Dodaj do ulubionych

Miłość z portalu randkowego

23.04.14, 13:19
Wierzycie w poznanie miłości na portalu randkowym? Można w ten sposób poznać swojego partnera na całe życie?
Obserwuj wątek
    • justa567 Re: Miłość z portalu randkowego 23.04.14, 18:08
      Nigdy tego nie próbowałam, ponieważ wolę poznać kogoś na żywo niż na portalu randkowym.
    • sawka221 Re: Miłość z portalu randkowego 24.04.14, 07:13
      czy portal randkowy czy kawiarnia, nie widzę różnicy jeśli chodzi o miejsce poznania się. Internet daje duże możliwość ale to ludzie tworzą związek i od nich to zależy jak długo on przetrwa
    • dioda7 Tak! 25.04.14, 22:05
      Przecież takie portale są dla ludzi, można poznać faceta ale i koleżankę czy zwyczajnie z kimś pogadać. Znam kilka par poznanych w ten sposób, niczym się nie różnią niż Ci zapoznani w realu a często są wręcz bardziej dopasowani. Sama jestem zarejestrowana na polishcupidtree.com i udało mi się poznać kilka fajnych osób, polecam jak najbardziej.
    • sawka221 Re: Miłość z portalu randkowego 26.04.14, 15:59
      mentalność ludzi musi się zmienić. Dużo osób w polsce boi się poznawać ludzi przy pomocy różnych portali a to nie jest nic złego. Każdy człowiek jest inny dlatego możliwości poznania różnych osób dzięki internetowi stały się nie ograniczone
    • dioda7 Re: 28.04.14, 23:39
      Już się to zmienia, wystarczy spojrzeć jakim zainteresowaniem cieszą się portale i jak szybko ich przybywa. Dlatego warto zaglądać na te sprawdzone, które nie są tylko po to by wyciągnąć kasę, najlepsze portale to te darmowe.
      • rue Re: 28.05.14, 13:08
        Zaczynam coraz bardziej w to wierzyć smile Jak się spotka tego jedynego, to nie ważne czy w parku czy w internecie big_grin
    • chilton Re: Miłość z portalu randkowego 06.07.14, 16:21
      W obecnych czasach to nic nadzwyczajnego. Wiele osób korzysta z takich portali.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka