barbiii. Re: No nie wiem .. 30.01.11, 14:21 Długa sukienka ,buty typu oxfordki , dzwony , no i przede wszystkim duuuużo kolorowych i neonowych ubrań . Ale zależy, bo kocham zakupy i nigdy nie mam zaplanowane co kupić Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 14:22 Jeszcze nie mam pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
miley.love Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 14:28 hah Dużo tego trochę :buty-botki ,2 pary spodni ,3 bluzki( 2 T-shirty i 1 długi rękaw) i chcę jeszcze trampki CONVERSE ale nie wiem czy rodzice się zgodzą na drugą parę Odpowiedz Link Zgłoś
natalia_12321 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 14:28 I jeszcze Bluza oldschoolowa z adidasa...chce ją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1021 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 14:31 *kurtka coś a'la skórzana *trampki *balerinki na wyjścia *baletki po szkole *jeansy *leginsy taki jak jeansy *jakieś 2 bluzki *spodnie Dresy *kardigan *torebke jakąś większą * i może jeszcze jakąś sukienkę lub spódniczkę Chyba tyle ale może jeszcze coś jak mi się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug wiosenne must have - 2011 30.01.11, 16:06 hm hm... skórzana kurtka (poprzednia mi się o dziwo roztargała...) glany wiosenne okulary przeciwsłoneczne spódniczka dżinsy i jegginsy t-shirty koszula torebka nowe buty portfel i jakiś pokrowiec na telefon + ciekawe jak, kiedy marzą mi się bardziej muzyczne festiwale. :I Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1021 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 16:23 Skleroza ;/ zapomniałam dopisać *buty na wysokim obcasie *koszula kratka *i jedna zwykła koszulowa bluzka *rajstopki - różne *małą elegancką torebkę Ogólnie staram sie zmienić garderobę na bardziej kobiecą Odpowiedz Link Zgłoś
marta4589 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 16:05 Ja muszę mieć 2 pary jeansów,kilkanaście koszulek, kolorową rozpinaną koszule, converse i na pewno sztuczną skórkową kurtkę. Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Na pewno: 30.01.11, 16:16 Na pewno muszę sobie kupić: 1. Trampki w kwiaty. Od dawna mi się taki marzą. 2. Falbankową, kwiecistą bluzkę albo sukienkę 3. Nowy kardigan, ale raczej w jasnym kolorze. Może beżowym albo kremowym? 4. Czarne lub jasnoniebieskie jeansy. Z resztą zobaczy się, co natrafię w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 16:49 hm, z pewnością buty! jakieś wygodne. i jakąś bluzkę/koszulę/sweterek. to takie must, must, must. a jak to będzie, to zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 16:54 Must have : trampki ale takie za kostkę cienkie rajstopy i sweterek taki na wiosnę Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 17:15 Cóż, nowej garderoby sobie nie kupię, bo mnie nie stać. Przegląd szafy musowy . Chciałabym lekki sweterek, jakieś ładne dżinsy, a T-shirtów mam mnóstwo ;-D. Obowiązkowo jakieś buty. Odpowiedz Link Zgłoś
rebellious_soul Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 17:27 Moje: - czarne trampki (ew. skórzane) - czarna torba z house'a, taka w zamki... - białe trampki - baleriny - czarne rurki - dżinsowa koszula - okulary pilotki no i chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 17:21 Nie wiem , ale przydałyby mi się jakieś nowe ciuszki na wiosnę . Mój ulubiony sklep to H&M ;D Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 17:33 Cóż na pewno dżinsy,bluzkę,jakieś krótkie spodenki,może jeszcze jakąś jedną pare converów. Odpowiedz Link Zgłoś
