misskingaa Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 13.12.10, 18:24 1. Electro-Rock-Pop 2. The Veronicas, Hurts, happysad,Strachy na lachy 3. This is How It feels-The Veronicas, Długa Droga w Dół-happysad,Raissa-SNL Płyta-The Secret Life of i Hook Me up-The Veronicas Odpowiedz Link Zgłoś
klirka14 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 14.12.10, 17:35 TOKIO HOTEL!!!! <3 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rysiabb Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 15.12.10, 17:46 1. Ulubiony gatunek muzyki? REGGAE 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? EastWest Rockers, Habakuk, Jamal, Maleo Reggae Rockers, Natural Dread Killaz, Vavamuffin, Managga, Indios Bravos, Bob One & Bass Tajpan, ostatnio StarGuardMuffin, i może jeszcze Grupson no i oczywiście Bob Marley 3. Ulubiona piosenka i płyta? Oj dużo by było pisania ogólnie to te klimaty i zespoły Odpowiedz Link Zgłoś
love_eminema Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 16.12.10, 06:08 Ja słucham przeważnie popu ale...... Kocham Eminema...moge go słuchac i słuchać))) Odpowiedz Link Zgłoś
megaveja1 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 16.12.10, 07:33 rap ,np. pih płyty nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
lostinmyself Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 16.12.10, 10:11 1. Ulubiony gatunek muzyki? Pop, Rock 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? Tokio Hotel, 30 seconds to mars <- wymieniłam tylko dwa zespoły, których muzyka podoba mi się najbardziej . słucham jeszcze wielu innych. 3. Ulubiona piosenka i płyta? Nie mam ulubionej ani piosenki, ani płyty, ale ostatnio często słucham 'From Yesterday' 30 seconds to mars. Odpowiedz Link Zgłoś
macfil Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 17.12.10, 16:03 Bardzo lubię PoP, Rap i Polskie stare piosenki. M.in.: Jonas Brothers, 30 STM, troszkę Justin Bieber, Eldo, Kult, Bajm, Miley Cyrus, Selena Gomez... A najlepsza piosenka to L.A. Baby, może jest jakaś lepsza ale taka mi przyszła na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 17.12.10, 16:09 1. POP 2. Selena Gomez 3. Płyta Seleny Gomez 'A Without Rain ' a piosenka to Ghost Of You też Seleny . Odpowiedz Link Zgłoś
iksdexd1 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 17.12.10, 21:14 1. Ulubiony gatunek muzyki? Rock 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? Jared Leto () Taylor Momsen, 30 Seconds to Mars 3. Ulubiona piosenka i płyta? 30 Seconds to mars - Hurricane, płyta - 30 stm ' This is War ; ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa No więc 17.12.10, 21:21 1. ulubionego nie mam 2. Zespół - Vanilla Ninja, My Chemical Romance, Disturbed, 3.Ulubiona piosenka - My name, ulubiona płyta - Traces of Sadness Odpowiedz Link Zgłoś
kekegenki Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 18.12.10, 12:22 Ja słucham Popu i Rocku Odpowiedz Link Zgłoś
ewafarna Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 18.12.10, 12:44 1. Rock , metal . 2. 30 Seconds To Mars , Paramore , Linkin Park , Evanescence 3. This is War ( 30SM ) , Brighter ( Paramore )- piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
miley Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 18.12.10, 12:51 pop i rock miley cyrus can't be tamed Odpowiedz Link Zgłoś
werona112 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 18.12.10, 12:58 zuziio napisał(a): > Od razu proszę - nie kasujcie tego tematu. > Uwielbiam słuchać muzyki. Często poruszam tematy z nią związane na swoim blogu. > Do > swojej comiesięcznej gazetki blogowej "Fabulous" chciałabym przygotować raport > pt. "czego słuchają polskie nastolatki". I dlatego proszę was o pomoc. Moglibyś > cie > odpowiedzieć na kilka pytań: > 1. Ulubiony gatunek muzyki? rock, metal . i różnego typu odmiany.(np.thrash metal) > 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? Iron Maiden, AC/DC, Rammstein, Nirvana, no i oczywiście Paramore Ale ostatnio się zainteresowałam Joan Jett i Ozzy Osbourne'em. > 3. Ulubiona piosenka i płyta? nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
