Dodaj do ulubionych

Ubranie w stylu lat 60. Pomocy

20.06.11, 15:19
Chciałabym ubrać się w stylu lat 60, ale wogóle nie mam pomysłu.
Chciałabym, żeby było dziewczęco i ładnie.

Możecie mi pokazać jakieś ubrania w stylu tuch lat ?
(najlepiej ze sklepów H&M, Reserved, New Yorker, Camarieu, Cropp, House, Mohito)

Z góry dziękuję kiss
Obserwuj wątek
    • gossip_girl_fan odświeżam. 20.06.11, 15:19
      • gossip_girl_fan Re: odświeżam. 20.06.11, 15:23
        .
        • gossip_girl_fan Re: odświeżam. 20.06.11, 15:31
          help. kwiat
    • never_ Re: Ubranie w stylu lat 60. Pomocy 20.06.11, 15:51
      hmm, z tego co mi się wydaje to wtedy była moda na mini i róże kolorowe krótkie sukienki. poza tym wejdź tu. masz tam wszystko ładnie opisane .
      • never_ Re: Ubranie w stylu lat 60. Pomocy 20.06.11, 15:53
        ups, dodaje nowy poprawny link bo tamten nie działa.
        • gossip_girl_fan Re: Ubranie w stylu lat 60. Pomocy 20.06.11, 15:57
          Dziękuję serce

ktoś jeszcze ?
          • song Re: Ubranie w stylu lat 60. Pomocy 20.06.11, 16:02
            Poszukaj jakiś sukienek w kropy lub kwiaty , okulary "muchy",jakieś kolorowe chusty,dżinsy-dzwony,kolorowe bluzki z szerokimi rękawami...Zajrzyj do lumpeksów,może znajdziesz tam jakieś ubrania po lata 60.
    • estera102 Re: Ubranie w stylu lat 60. Pomocy 20.06.11, 16:07
      jak poprzedniczka napisała właśnie wtedy "wynaleziono" mini i właśnie z nią kojarzą się lata 60. jednak żeby na pierwszy rzut oka było widać że jesteś w tym stylu ubrana spódniczka musi być kolorowa i o kroju trójkąta. z podwyższonym stanem i o rozszerzanym dole. ale niestety nie wiem gdzie taką znajdziesz, może jakiś sklep vintage ? to chyba najlepsza opcja.. co do góry to może takie koszulki których teraz jest mnóstwo np. w h&m . tzn. krótkie o długości do tali , czasem odsłaniające ramię.
    • lace Re: Ubranie w stylu lat 60. Pomocy 20.06.11, 16:46
      Przeszukaj strych, poszukaj w sklepach z używaną odzieżą, a jeśli chcesz coś ze sklepów H&M itd. to przejdź się po centrum handlowym. Jak ostatni byłam (kilka dni temu) to było tam pełno ubrań w takim stylu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka