pati896 17.04.09, 19:09 Jeśli lubicie jakas gwiazdę, albo nawet nie to napiszcie co jest w niej podobnego do cibie.[?] Moze nawet macie mnóstwo wspólnych rzeczy, a jets to twoja wieeeeelka idolka.? Podzielcie się swoją hehe xD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 19:12 hmmmmmmmmmmmmmm moje friends mówią że swoim zachowaniem przypominam Lily z Hannah Montana ale lubie też spiewać jak Mil czy Dem)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajemnicza Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.sotn.cable.ntl.com 09.06.09, 15:43 Mi wszyscy mowia ze z wyglada do Miley Cyrus a z charakteru jak Lily z hannah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vampires ;*** Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:10 a ja to wgl. ubustwiam alice z ZMIERZCHU mam taki sam fryz i we wszystkich testach wychodzi że jestem do niej podobna buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NAJŁADNIEJSZA:) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.olsztyn.mm.pl 09.06.09, 16:26 MOJE KOLEŻANKI MÓWIĄ ŻE IDENTYCZNIE ŚPIEWAM I WYGLĄDAM JAK MILEY CYRUS <br /> kIEDYŚ TEŻ KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA ŻE MÓJ GŁOS PRZYPOMINA DEMI, ALE WIĘKSZOŚĆ OSÓB MÓWI ŻE DO MILEY JESTEM CAŁA PODOBNA Odpowiedz Link Zgłoś
any1 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:31 ja tam nie jestem podobna do żadnej gwiazdy... ani ładnie nie śpiewam.. może ktoś na tym świecie jest podobny do mnie ale nie poznalam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:36 Mi wszyscy mówią że mam podobny głoś do demi lovato i mówią że z wyglądu przypominam bardzo demi lovato;]A nie którzy mówią że jestem podobna do Kristen Stewart nie wiem dlaczego;pp Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia7777777 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:53 No nie wiem..ale wiem,ze z różnych gwiazd każdy coś ma w sobie, cos, co ma z nimi wspólnego każdy z nas Ja np. do tej pory mialam taki sam fryz jak Sel ale ścielam wlosy..i co sie zdarzylo? Ona tez sciela wlosy ! Wiec obydwie mamy co nas laczy: mnie i Sel...podobna uroda i te same włosy ) a to tylko przyklad... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia96 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:01 moja kolezanka mi powiedziala ze jak ktos zadaje mi jakies pytania lub sa krepujace sytulacje to przesuwam delikatni dlon po karku ja pattinson, o vzym nie mialam pojecia bo sie nie interesuje nim( ona to wielki fan) Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 16:50 karolcia96 napisał(a): > moja kolezanka mi powiedziala ze jak ktos zadaje mi jakies pytania lub sa krepu > jace > sytulacje to przesuwam delikatni dlon po karku ja pattinson, o vzym nie mialam > pojecia bo > sie nie interesuje nim( ona to wielki fan) do Pattinsona. ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.07.10, 17:50 Koleżanki mówią mi że jestem podobna do Emmy Roberts. Odpowiedz Link Zgłoś
piano Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) xddd 25.07.10, 19:59 Koleżanka mi powiedziała, że robię miny jak Miley Cyrus xD Odpowiedz Link Zgłoś
nikusiaa Wszyscy mi mówię, ze jestem podobna ; ) 09.06.09, 19:25 Wszyscy ci co mnie znają, mówią mi, że jestem bardzoo podobna do Vanessy. Ze jak śpiewam mam taki sam, albo bardzo, bardzo podobny głos do niej. Nie wiem czy tak jest. Ale już mnie to wkurza xd Ej i jakby co to ja się nie przechawalam ^ Pozdro ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
nikusiaa Re: Wszyscy mi mówię, ze jestem podobna ; ) 09.06.09, 19:26 nikusiaa napisał(a): > Wszyscy ci co mnie znają, mówią mi, że jestem bardzoo podobna do Vanessy. Ze ja > k śpiewam mam taki sam, albo bardzo, bardzo podobny głos do niej. > Nie wiem czy tak jest. Ale już mnie to wkurza xd > Ej i jakby co to ja się nie przechawalam ^ > Pozdro ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapowa <3 Selena Gomez - zdecydowanie . IP: *.tktelekom.pl 23.06.09, 13:11 Ja jestem całkiem jak Selena Gomez. Mam taki sam kształt głowy, sylwetkę i wiek. Mamy nawet takie same kolory oczu, włosów, ubieramy się całkiem podobnie. Nie żebym się chwaliła, ale mam adres e-mail Seleny, mogę podać jak chcecie. xD Piszcie w Re. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetstar Re: Selena Gomez - zdecydowanie . 19.07.09, 20:00 A jaki jest ten e-mail?? Odpowiedz Link Zgłoś
suede Re: Wszyscy mi mówię, ze jestem podobna ; ) 15.11.10, 20:37 a mi mówią, że jestem podobna do Shakiry. w szczególności pani od śpiewów -,- nie, no. lubię Shakirę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościk Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.swidnica.mm.pl 09.06.09, 20:25 Mi koleżanka powiedziała ostatnio na angielskim, że wyglądam jak Bella ze ,,zmierzchu", bo bylam rozczochcrana (po w-f-ie), opierałam się na rękach i bazgroliłam coś w zeszycie na plastyce... nie wiem jakie ona widzi podobienstwa, ale dobra taaam <br /> P.S. i dlatego ją kocham, bo jest wariatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristen Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.md4.pl 09.06.09, 21:43 Hmm z tego co na swój temat słyszałam to mówi mi dużo osób że z wyglądu jeśli chodzi o twarz włosy i styl ubierania się to jestem bardzo podobna do Kristen Stewart ale z charakteru bardziej przypomina filmowa Alice Cullen xD:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosati Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.promax.media.pl 10.06.09, 12:17 cześć mam na imię Rosati i mam 12 lat z wyglądu jestem podobna do Alice Cullen ale z charakteru znajomi mówią ze do Edwarda Odpowiedz Link Zgłoś
gocha9 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 16:41 jestem trochę podobna do belii ale z charakteru to alice cullen xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:53 Moja koleżanka jest fanką serialu "Plotkara". Ja nie oglądam i nie znam tej aktorki, ale mówią mi, że jestem podobna do Blake Lively Odpowiedz Link Zgłoś
dziara1 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 11.06.09, 13:40 nie bede srala w banie i nie powiem ze jestem podobna do demi bo ją lubię(tak naprawde to nie lubie jej),ja jestem podobna z charakteru do merlina mensona a z wyglądu noooo nie wiem przypominam siebie Odpowiedz Link Zgłoś
mileey_1ooo Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.02.10, 14:37 Mi każdy mówi że jest do Miley Cyrus , i do Demi Lovatoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga98 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:30 ja kiedyś miałam fryz taki jak sel ma teraz ( te krótkie włosy ) x D a teraz zapuszczam a z wyglądu too wydaje mi się że do nie wiem x dd Odpowiedz Link Zgłoś
sharpay1122 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 20.06.09, 17:37 Mam grzywkę trochę podobną do tej którą ma Demi Lovato xdd Odpowiedz Link Zgłoś
mileyc24 Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 26.08.09, 21:18 Noo, ja z wyglądu i charakteru trochę przypominam Miley I bardzo się cieszę No, podobna jestem też trochę do Demi, ale to już tylko z charakteru.! -------------------------------------------------------------- Miley&Demi 4ever- przyłącz się.! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia151196 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 27.06.09, 16:27 Ja jestem podobna do Kristen Stewart mam taki sam fryz i w ogóle jestem do niej podobna. Też przefarbowałam włosy na czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
taura Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 27.07.09, 08:21 Mi mówią, że jestem trochę podobna do Demi Lovato, bo mamy tą samą brodę i wogóle jakoś tak i umiem śpiewać podobnie do niej. pozdrawiam wszystkich cieplutko ;* Odpowiedz Link Zgłoś
kaga98 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 13.08.09, 20:30 mi ludzie mówią że jestem podobna do trzech gwiazd Seleny, Miley, i Rihanny jak była młodsza i miła długie włosy. Ale ja twierdze że jestem jedyna w swoim rodzju. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.02.10, 14:52 mi mówią kumpele że do hayley williams xdd ja tam nie widzę podobieństwa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
marget Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 17:23 Nie wiem do kogo jestem podobna, bo raczej różnie się od młodych gwiazd. Ale jedno mam podobne do Kristen. A mianowicie uszy. ;D No i może brwi i robie czasem podobne miny, ale urode mam troche inną. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pataa ; D Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.06.09, 18:46 wiekszosc mówi ze jestem podobnaa do Reese Witherspoon ; D jak ktos nie wie to ta z filmu Legalna Blondynkaa ; D Pozdro ; D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:00 no to Ci baaaaardzo współczuje. najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 17:41 Ja nie wiem czy jestem podobna do jakiejś gwiazdy. Nogi mam podobne do Brendy Song a pod brudek do Demi Lovato której jestem wielką fanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:53 Jestem podombna do bohaterki zmierzchu Belli, ponieważ raczej jestem samotniczką i wole bardziej spędzać czas sama ale nie zawsz. Takż przypominam Lily z Hanna Montany ale nie dokońca bo bardziej mojmy zdańem przypomina raczej w większym stopni Isabelle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.traco.pl 09.06.09, 22:48 ja jestem jedyna w swoim rodzaju ... Chyba ,że jest ktoś podobny do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
anexsja Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 14:04 JA jestem podobna do kristen stewart w każdym razie ma identyczne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 17:46 Ja jestem podobna z twarzy do Ashley Tisdale ale mam inny kolor wlosów I mam podobny glos do Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 11.06.09, 08:56 sweet...ash Nie chce mi się wierzyć że jesteś tak bardzo podobna do Ashley i masz podobny głos do Demi bo głos każdy ale to każdy ma inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.220.120.57.dsl.dynamic.eranet.pl 18.06.09, 14:19 Witajcie! Jestem podobna do Ashley Tisdale ze wzrostu,koloru włosów,twarzy i wagi. Mam też podobne zainteresowania do jej zainteresowań. Lubimy ten sam kolor. I wiele innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.51.105.* 09.06.09, 18:36 A ja jestem podobna do Belli ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PauLla Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:14 Haha , ja jestem do ciebie podobna Odpowiedz Link Zgłoś
sweetstar Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 19.07.09, 19:59 Wszyscy mi mówią, że z wyglądu jestem podobna do Demi Lovato, bo mam bardzo podobną do niej fryzurę i twarz mniej więcej też, a głos i styl mam podobny do Seleny Gomez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 91.145.136.* 09.06.09, 17:19 hahahaha czyli brzydka jesteś bo cała "MAJLI" jest ohydna...bleeeee -_- te jej zęby...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:59 Do wielu z każdej małej rzeczy ale do wielu: Śpiew mam podobny do Demi i wygląd tez Sposób ubierania jak Selena a czasem jak av jeśli chodzi o zwariowane pomysły to do Toli ;P Ogólnie to jestem jak Sam z iCarly ;P tez jestem leniwa troszke i jestem zwariowana jak ona Kolezanka mi mówiła ,ze też trochę wyglądam jak Geena Fabiano z Nieidealnej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly___ Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 13.08.09, 12:35 Mii móÓówiią ,że jesteem poOodoOobnaa do Riihanny ALe gdy zaczyynałaa kariere ,i mam troche mniiejszy nos i pupe xdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabyWolf Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:02 jeszcze nie dawno miałam prostą grzywkę. Wtedy byłam po prostu tak Demi. Teraz troche odrosła ;p I wiele osób mi mówią że do Seleny<br> Ale mam taki sam kolor włosów jak Kristen i podobne oczy xd<br> I z zachowania jestem podobna do niej ;d<br> Kalectwo nie z tej ziemi po prostu xd<br> Pozdro dla fanek zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :// Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.51.105.* 12.06.09, 13:47 żal mi was wszystkich.. sranie nie podobne..pewnie żadna z was nie przypomina miley lub demi czy jakiejs innej gwaiazdki dosneya..wy tylko chcecie byc do nich podobne. Śmiac mi sie chce jak czytam "MOJE KOLEŻANKI MÓWIĄ ŻE IDENTYCZNIE ŚPIEWAM I WYGLĄDAM JAK MILEY CYRUS" to jest żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: love story end Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 23:50 Jestem podobna strasznie do Kate Hudson tylko mam jeszcze bardziej odstające uszy niż ona<Lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAJEMNICA Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 12:19 Z charakteru jestem podobna do Alice ze Zmierzchu, a z wyglądu do Seleny Gomez. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte12 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.08.09, 13:52 Ja jestem chyba podobna do Hannah Bith Odpowiedz Link Zgłoś
bloodsucker Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 21.10.09, 20:22 Mi mówią ,że jestem podobna do Kristen Stewart , chociaż ja tak nie uważam XD Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek98 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 02.05.10, 19:04 Mi przyjaciółki zawsze mówią, że jestem podobna do Seleny Gomez. Mam takie same duże policzki i taką samą fryzurę, kolor oczu też mam taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrycha Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:39 Mi wszyscy mówią, że jestem podobna z charakteru do Esme ze Zmierzchu, a z wyglądy to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.acn.waw.pl 09.06.09, 17:15 Ja jestem trochę podobna do Anji Rubik ponieważ mam krótkie blond włosy i 1,80 wzrostu zresztą bardzo interesuję się modą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PatuŚ_! ^^ Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.range86-164.btcentralplus.com 09.06.09, 17:51 Moi wszyscy friends mowia ze jestem podobna do belli ze zmierzchu bo mam podobny fryz i gadam podobnie jak ona ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja: Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.06.09, 18:52 kiedys gdy bylam za granica ludzie mysleli ze jestem selena gomez a z zachowania normalnie miley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 22:04 U mnie to chyba po trochu ze wszystkiego. * mam fryz identyczny jak Bella * znajomi mówią, że jestem podobna do Isly Fisher (tej z wyznań zakupoholiczki) *z charakteru do Alice Cullen, może dlatego, że zawsze tryskam energią, no i do Esme Cullen, ponieważ zawsze o wszystkich się martwię. * widzę tez podobieństwo co do upodobań do Vanessy, bo zawsze w testach mi ona wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedynanieprzeciętn Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 94.72.69.* 10.06.09, 20:26 Widzę, że większość widzi u siebie podobieństwo do tych gwiazdek typu Miley, Seleny, Demi Lovato, Ashley, Kristen... wiecie co ja wam powiem? Miło, że chociaż w taki sposób usiłujecie się dowartościować... xD Odpowiedz Link Zgłoś
billkay19 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 11.06.09, 12:08 bosz dziwne wy wszyscy jestescie do belli podobni zal i was hahahahahahaha a bella to ćpun Odpowiedz Link Zgłoś
princton_girl7 [...] 09.06.09, 18:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miley266 Miley Cyrus 09.06.09, 18:36 Jak mam tylko takie same oczy jak Miley cyrus i kocham pieski jak Selena Gomez;] Odpowiedz Link Zgłoś
miley12162 Re: Miley Cyrus 09.06.09, 19:27 JA jestem podobna do Hannah Montana >! Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 21:25 Mam taką fryzurę, kolor włosów i oczów jak Demi Lovato . Przyjaciółki mówią ,że z zachowania i charakteru jestem jak Miley z Hannah Montana. Mam ciuchy podobne do ubrań Miley , Seleny i Demi . Jestem fankom Miley ,Seleny , Demi , Emili i Jonasów . No to tyle < BUZIACZKI Odpowiedz Link Zgłoś
sweet3 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 13.06.09, 13:59 A ja się urodziłam tego samego dnia, co Kourtey Kardashian:] Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa1239 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 14:08 ja jestem podobna do Selenyb Gomez . zachowuje sie tak samo jak ona . jestem szalona i śmieszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj96 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:37 mi wszyscy mówią , że jestem jak rosalie ze zmierzchu a szczególnie z włosów i z charakteru z alice pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vampiire... Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:08 Ja jestem strasznie podobna do Kristen Stewart . Wszyscy mi to mówią . Mam taka samą fryzurę i podobny zgryz ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.chello.pl 10.06.09, 20:33 Ja ubóstwiam Rikki & Vikki Mongeon jedyne co mnie z nimi łączy to to że też jestem bisexualna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyne<3ka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 08:20 Ja nie chce sie chwalic ale śpiewam całkiem nieźle i kumpele i inni znajomi mówią mi że mam głos bardzo podobny do głosu Demi Lovato a z wyglądu i zachowania do Miley Cyrus=)heh Odpowiedz Link Zgłoś
kinia815 Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 11.06.09, 15:40 O taaaa ... Mi wszyscy mówią że wyglądam jak Vanessa Hudgens , no ale ścięłam włosy na całkiem krótko i teraz już tak nie wyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 14:15 Mi wszyscy mówią, że jestem podobna do Alice Cullen ze Zmierzchu bo mam podobną fryzure (tylko włosy nie zawsze chcą mi tak idealnie sterczeć) mam identyczny styl i podobny charakter .osobiście także lubie Alice Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 05.10.09, 21:00 Ja jestem podobna z wyglądu do Kristen Stewart i z charakteru też Z Bellą Swan mam dość dużo wspólnego ale także też trochę z Alice, ale mniej niż Bellą Czasami jestem ciut szalona ale częściej taka poukładana (no w miarę możliwości) Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 20:21 Geez, jeden wątek i dowiaduje sie ze większe pół dziewczyn wyglada jak Selena, Demi, Miley,Alice, i Bella -,- Normalnie armia klonów disneya i zmierzchu A żeby nie było off-topu, nie jeestem do nikogo podobna, i sie bardzo z tego powodu ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 03.02.10, 11:41 Avril X Selena = Ja Odpowiedz Link Zgłoś
jbgirl Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:27 Do Demiiii też lubie sie glosno śmiać i mam podobny charakter. No i mam dwie siostry Odpowiedz Link Zgłoś
nsheta Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:54 Ja do Seleny Gomez podobna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.telsten.com / 10.23.7.* 09.06.09, 18:37 ja tez i jest moja najwieksza idolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:39 Ostatnio oglądałam z kolezanka jakis wywiad na E! o Kristen Steward. I moja kolezanka powiedziała mi w pewnym momencie ze myslała ze to ja cos gadam. To było dziwne bo nigdy o tym w ten sposób nie myslałam. Nie wiem czemu ale niektórzy mówia ze spiewam jak miley ale wcle nie chce zeby ludzie kiedy słysza mnie na apelu mowili milejka bo chce byc znana jako indywidualna osoba a nie jakas podruba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:38 Mi każdy mówi że wyglądem,charakterem i barwą głosy do Miley Cyrys hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.cable.ubr06.sgyl.blueyonder.co.uk 09.06.09, 17:05 Ja jestem bardzo podobna do Seleny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anitka749 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 17:18 Ja jestem podobna wyglądem do Demi Lovato, a z charakteru to raczej do Seleny Gomez. I jedną i drugą uwielbiam tak samo Kocham Demi i Selenę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluśka;] Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 89.231.216.* 09.06.09, 18:16 Z tego co się dowiedziałam po przeczytaniu niektórych komentarzy to wywnioskowałam że połowa z was jest taka jak Miley Cyrus a druga połowa Demi lovata i Selena Gomez bez jaj ale nie wierze w to A ja jestem jaka jestem!! A jak już to jakaś gwaizda może być podobna do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 78.8.138.* 09.06.09, 18:41 jeśli chodzi o wygląd to troszkę do miley i trochę do ashlee simson ale ot tak miley 30 % di ashlee 10% a pozostale 60 % to poprostu ja ;] a jeśli chodzi o charakter to nie wiemm...bo ja czsami jestem spokojna a czasem szalona .. Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka141 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 17:32 Ja mam charakter jak Miley Cyrus i najbardziej do niej jestem podobna z wszystkich gwiazdek nawet mam pare bluzek podobne do jej hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matyldzia:) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.acn.waw.pl 09.06.09, 17:39 ja moim zdaniem jestem w dużej części podobna do seleny z wyglądu z charakteru jest fajna ale po czesci tez do demi pozdro dla wszystkich a i pozdrawiam ta dziewczyne która ma 180 cm wzrostu ja tez mam tyle Odpowiedz Link Zgłoś
carolinka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 20:07 Selena Gomez i wyglądem i z tego co widze to charakterem i zachowaniem też dużo moich znajomych tak uważa xD Odpowiedz Link Zgłoś
love_converse Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 20:15 Mi wszyscy mówią ,że jestem jedyna w swoim rodzaju. Ale jak już to ,że do Demi lovato. Taaak , Ogólnie. Więc ... To wszystko. xoxo Love_Converse Odpowiedz Link Zgłoś
ploteczka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 21:45 Mi wszyscy mówią, że jestem podobna do Seleny Gomez. MAm bardzo podobne włosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddie Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 07:52 Moje koleżanki twierdzą ,że przypominam z wyglądu Demi Lovato i Selenę Gomez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miley Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:53 miw szyscy mówią że jestem podobna do Miley i spiewam jak ona a z charakteru jestem chyba podobna do sel Odpowiedz Link Zgłoś
martyncia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 30.06.09, 23:39 wszyscy mi mówią, że przypominam z wyglądu Hannah Montana a z charakteru Lili tylko dlatego, że mam długie proste blond włosy lubie śpiewać jeździć na desce i przystojnych chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
kindziorek Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 15.08.09, 15:13 ostatnio koleżanka mi powiedziała że jestem podobna do głównej bohaterki jakiegoś filmu ''Nastolatki i miłość'' Odpowiedz Link Zgłoś
