andzia_28_94
06.03.11, 10:06
Od roku ograniczam jedzenie bo chce schudnąć. Troszkę schudłam ,ale chciałabym jeszcze troche.Największym problemem dla mnie jest powstrzymanie się od słodyczy.Moja mama ciągle kupuje słdycze,ciastka ,cukierki itp. a co najgorsze często robi ciasta.Jest mi strasznie cięzko bo nie daje rady się powstrzymać od jedzenia

Juz setki razy prosiłam mame ,żeby ograniczyła troche pieczenie ciast i kupowania słodyczy,ale moje prośby a wręcz błagania poszly na marne.Mama ma za tydzień imieniny i piecze dwa ciasta .Jakośto przeżyje ,bo wkońcu to jej święto ,więc nic nie mówie.Poprosiłam ją jedynie żeby przez ten tydzień nie robiła żadnych ciast dopiero w niedziele ,czyli w jej imieniny.Obiecała mi że napewno nie bedzie robiła żadnych ciast.Dziś rano mówi do mnie ,że robi biszkopt z kremem karpatka z galaretką czy coś takiego.Przecież obiecała

a ja jak zwykle się zawiodłam .Co ja mam zrobić? jest mi naprawde ciężko powtrzymać się od słodyczy .Od zawsze miałam problem z nadwagą .Ciągle myśle o tym co zjeść żeby nie tyć, jak dać sobie z tym rade ,a mama jeszcze bardziej mi to utrudnia