temptation Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 24.07.10, 12:32 1. ja podobnie jak ty lovejustin__ nie mogę przestać obgryzać paznokci 2.Kiedy siedzę przy kompie często bawię się nosem albo naciągam na nos wisiorek , czasem też na usta Innych nawyków u siebie jeszcze nie wykryłam ^^ . Odpowiedz Link Zgłoś
marcella_ Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 24.07.10, 13:03 obgryzam paznokcie - , - Odpowiedz Link Zgłoś
aga5125 Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 24.07.10, 21:26 o kurcze ja tez obgryzam paznokcie i nie wiem jak przestac Odpowiedz Link Zgłoś
ladylola21 Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 24.07.10, 21:37 bardzo dużo ich jest xD m.in. : - jak siedze na kompie to bawie się jakąś rzecza - jem nawet jak nie jestem głodna ( ale i tak jestem chuda jak słup ;p ) - nie sprzątam za sobą czyli bałaganiarstwo - jak gdzieś jade to zawsze musze mieć ze soba fona i słuchać muze <3 itd , itp. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 eeem. :D 24.07.10, 21:37 nawykiem tego nie można nazwać, ale muszę w dzień chociaż godzinę poświęcić dla komputera, a przynajmniej trzy godziny dla przyjaciół, inaczej dzień jest zmarnowany. Odpowiedz Link Zgłoś
joejonas112 Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 26.07.10, 16:50 1.zakochuję się w każdym ładnym facecie,potem wyobrażam sobie naszą przyszłość a po jakimś tygodniu on mi się znudza Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 26.07.10, 17:06 Nadużywam słowa ogólnie, nigdy nie wyjdę z domu bez mojej komórki, po wypiciu np. coca-coli muszę zedrzeć etykietkę. Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 26.07.10, 23:17 ja zawsze jak pisze SMS to musze chodzic po pomieszczeniu ;p a moja kolezanka jak sie zalatwia w kiblu(w kazdym celu) to musi podlozyc sobie recznik miedzy kolana bo inaczej nie da rady xD Odpowiedz Link Zgłoś
malcia moje nawyki to.. 26.07.10, 23:19 * też obgryzam paznokcie xD * wkładam lody do mikrofali by choc troszkę sie rozpuściły xD Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_14 Wasze (dziwne) nawyki. xD 26.07.10, 23:24 1. Zawsze na gg muszę napisać "?!" i "..." wyszła z tego buźka ale chodzi o kropki ;p 2. Strzelam na kościach bez przerwy!!! 3. Dzień bez muzyki to dzień stracony ... 4. Muszę jeść codziennie paczkę kinderek bo jak nie to wybucham na wszystkich Napisała bym tego jeszcze do 100 ale pisać mi się nie chcę .. ;p Dużo tego jest ! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karaq93 Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 26.07.10, 23:24 Mam ich mnóstwo, ale zazwyczaj nie zwracam na to uwagi. *Jak się denerwuję to zawsze obciągam sobie bluzkę. *Kiedy nie wiem co powiedzieć albo zrobić to zaczynam bawić się włosami. *Często wyginam swoje paznokcie (mam je takie miękkie). I wiele innych, ale bardziej dziwnych, o których lepiej nie pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
ladypop Dużooo . ; o 26.07.10, 23:30 1. Gdy ktoś powie coś głupiego to mówie . ,, Chyba Cię Bóg opuścił " 2. Często obgryzam paznokcie . 3. Zawsze musze mieć coś na ręce . 4. Musze codziennie powiedzieć coś o Tokio Hotel . 5. Muszę bawić się klapką od telefonu . 6. Nie wytrzymam dnia bez muzy . 7. Muszę codziennie gdzieś wyjść . 8. Gdy śpie zawsze z misiem kościotrupem . 9. Zawsze jak siedze mam noge na noge . 10. Musze co 10 kin malować usta pomatką . 11. Na mojej tablicy musi być jakiś paragon . 12. Co miesiąc zmieniam telefon . 13. Nie wyjde z domu bez wygłupów przed lustrem . 14. Zawsze jak siedze przed kompem gadam do sb . 15. I musze mieć coś w buzi jak jestem w domu . Coś gryźć np długopis itp. Noi to na tyle . Chociaż jest tego więcej . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 00:51 ooo jeszcze se pare przypomnialam ;p ~ciagle strzelam palcami ~czesto zwracam sie do znajomych "wiesniaku" lub mowie im "ogarnij szatana" ~ciagle zrywam skorke na ustach ~prawie wszystko jem z Ketchupem ~jak ogladam cos to zawsze mam rozdziawione usta ~mam fobie nazywania rybek znajomych(nawet jak ich jest 50) ~strzelam duzym palcem w prawej nodze(i tylko tym!) ~czytam kilka razy ta sama ksiazke ~drzwi do pokoju musza byc zamkniete(szafa, szafki rowniez) ~jak ide spac z 3 razy musze pojsc do ubikacji chociaz nie bardzo mi sie chce ~jak ide spac to musze wziazc koniecznie psa do swego pokoju ~pije duuzo herbaty ~gdy sie ucze musze chodzic po pokoju i mowic wszystko na glos bo inaczej nic mi nie wejdzie do glowy ~jak ide sie myc to 15min(czasami dluzej ale tylko czasami)stoje przed lustrem i patrze na siebie ~jak siedze przed kompem to ciagle ogladam sie za siebie czy nikt przypadkiem za mna nie stoi ~jak wstaje rano musze zrobic sobie platki na sniadanie.nigdy nie zjem czegos innego! Odpowiedz Link Zgłoś
muzykomanka Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 01:27 `Codziennie musze posłuchać piosenek, zwłaszcza przed spaniem `Codziennie sięgam po jakąś książkę. `Wracam do ulubionych książek i czytam tylko wybrane albo ulubione fragmenty `Musze w ubraniu mieć coś czarnego ( zryte nie? xd) `Siedze przed kompem do późnia ( czyt. 3-4 w nocy) `Obgryzam usta ( cholera. nie moge przestać! xd) `Co chwila sprawdzam na komórce która godzina. Wjmuje ją tak po prostu,bez powodu `Musze iść codziennie na długi spacer. Inaczej mam doła `Jak sie ucze musze mieć włączoną muzyke bo inaczej nic nie zapamiętam `Czasami jak jestem w lesie lub na polanie z kumpelą albo z kimś innym i jak z tą osobą gadam to czasami odlatuje i myśle o czymkolwiek innym.;D Dalej nie pisze bo to już i tak jest ( lekko) walnięte. xd Do miłego koty! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 01:28 Czy dziwne, to ja tam nie wiem. Ale nawyki to są. 1. Gdy siedzę, często się 'bujam'. 2. Nie potrafię czytać książki bez słuchania muzyki. 3. Jak rozmawiam przez telefon siedząc przy biurku i szykuje się dłuższa rozmowa, to gryzmolę długopisem po kartce. 4. Nienawidzę słuchać piosenek w nieznanym języku bez wcześniejszego przetłumaczenia i zrozumienia tekstu. Ale to chyba każdy tak ma. 5. Nie zasnę, jeśli nie posłucham muzyki przed snem. Dlatego jestem wściekła, kiedy akurat pada mi jedyna w domu bateria AAA o godzinie 01.00 6. Kiedy się budzę, również muszę posłuchać muzyki. 7. ZAWSZE mam ułożony schemat co najmniej pięciu ulubionych piosenek i koniecznie muszą lecieć w takiej, a nie innej kolejności. 8. Kiedy śpię kołdra koniecznie musi być pod moją głową. Razem z poduszką... 9. Do niedawna miałam bardzo chory nawyk: kiedy odpalałam Internet w pierwszej karcie otwierałam youtube i włączałam teledysk, a w drugiej anime, które znałam na wylot. I do tego dochodziły jeszcze te nierozgarnięte dźwięki gadu-gadu 'dostępny','przyszła wiadomość' itp. Nie wiem, jak mogłam żyć w takim harmiderze.^^ itd, itd, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 01:49 chodzę w dwóch różnych skarpetkach, uważam, że buty wojskowe są dobre nawet w temperaturze +40 stopni, prowadzę monologi z samą sobą, nie zasnę, jeżeli nie będę przytulona do poduszki i lubię rozkrajać martwe zwierzęta Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 nawyki..;p 27.07.10, 03:28 1.obgryzanie paznokci ;/ ale ostatnio się powstrzymuje xd 2.słuchanie mp3 przez noc. 3.siedzenie na kotku codziennie i komentowanie notek nawet tych zaległych xd 4.jak siedzę na kompie to jedną rekę cały czas mam na myszce drugą na klawie. 5.jak śpię to mam pieżynę między nogami. 6.spóźniam się po koleżankę do szkoły i to zawsze xd 7.jak siedzę na kompie albo tv to zawsze coś muszę jeść. 8.codzienne mycie głowy (?) 9.robienie głpich min przed lustrem itp. przed tym jak idę się kąpać. 10.i inne tyle że nie pamiętam xddeee Odpowiedz Link Zgłoś
rin Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 14:33 1. Najdziwniejszy nawyk to obwąchiwanie książek 2. Korzystanie z łazienki przed wyjściem z domu i przed pójściem spać 3. Nie noszenie telefony przy sobie/zostawianie go w dziwnych miejscach - to łączy się również z tym, że przypominam sobie o jego istnieniu dopiero gdy staje się potrzebny 4. "Potykanie się o własne nogi" i obijanie się o wszystkie możliwe ściany i meble. Jeśli ktoś oglądał j-drame "Nobuta wo produce" to mam podobne skłonności co Akira-chan jeśli chodzi o robienie sobie krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
samerus125 Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 14:36 ostatnie dwa mam tak samo ale jeszcze nie umiem odkochać się w bieberze I DOBRZE XD Odpowiedz Link Zgłoś
adrenaline Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 16:01 Narazie przypominam sobie tyle: -Gdy zamykam drzwi od mieszkania, sprawdzam kilka razy czy są zamknięte, wychodzę z klatki, po czym wracam, by zobaczyć czy aby na pewno zamknęłam drzwi -Gdy zamykam mieszkanie a jest ktoś przy mnie ZAWSZE się pytam tej osoby, czy na pewno zamknełam drzwi -Gdy ide spać ZAWSZE musze mieć włączone radio -Zanim zasnę chodzę 5 razy do toalety, nawet jeżeli nie ma porzeby -Gdy wstaje w nocy, idę do toalety a potem piję wode -Kiedy ktoś pyta się "co" odpowiadam "gó..., 1:0 dla mnie" -Zawsze muszę mieć zamkniętą szafe -Zawsze muszę mieć w biurku, w najbliższej szafeczce paczke husteczek Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 16:13 muszę spać z moim miśkiem. inaczej trudno mi zasnąć. w nocy budzę się o 2:12. lol. to mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 no ,no podobanie mam ;) 27.07.10, 16:11 Ha ,obgryzam paznokcie (niestety) i dzień bez muzyki jest stracony (jestem uzależniona ) Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 16:18 ciągle poprawiam włosy i oklulary ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 16:27 1. Obgryzam paznokcie, nienawidzę tego, ale robię to całkiem nieświadomie. 2. Przez cały czas, oprócz tego, kiedy siedzę przy komputerze, muszę coś robić z rękami. Nieważne co, czasami ściskam coś co mam w ręce, czasami bawię się palcami, po prostu tak jakoś mam. xD 3. Kiedy coś piszę, zawsze gryzę długopis. To wkurza wszystkich, tylko nie mnie. xD 4. Zawsze kładę się spać o równej 24. Moi rodzice są zawsze na mnie za to wściekli, ale jakoś tak mam, że dopiero wtedy mi się chce spać. ^^ 5. Kiedy widzę w telewizji Nicka Jonasa i w ogóle JB, to zaczynam piszczeć. Nikt tego nie wytrzymuje oprócz mnie. xD 6. Kiedy jestem w domu, prawie przez cały czas noszę luźną, granatową koszulkę (oprócz tego czasu, kiedy jest w praniu ). Ona jest już powycierana, w te wakacje ma swoje trzecie "urodziny", bo wtedy ją kupiłam. To moja ukochana koszulka, z którą nie mogę się rozstać. ^^ 7. Codziennie rano, żeby wstać, muszę przez parę minut posłuchać muzyki. Najczęściej JB. 8. Codziennie (oprócz piątku) na śniadanie od jakiegoś miesiąca jem kanapki z moją ulubioną wędliną przypieczoną na patelni. xD 9. Zawsze noszę ze sobą telefon. ^^ Jak sobie jeszcze przypomnę, to dopiszę. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover A i jeszcze. 27.07.10, 16:30 10. Jak jestem sama w domu wieczorem albo w nocy to mam zapalone światła we wszystkich pokojach. xD Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: Wasze (dziwne) nawyki. xD 27.07.10, 16:34 Pisanie dziwnych komentarzy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Hohoho... 27.07.10, 16:36 Nie starczyłoby miejsca na wszystkie ale postaram się Sprawdzam, czy budzik jest nastawiony. Obgryzam skórkę od chleba i zostawiam środek. Wieszaki w szafie muszą być „kółkiem” do zewnątrz. Nikt nie może przestawiać mi nic na półkach. Nikt nie może grzebać mi w telefonie. Nie jem owoców z jogurtów. Nie dotykam surowego mięsa. Poduszki układam według schematu. Wszystko muszę dokręcać. Poprawiam firankę (tylko u siebie). W pokoju mogę mieć bałagan, ale nie w szafie. Jak dotykam czegokolwiek z lodówki - myję ręce. Nie myję rąk i nie wycieram ich w kuchni. Zagryzam usta, jak tnę coś nożyczkami. Spisywanie cytatów. Sprawdzam, jak ktoś wejdzie mi do pokoju. Jak ktoś jest w pokoju włączam nową kartę w internecie. Zawsze krzyczę, nie umiem normalnie mówić, jak się kłócę. Mogę sprzątać byle nie u siebie i nikt nie może u mnie. Muszę umyć ręce, jak dotknę kundla. Muszę umyć ręce, jak będą choć odrobinę brudne. Tłumaczę w myślach na angielski i myślę po angielsku. Samochód okrążam tylko od przodu. Nie dotykam, nie zbliżam się do koni. Bawię się włosami. Nie noszę piórnika do szkoły. Zasypiam z słuchawkami w uszach. Nie ma dnia bez choć jednego utworu Sick Puppies. Dopiero się rozkręcam Odpowiedz Link Zgłoś
rumianek_xd mój nawyk. 27.07.10, 16:52 moim najdziwniejszym nawykiem jest poprawianie grzywki "na pattinsona". tzn. takie zaczesywanie grzywki dłonią do góry, nie wiem czy wiecie o co chodzi XD. naoglądałam się kiedyś za dużo wywiadów z Pattinsonem, który robi tak przez cały czas i już mi tak zostało, hahah, wiem, dziwaczne ;D. Odpowiedz Link Zgłoś