Dodaj do ulubionych

Wspomnienia związane z kotkiem

22.08.14, 23:37
Temat głównie do starszych użytkowników, ale i nowi użytkownicy również mogą się wypowiadać smile

Jakie są wasze wspomnienia z kotkiem? Ja gdy chodziłam jeszcze do gimnazjum bardzo lubiłam tu przesiadywać, Były tworzone wątki w których każdy mógł znaleźć coś dla siebie, szczególnie popularne były wątki na temat różnych wykonawców muzycznych smile Forum tętniło życiem, ale cóż wszystko się kończy. Starsi użytkownicy dorośli, nowych mało przybywa lub się nie udzielają więc wszystko potoczyło się tak, a nie inaczej. Trochę szkoda, bo sentyment do tej strony mam ogromny, ale i tak już tutaj nie przesiaduje więc zamknięcie kotka wiele u mnie nie zmieni.
A wy co uważacie?
Obserwuj wątek
    • papaja13 Re: Wspomnienia związane z kotkiem 23.08.14, 00:06
      Nie pamiętam w jaki sposób odkryłem te stronę. ale pamiętam jak na moim pierwszym koncie zamieszczałem wpis.i komentowałem newsy i czasami wchodziłem na forum. pamiętam jeszcze jak chciałem zdążyć na listę przebojów które było odtwarzane co piątek ale zawszę jakoś się to nie udawało. to był na prawdę bardzo dobry portal szkoda że chcą go usunąćsad
    • koralina94 Re: Wspomnienia związane z kotkiem 23.08.14, 10:45
      Przede wszystkim ludzie, bo można było spotkać naprawdę genialnych.
      Marne prowokacje, na które ludzie często odpowiadali, bo myśleli, że to prawda big_grin
      Spamerskie tematy, którym tworzono kontynuacje, bo liczba postów szybko była przekraczana.
      Różowy, cukierkowy wygląd Kotka i te jęki, gdy został zmieniony na obecny.
      Naprawdę różnorodne tematy.
      Dużo komentarzy pod artykułami,
      Kącik mola książkowego.
      Brak blogów i różnych udogodnień.
      Obecnie nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
      • lace Re: Wspomnienia związane z kotkiem 23.08.14, 19:00
        Tak co jak co ale jak na stronę o plotkach to było tu wielu wspaniałych ludzi big_grin
        Taaa marne prowokacje były też fajne tongue_out
    • lubie_pieski. Re: Wspomnienia związane z kotkiem 23.08.14, 11:46
      Lubię tu wchodzić. Nie wiem, jak Kotek wyglądał dawniej, ale z tego, co czytam, wiele osób tu przebywało, dzięki czemu panowała cudowna atmosfera wink Bardzo bym chciała, aby Kotek dalej istniał. Jeśli zamkną Kotka, moje wspomnienia na pewno będą miłe. Jednak wciąż wierzę, że coś jeszcze da się zrobić. tongue_out
      • arabela Re: Wspomnienia związane z kotkiem 07.09.14, 23:46
        sad smutno mi ,że chcą zamknąć kotka może go uratujemy. Mam to blog to fajna strona odkryłam ją jeszcze w szkole. Obecnie mam 26 i nadal podoba mi się Kotek.pl!!!
    • trzpiotka Re: Wspomnienia związane z kotkiem 24.08.14, 10:33
      Myślałam o założeniu podobnego wątku, fajnie, że powstał smile

Tak, kotkowych wspomnień czar... Jejku, trafiłam tu, kiedy jeszcze rządziło Tokio Hotel, kiedy była zupełnie inna (fajniejsza) szata graficzna, kiedy użytkowniczki były wygadane, aktywnie udzielały się przy komentowaniu artykułów i masowo tworzyły mniej lub bardziej ambitne wątki. Pamiętam, jak nieraz wściekały się na moderatorki, które w ówczesnych czasach miały dużo roboty wink Czasami wykonywały swoją pracę poprawnie, ale bywało też, że zbytnio wczuwały się w rolę. Patrząc na wszystko z perspektywy czasu, wiele sytuacji było przezabawnych, choć wtedy wywoływało mnóstwo wzniosłych emocji wink

Prywatnie najbardziej utkwiły mi w pamięci opowiadania, zamieszczane na forum. Sama zaczynałam wtedy swoją przygodę z pisaniem i często wystawiałam fragmenty moich opowieści, aby poznać opinię innych na ich temat. Otrzymywałam wiele pozytywnych komentarzy, które dodatkowo motywowały mnie do dalszej pracy, była też i konstruktywna krytyka. Dziś pracuję nad poważnym projektem i wciąż pamiętam niektóre wskazówki, które wówczas otrzymałam. Dzięki nim moja twórczość jest lepsza.

Na razie to by było na tyle, jeżeli coś sobie jeszcze przypomnę, to dopiszę smile
    • milejdi Re: Wspomnienia związane z kotkiem 10.09.14, 14:06
      Nie pamietam, jak tutaj trafilam, ale jestem pewna, ze mialam wtedy bardzo pusty okres w zyciu i takie miejsce w internecie z aktywnymi uzytkownikami wydalo mi sie wtedy taka mala deseczka, ktorej mozna sie zlapac. Wejscie w klimat tego portalu zajelo mi troche czasu, ale chyba nie zaluje.
      Oczywscie z pewnym sentymentem wspominam co ciekawsze artykuly i porady na Kotku..hm..Legendy Rocka na przyklad? wink Stara szata graficzna tak mocno wbila sie w moja swiadomosc, ze przezylam prawdziwy szok, gdy ja zmieniono. Nawet sie troche poplakalam tongue_out
      Najlepiej wspominam ciekawe i wartosciowe osoby, z ktorymi mozna bylo prowadzic dlugie dyskusje badz po prostu je sledzic- niestety nie pamietam wiekszosci nickow- a i dobrych tematow na forum swego czasu nie brakowalo, ba, bylo ich od groma. Przejrzalam kazdy dzial do roku wstecz, widac wyraznie, ze aktywnosc spadla, a i wypowiedzi i poruszane zagadnienia staly sie dosc monotematyczne, choc przyznam sprawiedliwe- trafilo sie kilka perelek.
      Z Kotka juz nie korzystam, wiec jakiegos glebokiego smutku z powodu jego usuniecia nie odczuwam, niemniej jednak lubie chomikowac rozne rzeczy, i z sentymentu chcialabym, zeby cos z tego miejsca jednak zostalo. Ano coz, roznie bywa w zyciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka