peppe3 13.12.11, 14:02 Tak jak w temacie ;D Ja osobiście bardzo lubię jeszcze nie dawno w życiu bym żadnej nie przeczytała ale teraz jak mam chwilę czasu to bardzo chętnie.;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peppe3 Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 13.12.11, 14:16 odświerzam Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 13.12.11, 15:10 Bardzo lubię czytać książki Teraz czytam serię "Pretty little liars" i jestem na 4 tomie Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 13.12.11, 15:47 Uwielbiam, aktualnie czytam taką trochę dziecinną (ale fajną) książkę "Kiedy zegar wybije 10". Podoba mi się, bo jest zupełnie inna niż książki które wcześniej czytałam. Czytam też Harrego Pottera cz. 2 :p i "Zieloną Milę"- Kinga. Death Note - 6 część. i Hobbita. Odpowiedz Link Zgłoś
555magda555 Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 30.03.12, 16:05 Ja nie jestem fanką czytania, ale jak mi się jakaś spodoba to nie mogę się oderwać Teraz czytam "Pałac Północy" Carlosa Ruiza Zafona jest super bardzo polecam jego książki Odpowiedz Link Zgłoś
vampirekiss Kocham książki . 13.04.13, 16:22 Aktualnie czytam "Pamiętnik Narkomanki" Odpowiedz Link Zgłoś
kasqu Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 01.04.12, 14:01 uwielbiam! obecnie jestem w połowie książki Nory Roberts pt. "Czarne Wzgórza", a potem biorę się za wszystkie części Igrzysk Śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
znam_ten_stan Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 22.04.12, 21:04 Książki to moja mania. Kocham po prostu. Obecnie czytam ich kilka, bo ja już tak mam, a dokładniej to "Język Trolli" Małgorzaty Musierowicz, "Wszystko tylko nie mięta" Ewy Nowak i "Ogromne okno" część 3 Serii Niefortunnych Zdarzeń Lemony'ego Snicket'a. Odpowiedz Link Zgłoś
yellowgreenblue Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 13.12.11, 15:46 Uwielbiam czytać ! Aktualnie czytam " Gone.Faza Czwartalaga" Odpowiedz Link Zgłoś
peppe3 Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 13.12.11, 16:24 też czytam Harrego pottera i Hobbita(Hobbit jako lektura a Harry pierwszą część) Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 13.12.11, 16:38 Wilken - cyrkpółmroku Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 13.12.11, 16:52 Harlan Coben - Krótka Piłka Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 13.12.11, 16:58 Ba! Aktualnie jestem w trakcie czytania 3 książek: Władca Pierścieni J.R.R. Tolkiena (w końcu trzeba), Pokuta Iana McEwana (odstawiłam ją na razie), Wszystko jest względne - 14 mrocznych opowieści Stephena Kinga (kiedy tylko mam czas czytam jedno). Odpowiedz Link Zgłoś
lili96reggae książki... 13.12.11, 17:05 Ja kocham czytać książki i dla mnie dzień bez przeczytania chociaż strony jest dla mnie stracony... Aktualnie skończyłam czytać Spaloną z serii Domu Nocy i zaczynam Weronika postanawia umrzeć Paula Coelha KSIĄŻKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 13.12.11, 17:05 Uwielbiam! Aktualnie czytam "Serię Niefortunnych Zdarzeń cz. 12 - Przedostatnia Pułapka". dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
renatka12 Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 18.12.11, 13:42 lubie czytac ale teraz mam mało czasu. teraz kończę Opowieśc Wigilijną i zacznę Chłopak na Opak którego w końcu dostałam w bibliotece. potem "Monster High" który prawdopodobnie dostanę na święta Odpowiedz Link Zgłoś
yyep Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 18.12.11, 20:20 Lubię, obecnie czytam " My, dzieci z dworca zoo. " Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Guns N' Roses - Patrząc jak Krwaisz 18.12.11, 20:37 aktualnie właśnie tą czytam, zajebista swoją drogą ;D a książki bardzo lubię, byle dobre. ;D My, dzieci z dworca Zoo i Miłość w Berlinie to chyba najlepsze jakie czytałam. obie o podobnej tematyce i tego samego autora Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 18.12.11, 20:50 Kocham książki. Aktualnie czytam "W cieniu klątwy" Alyson Noel Odpowiedz Link Zgłoś
xxdont.forgetxx uwielbiam . 18.12.11, 21:12 Uwielbaim czytać książki. aktualnie czytam ,,zdradzona'' p.c i kristen cast. Odpowiedz Link Zgłoś
