demcialove 13.05.09, 09:16 Byliście gdzieś kiedyś za granicą . ? . ja byłam:W Egipcie,w Paryżu i w USA. i jeszcze na Słowacji no ale to jzu ejst takie dorobnee. xd / najbardziej podobał mi się Paryż bo mogłam zwiedzić Disneylan d. xd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: donia3264 Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.09, 09:23 ja byłam nad niagarą w Kanadzie,w Grecjii,Niemczech,Słowacjii,i Rosjii Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 10:36 Też byłam w Paryżu, we Włoszech, na Słowacji i Czechach, a po za tym to w niemczech, ale najbardziej chciałabym pojechać do USA, Europa mi się znudziła.;p Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczkaxd Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 18:57 byłam we Francji , we Włoszech , w Niemczech i w USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julie Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 11.06.09, 19:57 ja mieszakam od urodzeniaw australii.zawsze w wakacje jade do polski do dziadkow, a potem na 3 tygodniowy oboz do Tasmanii[czesc australii]bylam jeszcze we woszech i w usa i kanadzie w tym roku moze pojade z dziadkami do egiptu lub tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majullo Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 16:22 ja byłam w anglii[jade kolejny raz w czwatrek],gercji,portuglaii,niemczech, danii,hiszpanii,czechach,słowacji,słowenii,chorwacji,na węgrzech,we włoszech,czechach. chciała bym pojechać do usa,chin[może pojade na jesieni],japonii,egiptu[tu może w ferie],brazylii,rpa,kanady,australiui[do cioci].ale jde do grecji w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
anetka96 Re: Gdzie byliście za granicą.? 30.08.09, 17:28 Byłam w USA, Francji, Grecji, Tunezji, Turcji, na Hawajach, w Brazylii i w Argentynie. W tym roku byłam w Austarlii. Za tydzień lecę na Madagaskar. Bardzo chciałabym wyjechać do Nigerii, Kenii i Chin. Myslę, że w przyszłym roku to się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:12 ja byłam w grecji i portugalii a na 2 godz w hiszpani Odpowiedz Link Zgłoś
vanka_vanessy odpowiedź... :) 28.08.09, 19:06 ja byłam w holandii, hiszpani, czechach, portugalii, anglii (londynie) i w orlando na florydzie a chciałabym jeszcze do szkocji i australii Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Gdzie byliście za granicą.? 31.08.09, 10:49 Ja byłam we Włoszech,Francji,Węgrach i na Słowacji xP Odpowiedz Link Zgłoś
stoooo Re: Gdzie byliście za granicą.? 05.09.09, 15:53 Byłam w Słowacji ..... ale najbardziej chciałabym pojechać do USA Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 12:32 Ja byłam w Turcji, Egipcie i Grecji, ale nie każdy może sobie pozwolić na wszyscy za granicą. Ja nie jestem jakoś specjalnie bogata, ale moja mama dochodzi no wniosku, że nie po to pracuje, żeby siedzieć w wakacje w kraju(ja nie mówię, że tu nie jest fajnie bo jest)Mam nadzieję, że w tym roku też pojadę za granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daghaa Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 15:32 Franncjaa || Paryz || USa [tam mieszka brat i tata wiec.. czesto bywam] Anglia [tu mieszkam ] W Polscee HHaa.. W niemczech i Wloszech.. Turcji i Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 15:43 słowacja czechy austria włochy i ukraina super było ja to bym chciała do paryża lub usa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:24 Czechy, Niemcy, Litwa, Ukraina, Dania, Słowacja, Austria, Włochy, Szwajcaria, Belgia, Francja (Paryż), Wlk. Brytania i USA (Floryda i California) Chciałabym bardzo jeszcze raz do USA (byłam u rodziny) i moje marzenie to jeszcze Australia lub Nowa Zelandia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.elblag.vectranet.pl 13.05.09, 16:31 Litwa,Dania,USA,Australia,Afryka,Niemcy,Slowacja,Francja,Wlochy,Wielka Brytania,Arktyka,Brazylia,Czechy,Wegry,Ukraina,Beldia,Szwajcaria itdjeszcze na róznych wyspach itd; Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkowa Re: Gdzie byliście za granicą.? 18.08.09, 19:58 ja byłam w turcjii,2 razy w egipcie,słowacji,francjii i rosji(rodzina) i nie wiem dziewczyny co wy się tak ciągniecie do tych stanów jak tam świńska grypa jest.. ;D (żart) a marzenie moje to japonia,malediwy,nowa zelandia,australia... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 16:36 Ja byłam w Słowacji, Czechach, Ukrainie, Nemczech, Węgrach, Austrii, Włoszech, Słoweni, i chya tyle. W tym roku bd jechała do Francji lub do Grecji ) Odpowiedz Link Zgłoś
julka6655 Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 16:41 Ah, zapomniałam o Polsce. No wiecie, nie każy może sobie pozwolić na taki luksusy.;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aduch Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 17:10 Niemcy, Czechy, Słowacja, Bułgaria, Francja, Dania i Chorwacja. w tym roku do Włoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaśŚ Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:41 Anglia, Chrwacja, Egipt, Tunezja, Czechy, Słowacja, Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 18:53 Byłam w Japonii, we Włoszech, Austrii, Brazylii. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmileyxx Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 20:08 W Niemczech,Szwecji a w wakacje raczej będę we Francji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [][] Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:53 Słowacja, Tunezja, Turcja, Bułgaria, Hiszpania, Włoch (Mediolan), Monako, Francja (Lourdes), Egipt, Ukrajin, Chorwacja, Bosnia i Harcegowina, Austria(ale tylko 1 dzień) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.09, 18:59 A ja nigdzie nie byłam i się ciesze! Bez obrazy dziewczyny, ale się założę, że parę państw sobie dopisałyście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka xD Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:05 Ja byłam w Niemczech, Francji, Holandii, Wielkiej Brytanii a no i jeszcze Słowacja Ale najbardziej bym chciała do USA. Mam duże szanse żeby tam pojechać ze względu że mam tam rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.05.09, 17:25 Grecja, Chorwacja, Portugalia, Czarnogóra, Słowacja, Niemcy, Włochy, Austria, Węgry, Hiszpania(Madryt, przelot), Watykan, San Marino, Polska, koleżanka:Włochy, Austria, Węgry,Watykan, San Marino, Polska,Słowacja, Niemcy,Czechy, Egipt Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Gdzie byliście za granicą.? 14.05.09, 17:33 właśnie ,! większość z was kłamie w żywe oczy ,! chyba że wasi rodzice dostaję 30 tys. miesięcznej pensji żeby was zabrać do ponad 13 krajów .! Ja byłam tylko w Czechach , wiem mało i żałuję ale ja przynajmniej mówie prawde.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karoliss Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:16 POLSKA,WLOCHY,HISZPANIA,SLOWACJA,CZECHY,WEGRY,AUSTRIA,FRANCJA:] b.bym chciala zwiedzis Australie JAponie i chiny Odpowiedz Link Zgłoś
agnicha Re: Gdzie byliście za granicą.? 16.05.09, 20:40 Moim zdaniem przed nami jest jeszcze duzo czasu zeby zwiedzać inne kraje. Gdy bedziemy dorośli sami tez bedziemy jedzić za granice byc moze z pracy lub z własną rodzina. A tak wogole to bylam w : Grecji, Chorwacji, we Włoszech, Słowacji i Niemczech . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:58 ja byłam w : egipcie, słowacji, w australii, w japonii, we włoszech,we francji, w niemczech,w rosji, w czechach, w portugalii, w szwecji, w danii, norwegii... Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Gdzie byliście za granicą.? 17.05.09, 13:33 też bym chciała pojechać do USA ; 33 mama mówi, że może za dwa lataa .. ;d tak to byłam w Czechach, Słowacji [ te drobnexd ] i Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Za granicą 17.05.09, 13:36 Ja byłam we Włoszech, na Sycylii, we Francji, Turcji, Bułgarii, Egipcie, Słowacji i Czechach Odpowiedz Link Zgłoś
ashely_tisdale Re: Gdzie byliście za granicą.? 17.05.09, 14:37 Chorwacja , Włochy , Czechy , Słowacja , Niemcy , Australia W te wakacje mamy pojechać do Grecji albo do Hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
shocek Re: Gdzie byliście za granicą.? 07.06.09, 16:12 ja byłam w niemczech,chorwacji,austrii,czechach,hiszpanii Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:18 Byłam w Niemczech, w Dani, W Czechach, na Słowacji, na Ukrainie ;o, w Austrii, we Włoszech... I to chyba tyle ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:18 Ooo. I jeszcze Węgry ;oo ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:23 Niemcy, Słowacja, Czechy, Litwa Odpowiedz Link Zgłoś
ewus1 Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:25 Oczywiście Słowacja (to wycieczką postój) a Czechy to byłam tam tylko przez chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
miley_96 Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:34 ja byłam w Czechach, na Węgrzech i Słowacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COOL''' Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 20:31 JA BYŁAM WE FRANCJI,WŁOSZECH,SZWECJI,SZWAJCARII,EGIPCIE,CZECHACH,CHINACH,JAPONII,SŁOWACJI, NIEMCZECH,UKRAINIE,LITWIE,ROSJI,WIELKIEJ BRYTANII,AUSTRALII,USA,MEKSYKU, WĘGRZECH,GRECJI,TURCJI,TUNEZJI,HISZPANII.... Odpowiedz Link Zgłoś
shocek Re: Gdzie byliście za granicą.? 22.06.09, 08:34 ja jeszcze jade do tuurcji hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna małgorzata Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:26 ja was pinkole.ja byłam w Usa,kanadzie [tu mieszkam] egipcie,brazylii,boliwi,peru,izraelu,australii,turcji,tunezji,iraku,iranie,rpa,kenii,chinach,japonii,wł ochach,portugalii,szwecji,danii,finlandi,norwegii,na alasce[ale to usa] meksyku,nikaragui,arabii saudyjskej,koreii,omanie,wegrzech,polsce,niemczech,rosji,ukrainie,litwie,łotwie,czechach,gr ecji,czadzie,mongolii. jade w sierpniu do polski do arabii saudyjskiej,usa,chin,boliwi,i wenezuelii Odpowiedz Link Zgłoś
ms.hollywood. xd 08.06.09, 15:53 Noo raaczej ;D Ja yłam ,w USA ,Niemczech ,Czechach,Holandii,Szwecji i Irlandii ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: xd 08.06.09, 15:56 ale fajnie,,,xdd ja niestety tylko w niemczec, czechach i paryżu ;d a chciałabym w Hiszpani ;d Odpowiedz Link Zgłoś
asiulk.a Re: xd 08.06.09, 15:59 tylko w USA . x-dd jakos nie znosze dobzre podroze samolotem . moi starsi non stop lataja za granice, ale ja zostaje w chacie x-dd. nie lubie samolotów x-dd Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: xd 08.06.09, 16:11 ja byłam na słówacji.czechach,niemcach,egipcie,hiszpani,grecji,portugali,kanadzie,los angieles.hollywod,rosja.ukraina,francja wszedzie cudnieee Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_xd Re: Gdzieś 08.06.09, 20:35 Ja byłam : -W Kanadzie - Czechach - Węgrzech - Słowacji w wielu ale coś sobie przypomnieć nie moge ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Gdzie byliście za granicą.? 09.06.09, 15:04 W Tunezji (Na pustyni Sachrze na wycieczce ;p) Niemczech, Czechach i Grecji.! Ale też chiałabym jechać do USA Kiedyś na wakacje jeździałm nad morze, ale teraz jeździmy za granice, więc napewno zwiedze jeszcze duużo krajów <szpan> hehe Chciaąłbym też baardzo do Australi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Gdzie byliście za granicą.? 09.06.09, 17:31 N słowacji na litwiew czechach w niemczech na węgrze (7 razy) W Howacji (5 razy) w albani w czarnogórze, austri... i chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olina <3 Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: 79.97.225.* 10.06.09, 20:19 Mieszkam w Irlandii to 1 xd 2. Francja 3. Grecja 4. Węgry 5. Wielka Brytania 6. Czechy 7. Niemcy 8. Austriia 9. Hiszpania 10. < jade do chorwacji za pare tyg> Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Gdzie byliście za granicą.? 10.06.09, 20:22 Ja byłam na Ukrainie <lol2> na Węgrzech , w Paryżu , Danii i Belgi a no i na wakacjach u ciotki w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 11.06.09, 20:00 na slowacji moich starych nie stac na to by jezdzic za granie wiec wakacj spedzam nad plskim morzem loub u babci na wsi.nie potrzebuje jezdzic za granice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuz Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 12.06.09, 17:17 w usa[mieszka tu moja mama i 7 letni brat] i w niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Gdzie byliście za granicą.? 11.06.09, 20:00 Ja bylam w belgii, ląndynie, paryzu i w holandii.....mam rodzine w USA ale jeszcze nigdy tam nie bylam mama z tatą mówia ze moze za jakies 5 lat.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 08:33 Taa ehe ? I kto wam uwierz że byłyście w tych wszystkich krajach ? Ja chyba jedna czy druga powiem prawdę...Byłam w Grecji, Chorwacji, Niemczech, Na Słowacji, na Litwie(na wycieczce), W Ukrainie (na wycieczce) , W Czechach, na Węgrzech ... Mojej mamie się w Grecji nie spodobało więc cóż..Już w takie ciepłe miejsca niestety nie jeżdże Odpowiedz Link Zgłoś
trysia13 Re: Gdzie byliście za granicą.? 12.06.09, 09:03 niestety tylko w Niemczech i Szwajcarii w tym roku do Egiptu <nareszcie, czekałam od 2 lat> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _____ Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 09:38 Ja byłam; - w Paryżu - w Londynie - Berlinie, - Słowacji. I jade nad morze czarne prawdopodobnie [czyli Ukraina, Chorwacja ] Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.06.09, 10:46 - Francja - Niemcy - Anglia - Czechy - Egipt - Chorwacja - Włochy - Szwecja - Australia - Ukraina - no i ogólnie tych w okolicach Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.06.09, 23:18 lol, tak nagle wszyscy w usa byli ja paryz, niemcy (dokladnie hannower, Garbsen, okolice) holandia, belgia, czechy. Ogolnie blisko polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosalie Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:27 Byłam w Tunezji, Chorwacji, Bułgarii, Niemczech, Czechach, Słowacji. Na Węgrach. Przejeżdżałam przez Austrię, Słowenię, Rumunię. Odpowiedz Link Zgłoś