Dodaj do ulubionych

Problem... jak chcecie to poradzcie coś :(

02.06.11, 19:40
hej, od jakichś 2 lat, na przemian, może co jakieś pół roku pojawia się u mnie jakieś takie uczucie...że chodzę cały czas jakby taka nieprzytomna, albo taka nieobecna. Czasem jak siedzę w szkole, to nie mogę się skoncentrować, nawet czasem zdarza mi się być taką senną, po prostu to jest uciążliwe, bo nie wiem co z tym mam zrobić i się martwię. Cały czas tak teraz mam, nawet teraz jak to piszę sad albo np. jak oglądam tv, to niby mam świadomość tego, że oglądam, ale za chwile pustka, nawet nie wiem co robię,,,

Wiem, może dla którejś z was, to głupie, a jeśli takie jest, to proszę, nie dawajcie jakichś złośliwych opinii. A wy dziewczyny, może kiedyś któraś z was miała coś takiego? jeśli tak, to proszę o jakąś poradę,,, dzięki smile
Obserwuj wątek
    • snooky Re: Problem... jak chcecie to poradzcie coś :( 02.06.11, 21:39
      też tak niekiedy mam . mówię coś do mamy i do słowie później nie pamiętam czy coś mówiłam ; d
      • caterina97 Re: Problem... jak chcecie to poradzcie coś :( 02.06.11, 22:06
        ja też tak mam xd czytam coś i nagle przestaję, i nie wiem co przed chwilą przeczytałam. jakby ktoś mnie spytał co przeczytałam to bym nie potrafiła odpowiedzieć.
        • charlotte__ Re: Problem... jak chcecie to poradzcie coś :( 03.06.11, 14:57
          Miałam coś podobnego, tyle że nie zapominałam
          zaraz co zrobiłam tylko wszystko robiłam strasznie
          automatycznie, jak robot. Głupie uczucie. Najczęściej
          czuję coś takiego jak jestem bardzo zmęczona.
          Dawno tak nie miałam i cieszę się z tego.
    • sybilla_ Sybilla 03.06.11, 15:06

https://img96.imageshack.us/img96/4227/47257097.jpg

Też tak czasami mam, ale samo przychodzi i samo przechodzi xd
      • mysterious0 Re: ;)) 03.06.11, 20:11
        oj rozumiem cię.Ja też jestem wyłączona i nie wiem co się wokól mnie dzieje.Np. jak siedzę z koleżankami w szkole na przerwie i one o czymś gadają to staram się słuchać i słucham ale nagle staje się taka jakby rozkojarzona i nic z tego nie wiem...jest to głupie uczucie bo ostatnio koleżanki zaczęły na mnie wyzywać że niby to ja ich nie słucham że mam wszytsko gdzieś no ale przecież tak nie jestindifferent Niestety nie jestem w stanie Ci pomóc ale myślę że poradzisz sobie,życzę powodzenia wink
    • suffering Re: Problem... jak chcecie to poradzcie coś :( 03.06.11, 15:07
      mogą być to objawy zakochania bądź zauroczenia. aczkolwiek sama mam ten sam, ale u mnie to stan stawania się dojrzalszą osobą i mniej infantylną w każdym razie.
      • beauty12 Re: Problem... jak chcecie to poradzcie coś :( 03.06.11, 15:59
        dzięki za radę, nie myślałam, że ktoś ma takie coś jak ja... dziękuję, teraz już przestałam się martwić ;*
    • meredith. Re: Problem... jak chcecie to poradzcie coś :( 03.06.11, 23:46
      chyba mam coś podobnego. chce mi się spać, jestem zmęczona, przygnębiona, nie mam ochoty nic robić, nigdzie wychodzi, najlepiej byłoby, gdybym w takie dni mogła leżeć w łóżku i gapić się w sufit. z koncentracją mam problem na lekcjach, po prostu nagle się wyłączam, patrzą w jeden punkt i nic do mnie nie dociera. matka stara się mnie zaciągnąć do psychologa, ale wtedy musiałabym powiedzieć co czuję, co mnie boli, a tego nie lubię robić. byle przebrnąć przez okres dojrzewania.
    • kolorowy_swiat Re: Problem... jak chcecie to poradzcie coś :( 17.07.11, 00:09
      ja też mam takie ucucie i czasami widzę wszystko co się dzieje wolniej i tez mam to co ok pół roku (jak bd wiuedziała co to i co z tym zrobić to napisz)
    • eziek11 Re: Problem... jak chcecie to poradzcie coś :( 17.07.11, 18:46
      Wiem, wiem.. Też tak mam. I to bardzo często. A wiesz kiedy najczęściej? Kiedy wstanę za późno... Ale głównie to zależy od pogody,od Twojego humoru, nastroju. Różne czynniki mają na to wpływ. Czasem ma się lepsze a czasem gorsze dni smile Tak już bywa. Spokojnie,przejdzie Ci. Może to właśnie przez brzydką pogodę, wtedy jest taki melancholijny nastrój, nic się nie chce i to takie objawy.
      • serdel Re: Problem... jak chcecie to poradzcie coś :( 17.07.11, 21:10
        szczerzę współczuję wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka