Dodaj do ulubionych

Gdzie byliście za granicą.?

13.05.09, 09:16
Byliście gdzieś kiedyś za granicą . ? . ja byłam:W Egipcie,w Paryżu i w USA. i
jeszcze na Słowacji no ale to jzu ejst takie dorobnee. xd /
najbardziej podobał mi się Paryż bo mogłam zwiedzić Disneylan d. xd
Obserwuj wątek
    • Gość: donia3264 Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.09, 09:23
      ja byłam nad niagarą w Kanadzie,w Grecjii,Niemczech,Słowacjii,i Rosjii
    • julka6655 Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 10:36
      Też byłam w Paryżu, we Włoszech, na Słowacji i Czechach, a po za tym to w
      niemczech, ale najbardziej chciałabym pojechać do USA, Europa mi się znudziła.;p
      • truskaweczkaxd Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 18:57
        byłam we Francji , we Włoszech , w Niemczech i w USA smile
        • Gość: julie Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 11.06.09, 19:57
          ja mieszakam od urodzeniaw australii.zawsze w wakacje jade do polski do dziadkow, a
          potem na 3 tygodniowy oboz do Tasmanii[czesc australii]bylam jeszcze we woszech i w
          usa i kanadzie w tym roku moze pojade z dziadkami do egiptu lub tunezjismilebig_grinshock
      • Gość: majullo Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 16:22
        ja byłam w anglii[jade kolejny raz w czwatrek],gercji,portuglaii,niemczech,
        danii,hiszpanii,czechach,słowacji,słowenii,chorwacji,na węgrzech,we włoszech,czechach.
        chciała bym pojechać do usa,chin[może pojade na jesieni],japonii,egiptu[tu może w
        ferie],brazylii,rpa,kanady,australiui[do cioci].ale jde do grecji w lipcusmilesmilesmilesmilesmile
        • anetka96 Re: Gdzie byliście za granicą.? 30.08.09, 17:28
          Byłam w USA, Francji, Grecji, Tunezji, Turcji, na Hawajach, w Brazylii i w Argentynie. W
          tym roku byłam w Austarlii. Za tydzień lecę na Madagaskar. Bardzo chciałabym wyjechać
          do Nigerii, Kenii i Chin. Myslę, że w przyszłym roku to się uda.
      • Gość: ann Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:12
        ja byłam w grecji i portugalii a na 2 godz w hiszpani
        • vanka_vanessy odpowiedź... :) 28.08.09, 19:06
          ja byłam w holandii, hiszpani, czechach, portugalii, anglii (londynie) i w orlando na florydzie smile
          a chciałabym jeszcze do szkocji i australii smile smirk
      • th4ever Re: Gdzie byliście za granicą.? 31.08.09, 10:49
        Ja byłam we Włoszech,Francji,Węgrach i na Słowacji xP
      • stoooo Re: Gdzie byliście za granicą.? 05.09.09, 15:53
        Byłam w Słowacji ..... ale najbardziej chciałabym pojechać do USAsmilesmile
    • miss_pauline Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 12:32
      Ja byłam w Turcji, Egipcie i Grecji, ale nie każdy może sobie pozwolić na
      wszyscy za granicą.
      Ja nie jestem jakoś specjalnie bogata, ale moja mama dochodzi no wniosku, że nie
      po to pracuje, żeby siedzieć w wakacje w kraju(ja nie mówię, że tu nie jest
      fajnie bo jest)Mam nadzieję, że w tym roku też pojadę za granicę.
    • Gość: daghaa Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 15:32
      Franncjaa || Paryz || USa [tam mieszka brat i tata wiec.. czesto bywam] Anglia [tu mieszkam ] W Polscee HHaa.. W niemczech i Wloszech.. Turcji i Egipcie
      • taylor.swift Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 15:43
        słowacja czechy austria włochy i ukraina super było
        ja to bym chciała do paryża lub usa
        • Gość: xD Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:24
          Czechy, Niemcy, Litwa, Ukraina, Dania, Słowacja, Austria, Włochy, Szwajcaria,
          Belgia, Francja (Paryż), Wlk. Brytania i USA (Floryda i California)