ghastly Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 18.12.10, 19:10 1.Słucham wszystkiego prócz country i disco polo. Poczynając od muzyki klasycznej, dalej idąc przez j-rock, pop, hip hop, gothick, metal i wiele innych... 2.Nie wiem. Jest tego dużo. Np. The gazette i miyavi, megamasso, alice nine, rihana, eminem, 5o cent, kokia, yui i inne... 3.Ulubiona piosenka? Ostatnio miyavi "Survive" Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka_12 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 20.12.10, 13:41 No wiec tak<br /> 1. Ulubiony gatunek muzyki?-[rock] 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół?[Tokio Hotel] 3. Ulubiona piosenka i płyta?[piosenka-Hurricanes&suns,płyta-Humanoid] Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezna ROCK \m/ 20.12.10, 21:02 Słucham rocka. Ulubione zespóły: Guns N'Roses, System of a Down, Nirvana, AC/DC, Papa Roach Ulubione piosenki: Guns N'Roses - Don't cry, System of a Down - Toxicity, Nirvana - Heart-shaped box, AC/DC - Thunderstruck, Papa Roach - Sometimes Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 20.12.10, 21:09 1. Ulubiony gatunek muzyki? 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? 3. Ulubiona piosenka i płyta? 1. post hardcore, reggae 2. bless the fall/ creig mabbit, 36 crazyfists , bob marley, cocoa tea,peter tosh 3. black rose dying - bless the fall, felt throw a phone line - 36 crazyfists natural mystic - bob marley, legalize - peter tosh i rastaman - cocoa tea Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 20.12.10, 21:13 pixie14 napisał(a): > 1. Ulubiony gatunek muzyki? > 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? > 3. Ulubiona piosenka i płyta? > > 1. post hardcore, reggae > 2. bless the fall/ creig mabbit, 36 crazyfists , bob marley, cocoa tea,peter to > sh > 3. black rose dying - bless the fall, felt throw a phone line - 36 crazyfists n > atural mystic - bob marley, legalize - peter tosh i rastaman - cocoa tea i nie mam ulubionej płyty Odpowiedz Link Zgłoś
nad Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 23.12.10, 20:26 1. Ulubiony gatunek muzyki? reggae, rock czasami jakieś inne gatunki [/b]2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół?[/b]piosenkarka - nie mam piosenkarz -Bob Marley zespół - Nickelback, NaturalDreadKillaz [/b]3. Ulubiona piosenka i płyta? [/b] piosenka - Bob Marley-No woman no cry, Three Little Birds Odpowiedz Link Zgłoś
lekcjastylu Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 23.12.10, 20:39 1. Ulubiony gatunek muzyki? Rap 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? Eldo,Ostr,Gural,Pezet,Słoń,Pih 3. Ulubiona piosenka i płyta?Słoń-Love Forever Eldo-Zapiski z 1001 nocy[Płyta] Odpowiedz Link Zgłoś
betsy Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 26.12.10, 14:04 1) rock 2) 30 Seconds to mars, The Killers, Nirvana, My Chemical Romance, Paramore 3) płyta to 30 Seconds to mars - A beautiful lie piosenka (troche tego jest): The Killers - Somebody told me 30 Seconds to mars - The Kill, From Yesterday, Attack, L490, A beautiful lie, Echelon, R-evolve, The Fantasy, Alibi, Edge of the earth Nirvana - Smells like teen spirit, Heart Shaped Box Foo Fighters - All my life You me at six - Underdog My Chemical Romance - Helena, Na Na Na. I'm not okey Linkin Park - In the end Metallica - Nothing else mathers, Enter Sandman Paramore - Crush Crush Crush, Emergency, Decode, Odpowiedz Link Zgłoś
aguslawaa127 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.12.10, 14:49 1. Pop i Rock 2. Emily Osment 3. All the boys want - Fight or Flight Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 21.12.10, 14:54 1. Ulubiony gatunek muzyki? wszystko co mi wpadnie w ucho 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? piosenkarka-aguilera zespół-30STM 3. Ulubiona piosenka i płyta? za duuużo tego xd Odpowiedz Link Zgłoś
lola_97 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 22.12.10, 19:18 1.Reggae 2.Ola Manola , Lilu i BasTajpan , Kamil Bednarek 3.StarGuardMuffin-Ręce w góre , Vavamuffin-Bless płyty ulubionej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
avril7290 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 22.12.10, 23:54 1 Grunge, Rock Alternatywny, Metal Alternatywny(w mniejszym stopniu), Rock Progesywny(też w mniejszym stopniu), Post Hardcore i sama nie wiem czy Green Day to punk-rock czy pop-punk... 2. 30 Seconds to Mars, My Chemical Romance, Nirvana, Green Day. 3.Myśle że nie ma sensu wymieniac... byłoby zatrzęsienie! Mam tego mnustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
keisha12 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 23.12.10, 13:44 1.Rock, Pop, hip- hop 2.Katy Perry i Bruno Mars.Tokio hotel. 3.nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
crazyy.lala . 23.12.10, 14:02 1. hip hop, rap i techno 2. Grubson, Eminem, Peja, East West Rockers, DJ. Geru 3.Grubson-Na szczycie , a ulubionej plyty nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 23.12.10, 14:33 1. Ogólnie muzyka rockowa. 2. Piosenkarka: hmm... chyba Joan Jett (ja tam nie słucham zespołów z kobiecymi wokalami, ale ona jest fajna), piosenkarz: Axl Rose (ale za czasów prawdziwego Guns N' Roses, do 1996 roku), Caleb Followill (Kings Of Leon), zespół: Guns N' Roses (to co przy Axlu), Kings Of Leon, duuużo... 3. Piosenka: Sweet Child O' Mine (GN'R), Patience (GN'R), Pyro (KOL), płyta: Appetite For Destruction (GN'R) Odpowiedz Link Zgłoś