different_ 22.07.14, 18:02 Pytam z ciekawości ^^ Gimnazjum? Liceum? Technikum? Szkoła zawodowa? Macie obawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mussundaztood Re: Kto po wakacjach idzie do nowej szkoły? 22.07.14, 19:54 Ja techniukum Odpowiedz Link Zgłoś
mussundaztood Re: Kto po wakacjach idzie do nowej szkoły? 22.07.14, 19:55 *technikum Odpowiedz Link Zgłoś
melardina *______* 22.07.14, 21:18 W końcu jakiś temat, w którym mogę się wypowiedzieć. Dziękuję Ci. Od września zaczynam naukę w liceum, a dokładniej w klasie dziennikarskiej. Poziom jest wysoki. Idę sama, bez żadnych znajomych z poprzedniej szkoły, ale co do nowych ludzi nie mam obaw, bo jestem w stanie sobie z tym poradzić. Jeżeli chodzi o naukę, to zawsze dobrze się uczyłam, więc wiem, że poradzę sobie w tej szkole na tyle, żeby zdać z klasy do klasy. Mam tylko obawy przed tym, że strasznie spadnę z ocenami, a chcę mieć czerwony pasek, bo ubolewam nad tym, że od podstawówki nie miałam ani razu. Ale z moimi zdolnościami z matmy mogę sobie pomarzyć o pasku. Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: *______* 13.08.14, 10:02 @melardina po co ci pasek? przecież to nie ma najmniejszego znaczenia. To są tylko oceny czasami wystawiane niesprawiedliwe. Ucz się tak żeby maturę zdać, a nie dla ocen, nikt nie patrzy potem na oceny ze szkoły średniej. No chyba że masz takich rodziców co lubią się pochwalić, że ich córka ma czerwony pasek w liceum. Ale to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: *________* 13.08.14, 10:03 @melardina po co ci pasek? przecież to nie ma najmniejszego znaczenia. To są tylko oceny czasami wystawiane niesprawiedliwe. Ucz się tak żeby maturę zdać, a nie dla ocen, nikt nie patrzy potem na oceny ze szkoły średniej. No chyba że masz takich rodziców co lubią się pochwalić, że ich córka ma czerwony pasek w liceum. Ale to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś