cesautres Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 28.12.10, 21:28 ja tam nigdy w sylwestra si e nie nudzę ;d nic nie planuje , a zawsze wychodzi dobra zabawa ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 28.12.10, 21:44 Cóż- z pewnością musicie podzielić się obowiązkami tak, aby na stole było dobre jedzenie. Jakaś pizza, napoje, słodycze oraz popcorn - na wypadek jakiegoś filmu. A'propos filmów- możecie wybrać się do wypożyczalni i już macie jedną atrakcję. Przynieście też swoje płyty - czasami można zacząć tańczyć do nch na pełnym spontanie. Oczywiście po północy należy odkorkować szampana i przyskoczyć do okna na pokaz fajerwerków. My z koleżankami, oprócz tych stałych patentów, czasem gramy też w kalambury. Dzisiaj i wczoraj grałyśmy w tysiąca w karty, więc jeżeli będę nocować u dziewczyn, to pewnie i karty się nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliowa.14. Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 28.12.10, 21:40 Masz matę do tańczenia? jak tak to możecie sobie potańczyć albo karaoke ? kup chipsy i dużo napojów Odpowiedz Link Zgłoś
kawomaniaczka mój sposób na nudę 28.12.10, 22:08 w tamtym roku miała spędzić sylwestra z koleżanką ,co jak się później okazało ,przyszło do nas paaare kolegów no i mieliśmy rozpierduchę. Więc po pierwsze stwierdzam ,że najlepszym sposobem na nudę to oczywiście masę ludzi,bo im więcej tym lepiej Ale oprócz tego to : * można obejrzeć filmy * oprócz gotowego jedzenia ,coś w sam sylwester może wspólnie upiec ;> ? * dzwonienie do ludzi na skype.Może i dziecinne ,ale ja rok temu na prawe miałam niezły ubaw * nie że demoralizuje ,ale jeśli jesteście same w domu możecie sobie zrobić drinki haha. *puszczać petardy * tańczyć ,śpiewać karaoke * pogadać mam nadzieje że pomogłam pozdrawiam i życzę udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 jeśli jesteś z dobrym towarzystwem... 28.12.10, 22:24 jeśli jesteś z dobrym towarzystwem to nigdy nie będzie nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi . 28.12.10, 22:29 będziesz z koleżankami, nudno na pewno nie będzie, próbcie sobie zdjęcia, pogadajcie, pośmiejcie się. nastaw się na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
malinaa. Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 28.12.10, 22:32 Też robię sylwka z kumpelą. Nie wiem co ci poradzić... My zawsze na miejscu coś wymyślamy. Mózgomiazgi że masakra. xD Odpowiedz Link Zgłoś
lays_x33 Ja stawiam na ... 28.12.10, 22:47 gadatlinę . O chłopcach ; D jeden z lepszych tematów . Może też przeglądanie starych magazynów i robienie testów psychologicznych . Słuchanie muzyki , śpiewanie karaoke ... nie polecam oglądania filmów , nie w sylwka ; D trzeba być wesołym i bawić się jak najlepiej ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 28.12.10, 23:45 gramy w 'co by było gdyby', butelkę, twistera, plotkujemy, tańczymy, oglądamy fajerwerki, a długo po północy włączamy sobie jakąś komedię lub horror :p Odpowiedz Link Zgłoś
miley124 Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 28.12.10, 23:53 może filmy , lub odliczanie do północy? Odpowiedz Link Zgłoś
wild_sun Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 29.12.10, 00:05 faceci, procenty, dobra muzyka, jeszcze wiecej procentów, zajebista muzyka, dobry humor, zero marudzenia i narzekania i impreza bedzie suuper ;P Odpowiedz Link Zgłoś
crazycry Garść Pomysłów :) 29.12.10, 01:11 1. Kij w dół i zginamy się w pół - chyba każdy zna tą grę. Możesz użyć kija od miotły bądź skakanki. Dwie osoby trzymają końce, reszta przechodzi a poziom się obniża i obniża.. Ci którzy się poddadzą lub przewrócą odpadają i w końcu...mamy zwycięzcę ^^. 2. Butelka - zabawa również bardzo popularna. Znajdźcie pustą butelkę, usiądźcie w kółku i zakręćcie nią na podłogę. Korek wskaże jedną osobę której ten kto kręcił da zadanie do wykonania lub zada pytanie. Po wykonaniu go kręci kolejna osoba. 3. Karteczki - wypiszcie na karteczkach samoprzylepnych znane osoby z klasy, gwiazdy, aktorów, piosenkarzy, postacie z filmów czy kogo tylko chcecie. Później przyklejacie sobie na czoło losową karteczkę i zadając pytania innym musicie zgadnąć o kim mowa. 4. Gorące krzesła - ustawiacie o jedno krzesło mniej niż bawi się osób. Gra muzyka, a chodzicie wokół grzeseł ustawionych w rządki lub koło podrygując rytmicznie (tańcząc). Gdy ucichnie musicie jak najszybciej zająć któreś wolne miejsce. Ten kto zostanie bez krzesełka odpada. Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
