kasia1512 Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:01 Moje ulubione; lato lipiec zielony,niebieski 13 i 8 kotek.pl >demotywatory.pl Daniel Wroughton Craig Kristen Stewart rock ,metal symfoniczny Boys like girls ,Within Temptation Timbaland Katy Perry Young Forever Utopia angielski Brazylia Szczecin marchewka Brzoskwinia kot MTV Dziewczyny z drużyny Majka Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:06 wiosna marzec niebieski 6 kotek.pl fascynuje mnie kino Bollywood więc niech będzie Shah Rukh Khan nie mam Rock , w chwilach refleksji wokalistki pop typu Whitney Houston , Celin Dion zespół : Evanescence raczej wole wokalistki Amy Lee Lithium , teraz mam też zajawkę na piosenkę 'smells like teen spirit' Nirvany raczej nie oglądam teledysków w-f Anglia (lecę tam już po raz 3 za 2 tyg ) Londyn marchewka mandaryna pies / kot mtv obecnie ? żaden . Zmierzch . Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:12 lato. lipiec. czarny i czerwony. trzy. kotek.pl johnny depp. amanda seyfried. punk - rock. nirvana. billie joe armstrong. courtney love. Seether - Eyes Of The Devil. nirvana - smells like teen spirit. polski. Polska. Warszawa. brzoskwinia. pies. tvn. "wciąż ją kocham" "jak poznałem waszą matkę" "pamiętnik narkomanki" Odpowiedz Link Zgłoś
olusssia Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:22 pora roku - lato miesiąć - lipiec kolor - czarny, fioletowy. liczba - 6 strona internetowa - nk, yt, ps. aktor - Johny Depp aktorka - nie ma. rodzaj muzyki - rock, metal. zespół - nirvana, iron maiden, green day piosenkarz - Kurt Cobain, Billie Armstrong, MJ [wyjątek] piosenkarka - nie ma. piosenka - lonely day - system of a down, rape me - nirvana, about a girl - nirvana. piosenka z teledyskiem - boulevard of broken dreams - green day przedmiot w szkole - historia, biologia, sztuka. kraj - ? miasto - ? warzywo - ogórek. xd owoc - mandarynka zwierzę - pies, foka, delfin. program telewizyjny - discovery ? film - egzorcyzmy emily rose. serial - nie oglądam seriali. książka - pamiętnik narkomanki. Odpowiedz Link Zgłoś
bells_cullen13 Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:40 pora roku - lato miesiąc - lipiec kolor - różowy, niebieski, fioletowy liczba - 3 strona internetowa - nk, stylio, photoblog aktor - Kellan Lutz, Johnny Deep aktorka - Angelina Jolie, Megan Fox, Amanda Seyfriend rodzaj muzyki - hip-hop, rock zespół - Linkin Park, OneRepublic piosenkarz - Justin Timberlake, Jay Sean, Jason Derulo piosenkarka - Lady GaGa, Rihanna, Pink piosenka z teledyskiem - Lady GaGa - Telephone, Pink - Funhouse przedmiot w szkole - WF, muzyka kraj - Włochy, Hiszpania, Francja <3 miasto - nie mam. warzywo - papryka, ogórek, pomidor owoce - pomarańcze, czereśnie, mandarynki zwierzę - kot program telewizyjny - hmmm ... film - zabójcze ciało, zmierzch, harry potter serial - świat według kiepskich, daleko od noszy. książka - harry potter, zmierzch, artemis fowl, ulysses moore i dużo innych. Odpowiedz Link Zgłoś
dagas95 nooo toom! :p 11.04.10, 10:23 `pora roku -> lato! *.* `miesiąc -> czerwiec `kolor -> rózowy, zielony i niebieski `liczba -> 31, 13, 15, 5 `strona internetowa -> myspace, nk, demoty `aktor -> pitt `aktorka -> Johanson `rodzaj muzyki -> pop, hip hop `zespół -> oj.. xD nie ma! `piosenkarz -> Michael Buble `piosenkarka -> Avril, rihanna *.* `piosenka -> Alice, kiss me, tik tok, your love is my drug `piosenka z teledyskiem -> Alice! standby, you belong witch me, teardrops on my guitar `przedmiot w szkole _. biologia, chemia, `kraj -> Włochy! *.* Polska San Mariono `miasto -> Kraków, WaWa, Fano, Calcinellia `warzywo _> marchewa! ^^ xD `owoc -> truskawy! ^.^ `zwierzę -> chomiki `program telewizyjny -> supermodels `film -> Lesbian Vampire Killers, Kwiat pustyni, Szansa na sukces `serial ->Zbuntowani? `książka -> Gone 1 i 2 *.*, pottery i wszystkie inne romansidła! Odpowiedz Link Zgłoś
peace. Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:25 pora roku ? jesień . miesiąc ? luty . kolor ? fioletowy . liczba ? 4 . strona internetowa ? kotek , glittery . ; ) aktor ? Kellan Lutz . ; D aktorka ? brak . rodzaj muzyki ? j-pop i pop . i hip hop czasmi . ; ) zespół ? Little by Little piosenkarz ? Justin Bieber . O.O piosenkarka ? brak . piosenka ? dużo . piosenka z teledyskiem ? brak . przedmiot w szkole ? j.polski , biologia ... kraj ? Japonia . ! < 3 miasto ? Wrocław . warzywko ? dużo . owoc ? także dużo . zwierze ? kotek . program telewizyjny ? brak . film ? Angus , stringi i przytulanki ! xd serial ? Naruto Shippuuden .. książka ? byle nie lektura . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:31 Moje ulubione: `pora roku - lato `miesiąć - lipiec, czerwiec `kolor - czarny `liczba - 12 `strona internetowa - Kotek.pl `aktor - Johnny Depp `aktorka - Helena Bonham Carter `rodzaj muzyki - nie mam ulubionego `zespół - 30 seconds to mars `piosenkarz - nie mam `piosenkarka - Avril Lavigne `piosenka - The kill - 30 seconds to mars `piosenka z teledyskiem - The kill.... `przedmiot w szkole - fizyka...o.o albo angielski `kraj - wypadałoby napisać POLSKA, ale nie wiem...XD `miasto - Warszawa (mieszkam w Zamościu...>.< `warzywo - pomidor `owoc - jabłko, banan `zwierzę - pies! `program telewizyjny - YCD `film - oj dużooo o.o zobaczcie se na profilu XD ^ ^ `serial - nie lubię seriali. `książka - ''Zaćmienie'' ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
linka14 Moje ulubione... 11.04.10, 10:43 `pora roku - lato!! `miesiąc- lipiec `kolor- błękitny, szary, fioletowy, różowy, seledynowy. czarny `liczba- 6 `strona internetowa- kotek.pl oczywiście `aktor- Taylor Lautner `aktorka- Selena Gomez `rodzaj muzyki- R&B i Pop `zespół- za dużo by wymieniać `piosenkarz- tez za dużo by wymieniać `piosenkarka- Oooo tu to wogóle `piosenka- Never let you go `piosenka z teledyskiem- Naturally `przedmiot w szkole- W-F i Plastyka i oczywiście muzyka, polski `kraj- U.S.A, Kanada, Wielka Brytania, Francja, Niemcy, Polska, Belgia, Włochy, Egipt, Grecja. `miasto- Los Angeles, Las Vegas, New York, Paryż, Londyn, Drezno, Berlin, Wrocław, Warszawa, Jelcz-Laskowice, Wenecja,Rzym, Kair, Ateny... itd. `warzywo- hm.. ogórek `owoc- jabłko, nektarynka, winogrona, truskawka, malina, melon, arbuz `zwierzę- pies!!!!, tygryski `program telewizyjny- MTV - wszystkie prawie oprócz "52" i Disney Channel- wszystko `film- "Most do Therabitii", "Hotel dla psów", "Czarodzieje z Waverly Place", `serial- Hmm.. Majka? , Chirurdzy `książka- "Błękitnokrwiści", "Pamiętniki wampirów", "Naznaczona" Odpowiedz Link Zgłoś
