addie Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:02 To była już przesada, przecież tam były małe dzieci, które traktują jak idolkę! Taki przykład im daje?! I ja się dziwie że przechodząc na ulicy słyszę z ust 9-cio letniej dziewczynki wulgarne słowa, albo że koleżanki mojej młodszej siostry wzięły długi patyk i zaczęły się na nim wyginać, bo "tak robi Miley" i one chcą być jak ona. Moja siostra ma szczęście że ma mnie bo udało mi się wywalić z jej głowy tą Cyruskę, bo w przyszłości źle by z nią było... Niech tą Cyruskę szlak trafi najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:09 Ona po prostu jest w swoim żywiole. Ona nie ma już 12 lat przecież Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:10 Ona jest P*O*J*E*B*A*N*A i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
miley17cyrus Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:22 haah ja baardzo lubie Miley noo ale jej zachowanie troche juz zaczyna byc glupie Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 co w tym złego ?-,- 09.03.10, 19:26 sorry ale on nic złego nie zrobiła... co ona ma 10 latek ? -,- Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch4ever Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:28 będę szczera: JESTES POJEBANA KOBIETO kurwa kogo to obchodzi kurwa czemu wkurzasz fanki Miley sory kurwa ale kurwa kosz Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka_us5 Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:34 Lubie ją, ale teraz na serio naśladuje GaGe!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:46 ona nie ma już 10 lat . wczuła sie , ma prawo robić to co jej sie podoba . nie tak jak selenki i inne , które stoją i machają grzecznie rączkami w rytm muzyki . a to że były male dzieci to jej sprawa , mogła pamietac o tym że ma małych fanów . Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:50 -.-, boż...to nie znaczy, że oszalała, Odpowiedz Link Zgłoś
airam Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:49 wow... she's very stupid.... i don't like her Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykleinna Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 19:55 obrzydliwość. ona w ogóle nie potrafi tańczyć. jej ruch sceniczny jest okropny. tak samo jak jej głos. Odpowiedz Link Zgłoś
slyszaca_cisze Re: miley cyrus odbiło WIDEO 09.03.10, 20:19 normalne to jest, co w tym takiego oburzającego? Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. matko święta. 10.03.10, 15:33 niech rodzice prowadzają swoje dzieci na koncerty hannah montany, tam coś "tak oburzającego" się nie wydarzy. i przeczytaliście w bravo, że miley chce być jak gaga i od razu ją naśladuje. jakby tylko gaga z całego show biznesu kładła się na scenie na swoich koncertach, pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
fabienne Re: miley cyrus odbiło WIDEO 10.03.10, 20:14 ha ha ha!!!!! Teraz już wszyscy mają czarno na białym, że ta wasza Miley jast pojebana. Do tego udaje, że potrafi się ruszać. Wygląda jak typowa ulicznica, bo dziwka to za lightowe określenie jak na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
kiskowa Re: miley cyrus odbiło WIDEO 11.03.10, 10:45 Show 17-latki. Tak to teraz wygląda. Końcówka z tym tyłkiem ... co ona sobie myślała? Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover przesadzasz lol 11.03.10, 11:00 Moim zdaniem to ty przesadzasz przecież to jej koncert i może robić, co chce,a zresztą to nawet fajnie wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
aluminiowa Re: miley cyrus odbiło WIDEO 11.03.10, 11:13 moim zdaniem to żenujące . Odpowiedz Link Zgłoś
kradzieejka_ ... 11.03.10, 11:38 Nie lubię jej, ale do końca życia przecież nie będzie grać Hanci Montanci -.- Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: miley cyrus odbiło WIDEO 11.03.10, 11:34 Boże...żal mi jej//...nienawidze jeeej..o boszzz...co za głupie dzieckooO! Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: miley cyrus odbiło WIDEO 11.03.10, 11:38 żal . wgl. na tym koncercie chodziła jak naćpana . : xx debilka... -.- Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana wejdź ) 11.03.10, 16:10 Tak ! Z decydowanie powinna stać w miejscu przy takiej piosence i nawet nie drgać ! Opanuj się dziewczynno! To choreografia ! Ktoś jej tak ułożył, to tak zatańczyła ! Z resztą piosenka opowiada o takich rzeczach ;p Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: wejdź ) 11.03.10, 16:23 powiedziałabym, że wygląda tutaj jak d...., ale daruję sobie. zostanę zjechana przez fanki. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 ej ty... 11.03.10, 16:33 jest takie coś jak chore...,a zresztą tzn. układ taneczny ułożony przez speca w danej dzied. A dziwne troszkę by było, gdyby Miley stała jak kołek i postupywała w miejscu, wtedy pewnie był by utworzony inny wątek typu ONA NIE UMIE TAŃCZYĆ. Dla mnie to wątki tego stylu są bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
kimiko3 Ale z niej .....<HAHAHA> 11.03.10, 16:31 BOŻE!!!!!CO ZA ..brzydko sie wyraże...DZI*KA<HAHAHA>....prosze obrażajcie mnie..mam to GDZIEŚ!! ale w tej chwili nie prubujcie jej bronić tekstami ONA TO DLA PUBLIKI ROBIŁA!!!!!! to wyglądało w pewnym momencie tak zboczenie!!<HAHAHA> nie no.........co za DZIECKO!! <HAHAHA> <HAHAHA> <HAHAHA> <HAHAHA> <HAHAHA> Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: miley cyrus odbiło WIDEO 11.03.10, 16:45 jeju ! kiedyś przykładowa nastolatka .. patrzcie ile dzieci na widowni, a ona tu jakieś sex pozycje przedstawia niedługo to jeszcze kamasutre wg. hanny montany napisze o.o straszne co się z nią dzieje ! Jejuuuu .. chce byś kobieca dobra, ostra dobra popatrzcie na taką Demi - rockowa, brak skandali chociaż nie jest aniołkiem ale to tylko porównianie Odpowiedz Link Zgłoś
airam Re: miley cyrus odbiło WIDEO 12.03.10, 15:54 Demi plays rock so what else...maybe metal music?! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Re: miley cyrus odbiło WIDEO 12.03.10, 16:02 Ku.wa że już tak sie wyraże... Wy myślicie że całą choreografie ona wymysla..? Zresztą czemu dobiło ma praiw 18 lat.... Zachowuje sie jak normalna gwiazdka.... JAk ma sie zachwowywac stac nieruchomo..? Nie gadam tak bo ją lubie ale mnie wkurzacie niekiedy.... A od dziwek wyzywajcie swoje koleżanki a nie osobe którą nie znacie i nic o neij nie mzoecie takiego powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: miley cyrus odbiło WIDEO 12.03.10, 16:13 kimiko3 SAMA JESTEŚ DZIECKO!!! a tak w ogóle to zgadzam się z miley_vanesska_ miley ma 17 lat i co wy sobie myślałyście że będzie stać nieruchomo w miejscu! a poza tym większość z was ( nie wszystkie) bardzo podobnie się zachowuje nawet nie chce mi się pisać jak... Odpowiedz Link Zgłoś
edziaaa Re: miley cyrus odbiło WIDEO 12.03.10, 16:09 no ok może rzeczywiscie troche przesadziła ale po co zaraz robic takie wielkie halo nie wielkiego sie przeciesz nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
olen_cja Re: miley cyrus odbiło WIDEO 13.03.10, 16:06 ona myśli że jest jakąś tam kopią Lady Gagi . a i że jeszcze jak ma "sławnego" tatusia to jej wszystko wolno ;/ na jej miejscu zaczęłabym myśleć ... Odpowiedz Link Zgłoś