aszken Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 17:22 ajj, więc u mnie to będzie tak : - chciałabym jakiś płaszczyk na wiosnę, najlepiej czerwony - trampki! jakbym dostała Conversy to chyba do nieba bym skakała : D - kolejną koszulę w kratkę (najlepiej męską ) - ewentualnie cienki pasek (: - pilotki już wyczaiłam, tylko kupić - dżinsowe, krótkie spodenki (chyba przerobię jakieś stare ; > - i jakby się udało to jakieś sportowe t-shirty (: - ęd chyba jak pojadę do cioci na ferie to sobie zrobię sweterek trochę tego jest :x Odpowiedz Link Zgłoś
chaos_i_nielad Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 17:51 sukienka tudzież spódniczka, trampki już sobie kupiłam, ale zapewne potrzbna mi będzie jeszcze jedna para, może sandały. Nie wiem wszystko zależy od tego ci mi sie spodoba... A duużo kolorowych rajstop i dużo koronki i może pogrzebię w szafie mamy... Kase musze nauczyć się zbierać i będzie idealnie... Ale po spódniczkę już jutro się wybieram bo mam upatrzoną niedrogą ładną utrzymaną w dawnym stylu bajka jednym słowem... Odpowiedz Link Zgłoś
simpleplan Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 18:13 0j, troszkę rzeczy by się przydało. Na pewno z kilka par butów, jedne na obcasie, może dwie pary trampek(albo więcej bo bardzo lubię),może jakieś botki. Dużo podkoszulek i T-shirtów! Spodnie,spódniczki. To zamierzam kupić. dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam dwa podkoszulki i spodnie i kurtkę, więc nastepne się juz szykują!! Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynkova DUŻO TEGO! 30.01.11, 18:21 Oj, dużo tego... Przede wszystkim muszę mieć pantofle na obcasie, chustę w kwiaty, sukienkę lub spódnicę w etnicznych kolorkach i dodatki - biżuterię, torebki. Zapowiada się moc zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
julita980 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 18:30 nuie pujede na zakupy .po co ? mam wszystkie ubrania z tamtego roku Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 18:32 na pewno jakieś conversy, drugie czarne rurki, koszule w kratkę i jakieś koszulki/bluzy od glamour kills KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
alice_bela Re: must have - 2011 30.01.11, 18:36 Muszę mieć mnóstwo rzeczy A stare zamierzam posprzedawać 1.Buty (obcasy,addidasy itp.) 2.Spodnie (dzwony,rurki) 3.Moje MUST HAVE przyjęcie z okazji wiosny 4.Bluski i tuniki 5.No i oczywiście chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
szejdi Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 18:40 Krótka cienka spódniczka w delikatne malutkie kolorowe kwiatuszki czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
elenkaa Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 18:51 Jakaś skórzana kurtka, Conversy ew. glany białe Martensy ^^, czarne rurki, okularki i jest okay Odpowiedz Link Zgłoś
slimey Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 19:29 hmm... ja myślę żeby kupic jakies 2 pary wiosennych/letnich butów, kilka bluzek z krótkim rękawem, spodnie, jakieś krótkie spodenki itd Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 19:50 conversy z nowej kolekcji ..a jak już wybiorę się na zakupy to z pewnością więcej rzeczy wpadnie mi w oko Odpowiedz Link Zgłoś
magda333 Re: wiosenne must have - 2011 30.01.11, 20:16 ja mam trochę długa listę. nie wiem czy na wszystko kasy starczy. na razie to tylko plany he he. bluza adidas, zegarek, conversy, torba czarna, buty na koturnie, sandaly, legginsy w kwiaty, 2 bokserki, 2 pary krotkiech spodenek, 2 pary rurek, 4 t-shirty, pizama, bejsbolówka, 2 spodniczki, pasek do spodni, rybaczki, kurtka skorzana,2 apaszki, jeansowa kamizelka, portfel, japonki, 2 sukienki, baleriny, kolczyki, lancuszki i branzoletki. no niezla lista nie wiem czy wszystko uda mi sie zrealizowac . kase na szczescie juz zbieram Odpowiedz Link Zgłoś