kristen99 Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:46 pora roku miesiąc : maj kolor jasny zielony liczba : 17 strona internetowa : kotek.pl, iiTV.info, youtube.pl `aktor : Robert Pattinson `aktorka : Kristen Stewart `rodzaj muzyki : pop i gotyk zespół : paramore ``piosenkarz : nnie mogę sobie przypomnieć ^^ `piosenkarka pink , Evanescence `piosenka : Going Under,radiohead 15 step itp `piosenka z teledyskiem : Telephone xd `przedmiot w szkole : Biologia `kraj Chorwacja `miasto : Warszawa ;p `warzywo : marchewaka `owoc : gruszka `zwierzę : pies `program telewizyjny : Chorzy doktorzy `film : Zmierzch `serial : ehh chyba nie mam `książka : Nieśmiertelni, Świat nocy,Dom nocy,Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:48 lato maj (bo wtedy chodzę na plażę) różowy 8 kotek, onet.pl i stardoll xD Taylor Lautner <3 Dakota Fanning rock Muse nie mam chyba ulubionego Miley Cyrus Muse-Map of the problematique Taylor Swift-Love Story WF USA Los Angeles ;D pomidor jabłko pies Disney Channel i BBC Lifestyle Push, Saga Zmierzch Pamiętniki Wampirów, Hannah Montana Świat Nocy, Saga Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:54 `pora roku lato `miesiąć sierpień `kolor fioletowy liczba 2 strona internetowa kotek.pl `zespół black eyed peas `piosenkarz - `piosenkarka beyonce `piosenka scared of lonley `piosenka z teledyskiem single ladies `przedmiot w szkole angielski `kraj - `miasto- `warzywo rzodkiewka `owoc mango `zwierzę pies `program telewizyjny nick/tvn `film legalna blondynka `serial icarly `książka naznaczona/ felix net i nika Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:54 `pora roku lato `miesiąć czerwiec `kolor fiolet `liczba 25 `strona internetowa kotek.pl `aktor nie wiem `aktorka Emma Watson `rodzaj muzyki pop-rock i pop-electro `zespół The Veronicas `piosenkarz nie wiem `piosenkarka Demi Lovato `piosenka In Another Life `piosenka z teledyskiem This Love `przedmiot w szkole Biologia `kraj Australia i USA `miasto Brisbane `warzywo marchew `owoc arbuz `zwierzę pies i fredka `program telewizyjny nie wiem `film Harry Potter (wszystkie części) `serial Czarodziejki `książka Harry Potter i Insygnia Śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 10:56 no i do kraju jeszcze kochana Polska Odpowiedz Link Zgłoś
dusia12 Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:05 `pora roku- Lato `miesiąc- Czerwiec `kolor- Niebieski `liczba- 11 `strona internetowa- nk, kotek.pl `aktor- Rob. też dużo. `aktorka - Dużo.. `rodzaj muzyki- pop, rock `zespół- Różnie słucham, przeważnie to co leci na VIVIE. `piosenkarz- Mj. Jay Sean... `piosenkarka- Różnie.. `piosenka- Zawsze, może gwiazdki disneya ale uwielbiam je : JB- When you look in me eyes ( chyba żle tytuł napisałam, na pewno) Demi- Don't Forget `piosenka z teledyskiem- Demi -Remember December, BEP- ta nowa z tymi robotami `przedmiot w szkole- religia bo zawsze są jaja xdd `kraj- Polska, Anglia, USA. `miasto- Warszawa. `warzywo- Wszystkie, oprócz szpinaku. `owoc- wszystkie. `zwierzę- pies, dużo.. `program telewizyjny- MTV, Viva, DisneyChannel, Comedy central, Tvn `film- Spadaj, Księżyc w nowiu, bardzo dużo.. `serial- on, ona i dzieciaki `książka- Wata cukrowa Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:12 lato czerwiec szary i kobaltowy 11 jedna? kotek, demotek przynajmniej Hugh Grant nie zwracam uwagi na panie, zła ja rock, metal uogólniając SOAD, MGMT wokaliści tychże ^ (wolno tak?) Florence Welch Chop Suey! i miliony innych nie oglądam teledysków moje krzesło USA (ale banał) Kraków, Koblevo (wiocha w sumie, ale większa niż Wlb) każda kapusta, bób malina szczur obojętne nie wiem, oo... nie mogę nic sobie wartego przypomnieć bo ja wiem mimo, że nie skończyłam to Radio Armageddon, czuję to w kościach Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:14 Pora roku : Lato, wiosna. Miesiąc : Czerwiec, Lipiec. Kolor : Fioletowy, turkusowy. Liczba : 2O, 2. Strona internetowa : Kotek.pl, Nasza - Klasa.pl, Glitery.pl Aktor : Sterling Knight, Leonadro DiCaprio. Aktorka : Anahi Portilla, Demi Lovato, Adrienne Bailon. Rodzaj muzyki : Pop, rock. Zespół : Jonas Brothers, RBD Piosenkarz : Justin Bieber, Joe Jonas. Piosenkarka : Anahi, Demi Lovato, Ashley Tisdale, Cascada Piosenka z teledyskiem : Mi Delirio, Lo Que Soy. Przedmiot w szkole : Infa, WF. Kraj : Norwegia, Polska. Miasto : Warszawa. Warzywo : Marchewka. Owoc : Kiwi, truskawki. Zwierzę : Pies, Królik. Program telewizyjny : You Can Dance. Film : Szkoła Uczuć, Piła, Oszukać Przeznaczenie, Sagi Zmierzchu, Pamiętnik. Serial : Zbuntowani, Słoneczna Sonny, Mój Grzech. Książka : Jesienna Miłość, Pamiętnik. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_jestem_zla Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:18 Lato/Zima Sierpień/Grudzień Fioletowy 1 Twitter - Demi Lovato rock alternatywny/pop|rock Paramore - Demi Lovato Ignorance Ignorance Angielski Polska Limanowa/Kraków marchewka truskawka królik Dc/Nickelodeon Czarodzieje z Waverly Place:Film/HM/Program Ochrony Księżniczek Czarodzieje z Waverly Place/Słoneczna Sonny Być córką gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:20 jesień wrzesień fioletowy 9 kotek.pl Johnny Depp indie rock Kasabian Mike Oldfield ... mam ich dużo, ale chyba "Vlad the Impaler" Kasabian Underdog historia Wielka Brytania ... marchewka truskawki, jabłka kot ... mam ich dużo i nie mam ulubionego ... wszystkie kryminał Joanny Chmielewskiej. Ulubiona to "Wszystko czerwone" Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:24 Aktorka: Anne Hathaway i Meryll Streep Odpowiedz Link Zgłoś
lauren__ Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:24 `.Wasze ulubione/ny/na : `pora roku Wiosna `miesiąć Maj `kolor różowy, czarny, czerwony `liczba 22 `strona internetowa nasza-klasa, facebook, twitter, kotek ... `aktor Hugh Grant `aktorka Penelope Cruz `rodzaj muzyki Pop, Rock `zespół Queen `piosenkarz MJ `piosenkarka Shakira `piosenka Bedrock, Sexy bitch, underneath your clothes `piosenka z teledyskiem Bad romance `przedmiot w szkole Angielski `kraj Polska, Anglia `miasto Los Angeles `warzywo Marchewka `owoc Brzoskwinia `zwierzę Pies `program telewizyjny Zakochaj się w Tili Tequili `film Dirty Dancing `serial Nie oglądam `książka Trzy wierzby Odpowiedz Link Zgłoś
niunia5250 Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:28 `lato `------ czarny/różowy 16 `------ ------ ------- Pop ----- Justin Riri One Tme Baby Plastyka Polska Warszawa machewka jabłko kocham wsystkie zwierzaczki ------- avatar ------- ------ pozd.niunia5250 Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:43 1. wiosna i lato 2. maj i wrzesień xD 3. fiolet 4. 15 5. kotek.pl 6. Benjamin McKenzie 7. Mischa Barton 8. ee rock albo pop 9. myslovitz 10. nickelbak xD 11. florence 12. ewa farna - tam gdzie ty 13. 30 seconds to mars - kings and queens 14. wf 15. Hiszpania 16. Poznań xDD 17. marchewki 18. truskawka 19. pies 20. co na to tato xDD 21. step up 1,2 22. The O.C życie na fali 23. Zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
