kotek555 24.09.11, 09:06 mam problem z nuczycielką od przyry / to taka już trochę starsza babka ale na testach jeden rząd jest prosty a drugi trudny i do tego robi zadania o których wagóle nie mówiła !!! to jest fer ??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia909 Re: nauczycielka od przyrody ;/ 24.09.11, 09:14 macie problem , nie możecie jej tego powiedzieć . ?! jak pogrozi wam 1 czy uwagą czy czymś tam , miejcie to w dupie . XD Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: nauczycielka od przyrody ;/ 24.09.11, 09:20 Ale ty się żalisz czy chwalisz ? No ja też mam wku...ające nauczycielki, ale co my niby możemy z tym zrobić na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: nauczycielka od przyrody ;/ 24.09.11, 10:05 a może po prostu się nie uczysz i nie uważasz na lekcjach, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
nastyangel Cóż... 24.09.11, 10:33 Niektórzy nauczyciele już tacy są i nic na to nie poradzisz. Może się nie uczysz wystarczająco, albo niezbyt uważasz na lekcji i dlatego sprawdziany wydają się być ciężkie? A zresztą przyroda wcale nie jest taka trudna, bez przesady. Poza tym lepiej zacznij się przyzwyczajać, że niektórych rzeczy będziesz musiała się uczyć SAMA w domu. Bo nauczyciel nie o wszystkim powie na lekcji z racji braku czasu lub innych powodów. Książka nie gryzie. Zajrzyj do niej czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: nauczycielka od przyrody ;/ 24.09.11, 10:55 Macie chyba podręczniki nie?To nie przyszło Ci do główki,że te "trudne zadania" mają odpowiedzi w podręczniku? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lonellygirl Re: nauczycielka od przyrody ;/ 28.09.11, 15:05 to jest normalne ,że przed sprawdzianem nie mówi wam jakie zadania będą ! i NA PEWNO nie jest tak ,że jedna grupa jest prostsza ! Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: nauczycielka od przyrody ;/ 07.10.11, 14:09 najlepiej byłoby jakby twoja mama/tata na zebraniu powiedziała twojemu wychowcy jaka jest sytuacja.. : d Może ona coś z tym zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: nauczycielka od przyrody ;/ 18.10.11, 10:05 Ja bardzo lubiłam przyrodę I nie miałam z nią żadnych problemów . Odpowiedz Link Zgłoś
allishia Re: nauczycielka od przyrody ;/ 05.11.11, 19:25 mam lepiej, chociarz uczy nas dyrektorka Odpowiedz Link Zgłoś
ann_g to nie jest fair 05.11.11, 20:22 jeśli jest jak mówisz to powiedzcie o tym wychowawczyni lub dyrektorowi albo sami jej coś powiedzcie ale nie zbyt... niegrzecznie bo inaczej nie będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
juanka . 06.11.11, 13:02 być może nie jest ona wspaniałą nauczycielką, nie uczy najlepiej i nie umie tłumaczyć, ale to nie jest JEJ wina, że TY nie przygotowujesz się na sprawdziany. sprawdzian robi z tego co macie przewidziane w programie, na pewno z niczego innego, więc nie możesz jej tego zarzucić. a jak trafiasz na pytania, z których akurat się nie nauczyłaś, to już twój problem. (: Odpowiedz Link Zgłoś