kaja818 Re: Garść Pomysłów :) 29.12.10, 10:34 FAJNE POMYSŁY NAPEWNO JE WYKORZYSTAM Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 29.12.10, 08:44 Karaoke. Ja i moje kumpele urządzamy sobie karaoke. Może być też pokaz mody. Życzę udanej zabawy . Odpowiedz Link Zgłoś
kabaczek Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 29.12.10, 09:38 nie ma co planować .. jak ludzie są fajni to sama sie rozkręci najlepiej zaproś jakies śmieszne osoby i ... juz nie bedzie nudno najlepiej zaproś chłopców... Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady alko? 29.12.10, 09:48 wtedy nawet patrzenie się w sufit będzie zabawne w ch... : D Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_italia ;DDD 29.12.10, 10:40 Karaoke, ploteczki, możecie sobie zrobić "salon piękności" Odpowiedz Link Zgłoś
agatkkaa123 Jak zapobiec nudzie na sylwestra? 29.12.10, 11:31 Ja mam np w domu żałobę i mój sylwester będzie taki,że cały czas będę przed telewizorem i żadnej muzy ani zabaw.Inaczej mówiąc NUDAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smile_peace_ .. ;p 29.12.10, 12:23 do mnie przyjeżdża koleżanka, i do mojej siostry też, a że mój tata gra na weselach itp. to zamierzamy zrobić Karaoke! zagłuszymy sylwestra!! xdd (u mnie na remizie robią xdd) bd wyły jak do księżyca xdd Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 29.12.10, 12:47 * niezawodne karaoke. * butelka czyli prawda czy wyzwanie. szczególnie świetne rzeczy wychodzą po %. nie żebym do tego namawiała :d jeśli masz fajne towarzystwo obędzie się bez tego. * taniec. * obejrzyjcie jakiś fajny film. * gorące krzesła. można być szczerym jak nigdy. niektóre wypowiedzi bywają naprawdę zaskakujące życzę udanej imprezy c; Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotka95 Gorące krzesła. 29.12.10, 13:45 Mam pytanko. Na czy polega gra w gorące krzesła, o których wspomniała aileen? Spędzam sylwestra ze znajomymi z klasy i może by nam się spodobała. Cz mógłby mi ktoś wytłumaczyć? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
malowana_lala Re: Gorące krzesła. 29.12.10, 13:58 napijcie się i po problemie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demi45 Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 29.12.10, 16:45 można zrobić sobie studio mody , pośpiewać karaoke , słuchać muzyki , grać w kalambury ,twisterra , puszczać sztuczne ognie , zrobić sesje zdjęciową lub filmową konkurs na najśmieszniejszą minę Odpowiedz Link Zgłoś
kociara125 MATA DO tańczenia i inne... 30.12.10, 02:03 karaoke, wróżby, ploteczki, mata do tańczenia, film, %, fajerwerki, dobra muza i żarcie ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
jbmiley Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 30.12.10, 09:59 to tak zgrajcie swoja ulubiona muzyke , prowiant wedlug gustu . a z zabaw mozesz powiedziec kolezankom zeby wszystkie napisaly postanowienia noworoczne na kartkach i wcale nie musicie ich sobie czytac ale wyjdzcie o 12 na zewnatrz i spalcie je rownoczesnie (cos w rodzaju rytualu) . hmm co wiecej , prawda czy wyzwanie dosc czesto sie sprawdza , karaoke na youtube to tego jest masa , wiecej juz pomyslow nie mam pozdrawiam milej zabawy i szczesliwego nowego roku ! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
jbmiley Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 30.12.10, 10:17 a i te postanowienia potraktowac swoim ulubionym perfumem , i odcisnac usta ulubiona szminka lub plyszczykiem , i przy koncu spalenia wrzucić w snieg ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jbmiley Re: Syl 30.12.10, 21:30 taaak ! alkohinczyk jest the best , no i jeszcze pijacka ruletka tylko trzeba mieć sprzęt ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rooshgirl skype 30.12.10, 22:50 My dzwonimy do ludzi na skype i śpiewamy im piosenki świąteczne Odpowiedz Link Zgłoś
channel_7410 Re: Jak zapobiec nudzie na sylwesta ? 31.12.10, 12:52 Ja spędzam sylwestra w domu z rodzicami Więc moje pomysły to: nr.1Przygotowania (typu robienie loków,tatuaże,malowanie się brokatem itp.). nr.2 Napisanie listy życzeń i marzeń na nowy rok (i moje urodziny , które są tydz. po sylwku) . nr.3 Słuchanie teledysków i taniec. nr.4 Telewizja i chipsy. nr.5 Przywitanie nowego roku fajerwerkami i szampanem NR.6 Robienie czegoś szalonego jak np. fikołki na łóżku lub rzucanie poduszką do celu A potem to już jakoś samo zleci Odpowiedz Link Zgłoś