samawkinie Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:44 latoo! chociaz wszystkie lubie. chyba maj. uuu. koloru to ja nie mam jednego. niebieski, zolty, szary, zielony i czerwony. 6, 20 i 27. koteeek. i gwiazdunie ;p Rob Pattison! Emma Watson i Roberts. pop. one republic i the veronicas. x3 Justin Bieber! JB forever. chyba nie mam... albo Lisa i Jessica z the veronicas. Chryste! piosenek to ja mam dwiescie dziesiec! eenie meenie-JB. naturally-seleny. vip- shaun baker. prawie wszystkie the veronicas. one repblic-come home i say. nelly furtado- promiscous i say it right. josef hedinger-about being alone i jeszcze duzooo. piosenka z teledyskiem to chyba...shaun baker-hey hhi hello. yyy. przerwa i wf. hm. usa. wawa. nie lubie warzyw. jabluszko. nie mam. mam talent... ;P Willd Child, titanic <3, zmierzch, śniadanie u tiffanego. Plotkara i 90210. <333 nie pamietam. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:47 lato lipiec czarny,niebieski 11 kozaczek Jim Carrey Drew Barrymore, Reese Witherspoon Rock, Grunge Guns N' Roses, Nirvana Axl Rose, Kurt Cobain, Michael Jackson Paula Abdul, Courtney Love Don't cry, Lake of fire, sweet child o'mine November Rain biologia Polska LA marchewka brzoskwinia pies vh1 moonwalker przyjaciele patrząc jak krwawisz Odpowiedz Link Zgłoś
dzitka14 Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:51 'lato 'sierpień 'czarny '13 'nie wiem dużo 'Robert Pattinson ' 'pop 'telephone 'wf 'POLSKA 'Międzurzec P. 'ogórek 'wszystkie 'kotkek 'nie oglądam telewizju zbyt często :] 'Zmierzch(cała saga) 'nie...(patrz 2 pkt wyżej) "Zmierzch (cała saga) Odpowiedz Link Zgłoś
nastiii Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 11:57 Ok zaczynam `lato i zima `sierpień i styczeń `fioletowy i czarny `5 i 18 `nie mam ulubionej `główny bohater mojego ulubionego filmu `Scarlett Johanson `rock `Green Day i One Republic `Justin Timberlake i Sean Paul `Doda `Fantastyczny lot `My heart, your hands- Dommin `fizyka `Polska `Międzyzdroje `marchewka `banan `lew `Tak to leciało! `Królowa potępionych `Rebelde powiedzmy `lubię książki przygodowe i obyczajowe To by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 12:00 #lato. #marzec. #fioletowy. #2 #zapytaj.com.pl #Johny Depp #Sandra Bullock #rock i pop #nirvana #Justin Timberlake #Shakira #dużo ich jest:d #tak jak u góry. #w-f. #Chorwacja #Wrocław,hah xd #marchewka. #banan. #kot. #disney xd #dużo tego jest #simpsonowie,nie ma to jak statek #rekrut-roberta muchamore. # Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka95 Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 12:02 lato czerwiec czarny czerwony 17 duzo logan lerman niewiem metal slipknot corey taylor nie mam duality snuff wf usa kraków pomidor brzoskwinia pies co na to tato? saga harry potter w sumie to chyba zaden georgia nicholson saga harry potter Odpowiedz Link Zgłoś
slomka98 Re: `.Wasze ulubione.... 11.04.10, 12:08 Moje ulubione/ny/na : pora roku - lato miesiąc - Lipiec kolor - różowy liczba - 8 strona internetowa - kotek.pl aktor - David Henrie aktorka - Selena Gomez rodzaj muzyki - POP i trochę HIP HOP'u zespół - The black eyed peas , PCD , JLS piosenkarz - Justin Bieber piosenkarka - Rihanna , Katy Perry piosenka - Empire State of mind piosenka z teledyskiem - Empire State of mind przedmiot w szkole - matematyka kraj - POLSKA miasto - Wrocław(POLSKA),Praga(CZECHY) warzywo - marchewka owoc - Jabłko zwierzę - pies , koń program telewizyjny - You can dance film - Step up,Dziewczyny z drużyny 3,Zwariowany piątek,Czarodzieje z Waverly place:film, serial - Czarodziejki Charmed , M jak miłość książka - ,,W dżungli życia'' - Beata Pawlikowska Odpowiedz Link Zgłoś