martynka13 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 16:47 podobno mam głos bardzo podobny do Mandy Moore a poza tym mowią mi ze mam charakter podobny do Kristen Stewart a uśmiech do Miley Cyrus haha mieszanka Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.07.10, 20:02 Moje kumpelki uważaja że jestem identyczna jak Miley Cyrus ale ja tego nie widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 88.220.105.* 09.06.09, 15:45 ja jestem podobna do Miley tylko trochę grubsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knfjw Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.centertel.pl 09.06.09, 15:47 Uważam że jestem podobna do Kristen Stewart z filmu "Zmierzch". Lubię ją bardzo i cenię sobie to, że jest wyluzowana. Nie przejmuje się szpilkami i ładnie ułożonymi włosami - jest zawsze sobą. Też taka jestem nie lubię się stroić stawiam na wygodę a poza tym ładnemu we wszystkim ładnie jeśli chodzi o moją idolke;d Bardzo ją lubie i przypominam ją z zachowania i wyglądu. Myśle że ona tez jest czasem zwariowana i lubi imprezy tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:59 Mi wszyscy mówią że jestem podobna do Miley Cyrus i Lily z hannah montana ale najbardziehj do Miley A głos mam jak hannah montana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi_989 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:35 Ja za bardzo ładnie nie śpiewam ale z charakteru stylu ubierania się jestem podobna do Hanny Montany i Miley Cyrusmój barat mnie przezywa Hannah Montana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINGA Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 94.230.18.* 09.06.09, 17:36 Ja myśle,że TY poprostu chciałabyś być do niej podobna a nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
ania109 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:02 Uważam że jestem podobna do Kristen Stewart z filmu "Zmierzch". Lubię ją bardzo i cenię sobie to, że jest wyluzowana. Nie przejmuje się szpilkami i ładnie ułożonymi włosami - jest zawsze sobą. Też taka jestem nie lubię się stroić stawiam na wygodę a poza tym ładnemu we wszystkim ładnie jeśli chodzi o moją idolke;d Bardzo ją lubie i przypominam ją z zachowania i wyglądu. Myśle że ona tez jest czasem zwariowana i lubi imprezy tak jak ja. Mam taką samą wypowiedź, bo uważam, że też jestem do niej podobna i zgadzam się z tym co ty powiedziałaś. (o tym jaka ona jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.olsztyn.mm.pl 09.06.09, 16:28 ludzie czy wy głupków robicie? ,, Ja jestem podobna do Miley, ja,ja,ja''<br /> Jasne ! Każdy jest podobny do Miley ;/ Każda dziewczyna na ulicy to Miley ;/<br /> Wy tak mówicie bo chcecie żeby inne były zazdrosne i mówiły że jesteście podobne do tej Miley ;/ Ja tam nie jestem do nikogo podobna i mi z tym dobrze! <br /> JESTEM SOBĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nes. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:56 ludzie czy wy głupków robicie? ,, Ja jestem podobna do Miley, ja,ja,ja''<br /> Jasne ! Każdy jest podobny do Miley ;/ Każda dziewczyna na ulicy to Miley ;/<br /> Wy tak mówicie bo chcecie żeby inne były zazdrosne i mówiły że jesteście podobne do tej Miley ;/ Ja tam nie jestem do nikogo podobna i mi z tym dobrze! <br /> JESTEM SOBĄ! <br /> <br /> Zgadzam się z tą wypowiedzią.. !<br /> Bo nie możliwe jest by każdy z nas był podobny to WIELKIEJ GWIAZDY ;/ <br /> przestańcie juz.. moze kilka osob mowi prawde.. ale watpie ze reszta tak .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladies Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:18 prawda prawda żal mi was dzieciaczki "ja śpiewam jak Miley, a ja jak Memi.." szkoda słów żeby to skomentować, sami sie popatrzcie jakie bzdury piszecie... Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_23 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 02.05.10, 19:01 jestem jedyna , niepowtarzalna Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka12 Tsaaaa ;/ 24.07.10, 18:41 Wy wszyscy przypominacie Selene albo Demi ..Taylor.. BEZNADZIEJNY WĄTEK! HUMOR MI POPSUŁ. Ale mamy duuuużo osób podobnych do tych gwiazdek ;/ mmmm miodzio ;/ Ciekawe ile z tego co napisaliście jest prawdą? powiem wam :nic:! Ubzduraliście sobie coś... ps. Ja jestem podobna do Johnego Deepa Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_ashley Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.07.10, 19:56 A mi mówią, że z charakteru jestem podobna do Hayley Williams. Niektórzy twierdzą, że jak śpiewam to w pewnym momentach mamy podobne tonacje głosu. A z wyglądu to jestem podobna do... siebie samej ; P. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_vampire Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:59 Ja tam nikogo nie przypominam jestem jedna ,jedyna niepowtarzalna Odpowiedz Link Zgłoś
aggatkaa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 02.05.10, 19:03 rosalie_vampire napisał(a): > Ja tam nikogo nie przypominam jestem jedna ,jedyna niepowtarzalna zgadzam się z tobą. nareszcie ktoś nie fałszywy. wkurzają mnie już wszystkie Alice Cullen itd. Mówicie: "ja tam podobieństwa nie widzę" a pewnie chodzicie do fryzjera ze zdjęciami Alice (własciwie to ashley) i mówicie "proszę mnie tak obciąc" żal mi niektórych ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
domiiniisiiaa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 05.05.10, 17:11 Przypominam troszke Miley a fryzure mam jak Demi ;] Pzdro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawie Bella Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.elomza.pl 09.06.09, 16:01 Moje kumpele często mi mówia, że jestem podobna do Belli za Zmierzchu. Nie tylko z wyglądu ale i zachowania. Jedna z podobnych cech? Hmm... np. włosy, charakter bardziej dojrzalszy niż u zwykłej nastolatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kllamerka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:49 Z zachowania? Charakter bardziej dojrzalszy niż u zwykłej nastolatki? I wchodzisz na portale typu kotek.pl ? No życzę powodzenia nasza cudna Bello!! <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kristen ta druga.. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:07 Tak moje kochane przyjaciółki mówią mi, że przypominam Kristen Stewart z wyglądu, a z zachowania Selenę ponieważ umiem sie dobrze bawić i cały czas się śmieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes W. Kristen i... IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 11:07 Moi znajomi mówią mi że z wyglądu przypominam Ashley Green a z charakteru o dziwo Kristen Stewart ;O (wiecie oni tylko i nich gadają....;/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 217.97.225.* 09.06.09, 16:36 Mi mówią, że uczesaniem przypominam Kristen Stewart ;p Odpowiedz Link Zgłoś
martf Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.10.09, 21:29 Ola.P mówi , że Kristen przypominam , ale nie z uczesania naszczęście . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaŚś ;** Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.tp.unicity.pl 09.06.09, 16:39 Mi znajomi ciągle mówią, że z wyglądu jestem jak Selena i śpiewam jak Miley. xD Odpowiedz Link Zgłoś
charme Mwahaha xD 21.10.09, 13:44 Ja tam nie wnikam,ale moja rodzina i koleżanki mówią mi że jestem bardzo podobna do Angeliny Jolie i Francoise Hardy xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carolina Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:57 Z wygladu jestem cos pomiedzy: Vanessa Hudgens i Kristen Stewart... A charakter? Hmm... nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 20.09.09, 16:34 troche z wyglądu do Seleny , a z charakteru to też nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUlka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.chello.pl 09.06.09, 17:35 Znajomi mi mowiom ze przypomianm im alice ze zmierzchu ... Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 26.08.09, 07:10 Mi się wydaje, że z charakteru jestem podobna do Emily Osment, śpiewam podobnie do niej i do Avril, a zwyglądu najbardziej przypominam chyba Ashley Tisdale (tą w brązowych wlosach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:39 ja podobno troche z wygladu przypomniam Demi Lovato xD ale wolalabym Miley albo Ashlee SImpson xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milay cyrus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.54.235.* 09.06.09, 17:53 MI duzo osob mowi ze jestem podobna do Miley Cyrus,ja osobiscie nie widze podobienstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milay cyrus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.54.235.* 09.06.09, 17:53 MI duzo osob mowi ze jestem podobna do Miley Cyrus,ja osobiscie nie widze podobienstwa Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 18:10 Z tego co widzę to część z was jest podobna do Kirsten Stewart , druga część do Seleny a trzecia do Miley ... Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia11606 Ale wciskacie kit! 21.07.09, 17:39 Po co kłamiecie że do kogoś podobni jesteście skoro to nie prawda! Po prostu lubicie ta gwiazde! Ale żadnego nie ma podobieństwa! Mi mowią że jestem podobna do Toli! Ciesze się bo ją lubie! Ale moim zdaniem miedzy nami żadnego podobieństwa niem ma! No chyba że styl bo też jestem emo! Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.08.09, 13:56 ja nie wiem do której jestem podobna ale moja przyjaciółka jest strasznie podobna z wyglądu do Vanessy Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.08.09, 19:18 Moje koleżanki mówią że jestem podobna do Emmy Watson xDD Osobiście nie widzę podobieństwa no , ale cóż xP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milay cyrus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.54.235.* 09.06.09, 17:57 Odpowiedz Link Zgłoś
sel Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:55 Mi mówią,że jestem do Sel podobna. < 3 Nawet miny robimy podobne. xD a głos tez do Sel..moze troche do Demi. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 15.07.09, 20:38 Głos to ja mam pod kierunek vanessy hudgens a wygląd ja miley mam taki sam kolor włosów i oczy bardzo podobny krztałt i taki sam kolor, mam też tzw. kartoflany nos jak miley. Uśmiech mam troche inny bo mam proste zęby ;p Ostatnio często sobie robie fryzki jak miley, i podpinam grzywke i wszyscy mówią ze jestem do złudzenia podobna do mil. A śpiewam jak van. hmm.. dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y `Heh. 20.07.09, 08:54 `Ja kolor włosów i fryzure mam taką jak Demi w Camp Rocku. {no może ona ma troche dłuższe i bardziej brązowe włosy ;dd.} A twarz bardzo podobną do Alison Stoner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumcia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.centertel.pl 09.06.09, 18:02 Dziewczyny mówią że mam podobny głos do Miley. Inni gadają że wyglądam jak Ashley Tisdale. Korzystając z okazji nienawidzę Megan Fox.Próbuje odbić Zac'a Vanessie , i spała z Pattinsonem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrnatalcia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:33 moje przyjaciólki mówuą że jestem bardzo podobna do Vanessy Hudgens . A śpiewam jak Selena Gomez i Miley Cyrus jak jestem chora to jak Miley. Więc tak wyglad Vanessy głos Seleny jestem chora to Miley . A ubieram sie podobnie do Seleny . Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka664 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 20:30 mi wszyscy znajomi mówią że jestem podobna do demi lovato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:37 wszyscy mowia ze ja do Angeliny Jolie... mam identyczne oczy, ksztalt twarzy i usta ) jedynie nos cos miom starym nie wyszedl ;d haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amorka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 20:50 ja jestem podobna do Vanessy Hudgens i mam nawet podobną barwe głosu (każdy tak mówi) nie że sie chwale ale na serio tak jest dlatego też ze wszystkich gwiazdek najbardziej ją lubie (wiem że nie wierzycie) ale no cóż nie musicie...było pytanie do jakiej gwiazdy jesyeś podobna to mówie *** Odpowiedz Link Zgłoś
alcia999 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 21:33 Około rok temu często słyszałam " Jesteś strasznie podobna do Emily Osment!" A teraz wszyscy w koło mówią mi , że wyglądam jak Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka* Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 85.128.7.* 10.06.09, 10:33 Koleżanki mi mówią że z wyglądu przypominam Anahi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PATI Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:43 mi mówią, że wyglądam jak Ewa Farna ) i Miley Cyrus. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesniaki Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 94.72.69.* 10.06.09, 20:45 Przecież one wygl.ądają całkiem inaczej... ale kręcisz. Może najpierw po prostu iwielbiełaś Emily a teraz uwielbiasz Demi i chcesz sobie podwyższyć samoocene. Odpowiedz Link Zgłoś
xoxokarola Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 22:39 Ja podobno przypominam Emme Watson . Tzn. tak mi mówią znajomi. Włosy mam identyczne jak ona ,też jestem średniego wzrostu (bardziej niższego xp) jedynie co mnie różni to to ,ze ona ma 18 lat a ja 14 xd A i ona ma niebieskie oczy a ja mam zielone. Ale po za tym takie same =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 94.72.69.* 10.06.09, 20:46 Tylko,że Emma ma piwne oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary(Demi) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 09:07 Mi koleżanki mówią,że do Demi Lovato i z ubioru i z zachowania i z wyglądu:- S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 23:38 Ja przypominam ludzią frediego Krugera lub michaela jacksona <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usiek. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 10:02 hm. ja jestem podobna do Vanessy A do charakteru to do Demi i Miley :o Głos mam .. podobny do Alyson Michalki xD Odpowiedz Link Zgłoś