baylette Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 19.12.11, 15:45 Ja uwielbiam. Czytam Harry'ego Pottera (klasyka ), seria Dom Nocy, Tańcząca, Taka Sobie Wróżka. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarka002 Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 20.12.11, 18:40 Znaczy zależy o czym jest ta książka, ale zazwyczaj trafiam na ciekawe i lubię czytać. Aktualnie czytam anie z zielonego wzgórza, jestem już na 100 stronie i bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
sheeranowa Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 20.12.11, 19:31 Ja tam czytam na okrągło! Najbardziej lubię romanse, oraz książki historyczne. Wszystkie inne też mogą być. Aktualnie "Opus - Tom II. Łowcy Księgi" Andreasa Goesslinga. Odpowiedz Link Zgłoś
oooziutaooo Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 25.07.12, 21:25 Pamiętniki Wampirów Dziewczyny z Hex Hall Polecam Dziewczyny z Hex Hall przed chwilą skończyłam czytać drugą część. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Kocham czytać . 20.12.11, 19:40 Dzień bez czytania to dzień stracony ! Czytam książki gazety wszystko co jest , ostatnio w szkole z koleżanką z biblioteki wyrywamy kartki z gazet i bierzemy je i sobie czytamy na lekcjach Obecnie nie czytam żadnej książki bo kilka dni temu przeczytałam książkę pt Drugie życie Bree Tanner i jestem chora i jeszcze jej nie oddałam ani nie wypożyczyłam nowej i chyba w tym tygodniu nie pójdę do szkoły i nie będę miała co czytać w święta Odpowiedz Link Zgłoś
impossible_baby Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 20.12.11, 19:41 Ja lubię czytać, nawet bardzo Aktualnie czytam "ciszę" Becci Fitzpatrick. Upadłe anioły itd. Bardzo wciągająca. Dodatkowo mam jeszcze "zemstę" jako lekturę szkolną -.- Odpowiedz Link Zgłoś
petka ;) 23.12.11, 23:25 Kocham czytać, jest to najlepsze zajęcie pod słońcem. A aktualnie czytam "Jutro. Kiedy wojna się zaczęła", ale na święta dostanę 5 część Akademii Wampirów, więc to mnie pochłonie całkowicie. A przedwczoraj skończyłam "Cień wiatru" Odpowiedz Link Zgłoś
wawteenager Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 20.12.11, 19:48 jak mam czas (a zwykle rzadko się to zdarza) to lubię... Moje ulubione książki to trylogia Suzanne Collins - Igrzyska Śmierci ... A aktualnie czytam The Scarlet Letter autorstwa Nathaniel'a Hawthorne w języku angielskim (: Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ ostatnia piosenka 20.12.11, 20:11 taak jak w tytule. :3 książka nicholasa sparksa Odpowiedz Link Zgłoś
kucyponki Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 20.12.11, 20:12 Książki są sensem mojego życia. A czytam "Na glinianych nogach" z serii "Świat Dysku" Terry'ego Pratchetta. PnD Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 20.12.11, 20:13 Oczywiście, że lubię. Wręcz uwielbiam ;d Aktualnie czytam Mechanicznego Księcia i muszę w końcu wziąc się za Zemstę. Odpowiedz Link Zgłoś
alivemurderer Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 20.12.11, 20:18 uwielbiam czytać książki, teraz czytam stephana kinga Odpowiedz Link Zgłoś
kwiaciuszek Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 27.11.13, 14:50 bardzo lubię czytać książki, w ciągu roku staram się przeczytać co najmniej kilkanaście, teraz czytam książkę o jednym z moich ulubionych aktorów - Leonardi DiCaprio, tutaj masz fajną recenzję książki xiegarnia.pl/recenzje/leonardo-dicaprio-bez-tajemnic/ Odpowiedz Link Zgłoś
damonlove damonlove 24.12.11, 00:39 ja to sie niedługo zabiore za szatana z 7 kl ; )) lektura... Odpowiedz Link Zgłoś
noruwei .. 24.12.11, 11:53 uwielbiam czytać książki, ale przez nawał obowiązków na studiach nie mam na to czasu. ale całe szczęście, że teraz jest trochę wolnego czasu. a czytam teraz Banana Yoshimoto - Kuchnia, a później zabieram się za "biografię" Haruki Murakamiego. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Lubicie czytać książki??Jaką aktualnie czytac 24.12.11, 12:22 Kocham.. Obecnie ? Harlan Coben - Klinika Śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Lubicie czytać książki?Jaką aktualnie czytacie? 24.12.11, 13:20 Bardzo lubię Obecnie czytam "Nevermore. Kruk", którą polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ m 25.12.11, 21:12 Uwielbiam czytać. Obecnie jestem w połowie pierwszej części Harrego. Chcę przeczytać całą serię od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś