17:57 Skillet(Widzę, że tu mało mało kto słucha) Anberlin SR-71 Disturbed Nine Inch nails Lacuna Coil The Cult Paradise Lost Tool Drowning Pool Sabaton Liquido Story of the Year Blue October Deff Lepard Godsmack Moonspell Uriah Heep Judas Priest Kill Hannah Black Sabbath The Red Jumpsuit Apparatus Kiss Odpowiedz Link Zgłoś
music11 hmmm duuzio ciekawych 02.03.10, 18:02 a więc... LM.C an cafe sug miyavi i taki tam kocham jrocka i jestem ich psychofanką xD nie no zarcik fanką Odpowiedz Link Zgłoś