Chciałabym bardzo jeszcze raz do USA (byłam u rodziny) i moje marzenie to
          jeszcze Australia lub Nowa Zelandia smile
          • Gość: Miley_Hannah_Fanka Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.elblag.vectranet.pl 13.05.09, 16:31
            Litwa,Dania,USA,Australia,Afryka,Niemcy,Slowacja,Francja,Wlochy,Wielka
            Brytania,Arktyka,Brazylia,Czechy,Wegry,Ukraina,Beldia,Szwajcaria itdcryingjeszcze na
            róznych wyspach itd;
          • marcelkowa Re: Gdzie byliście za granicą.? 18.08.09, 19:58
            ja byłam w turcjii,2 razy w egipcie,słowacji,francjii i rosji(rodzina) i nie
            wiem dziewczyny co wy się tak ciągniecie do tych stanów jak tam świńska grypa
            jest.. ;D (żart) a marzenie moje
            to japonia,malediwy,nowa zelandia,australia... ^^smirk
    • ketrin Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 16:36
      Ja byłam w Słowacji, Czechach, Ukrainie, Nemczech, Węgrach, Austrii, Włoszech,
      Słoweni, i chya tyle. W tym roku bd jechała do Francji lub do Grecji smile)
      • julka6655 Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 16:41
        Ah, zapomniałam o Polsce.big_grin
        No wiecie, nie każy może sobie pozwolić na taki luksusy.;p
    • Gość: Aduch Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 17:10
      Niemcy, Czechy, Słowacja, Bułgaria, Francja, Dania i Chorwacja.
      w tym roku do Włoch. wink sercebig_grinbig_grin
    • Gość: KaśŚ Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:41
      Anglia, Chrwacja, Egipt, Tunezja, Czechy, Słowacja,
      • katsuumi_17 Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 18:53
        Byłam w Japonii, we Włoszech, Austrii, Brazylii.
        • xxmileyxx Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 20:08
          W Niemczech,Szwecji a w wakacje raczej będę we Francji..big_grinbig_grin
      • Gość: [][] Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:53
        Słowacja, Tunezja, Turcja, Bułgaria, Hiszpania, Włoch (Mediolan), Monako, Francja
        (Lourdes), Egipt, Ukrajin, Chorwacja, Bosnia i Harcegowina, Austria(ale tylko 1 dzień)
    • miley_cyrus45 Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.05.09, 18:55
      Ja w Słowacjii.
    • Gość: Pauli Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.xdsl.centertel.pl 13.05.09, 18:59
      A ja nigdzie nie byłam i się ciesze! Bez obrazy dziewczyny, ale się założę, że
      parę państw sobie dopisałyścieangry
      • Gość: Milka xD Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 19:05
        Ja byłam w Niemczech, Francji, Holandii, Wielkiej Brytanii a no i jeszcze
        Słowacja smirksmirk Ale najbardziej bym chciała do USA. Mam duże szanse żeby tam
        pojechać ze względu że mam tam rodzinęcoolcool
        • Gość: ... Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.05.09, 17:25
          Grecja, Chorwacja, Portugalia, Czarnogóra, Słowacja, Niemcy, Włochy, Austria, Węgry,
          Hiszpania(Madryt, przelot), Watykan, San Marino, Polska,
          koleżanka:Włochy, Austria, Węgry,Watykan, San Marino, Polska,Słowacja,
          Niemcy,Czechy, Egiptkiss
          • sweet_madzik Re: Gdzie byliście za granicą.? 14.05.09, 17:33
            właśnie ,! większość z was kłamie w żywe oczy ,! chyba że wasi rodzice dostaję
            30 tys. miesięcznej pensji żeby was zabrać do ponad 13 krajów .!
            Ja byłam tylko w Czechach , wiem mało i żałuję ale ja przynajmniej mówie prawde.!!
          • Gość: karoliss Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:16
            POLSKA,WLOCHY,HISZPANIA,SLOWACJA,CZECHY,WEGRY,AUSTRIA,FRANCJA:] b.bym
            chciala zwiedzis Australie JAponie i chiny
    • agnicha Re: Gdzie byliście za granicą.? 16.05.09, 20:40
      Moim zdaniem przed nami jest jeszcze duzo czasu zeby zwiedzać inne kraje. Gdy bedziemy dorośli sami tez bedziemy jedzić za granice byc moze z pracy lub z własną rodzina.
      A tak wogole to bylam w : Grecji, Chorwacji, we Włoszech, Słowacji i Niemczech .
    • Gość: xxx Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:58
      ja byłam w :
      egipcie, słowacji, w australii, w japonii, we włoszech,we francji, w niemczech,w rosji, w czechach, w portugalii, w szwecji, w danii, norwegii...
    • loczek. Re: Gdzie byliście za granicą.? 17.05.09, 13:33
      też bym chciała pojechać do USA ; 33
      mama mówi, że może za dwa lataa .. ;d
      tak to byłam w Czechach, Słowacji [ te drobnexd ]
      i Londynie.
      • ewellinkaa Re: Gdzie byliście za granicą.? 12.06.09, 18:11
        sŁOWACJA big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • pink_rulez Za granicą 17.05.09, 13:36
      Ja byłam we Włoszech, na Sycylii, we Francji, Turcji, Bułgarii, Egipcie, Słowacji i Czechach
    • ashely_tisdale Re: Gdzie byliście za granicą.? 17.05.09, 14:37
      Chorwacja , Włochy , Czechy , Słowacja , Niemcy , Australia big_grin W te wakacje mamy
      pojechać do Grecji albo do Hiszpanii big_grin
    • shocek Re: Gdzie byliście za granicą.? 07.06.09, 16:12
      ja byłam w niemczech,chorwacji,austrii,czechach,hiszpanii
      • neseczka Re: Gdzie byliście za granicą.? 31.08.09, 19:13
        a ja tylko w niemczech
    • mellow Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:18
      Byłam w Niemczech, w Dani, W Czechach, na Słowacji, na Ukrainie ;o, w Austrii,
      we Włoszech... I to chyba tyle ;dd
      • mellow Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:18
        Ooo. I jeszcze Węgry ;oo ;dd
        • ewus1 Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:23
          Niemcy, Słowacja, Czechy, Litwa
          • ewus1 Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:25
            Oczywiście Słowacja (to wycieczką postój) a Czechy to byłam tam tylko przez
            chwilę smile
            • miley_96 Re: Gdzie byliście za granicą.? 08.06.09, 15:34
              ja byłam w Czechach, na Węgrzech i Słowacji
              • Gość: COOL''' Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 20:31
                JA BYŁAM WE FRANCJI,WŁOSZECH,SZWECJI,SZWAJCARII,EGIPCIE,CZECHACH,CHINACH,JAPONII,SŁOWACJI,
                NIEMCZECH,UKRAINIE,LITWIE,ROSJI,WIELKIEJ BRYTANII,AUSTRALII,USA,MEKSYKU,
                WĘGRZECH,GRECJI,TURCJI,TUNEZJI,HISZPANII....
        • shocek Re: Gdzie byliście za granicą.? 22.06.09, 08:34
          ja jeszcze jade do tuurcji hehe
      • Gość: zuzanna małgorzata Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:26
        ja was pinkole.ja byłam w Usa,kanadzie [tu mieszkam]
        egipcie,brazylii,boliwi,peru,izraelu,australii,turcji,tunezji,iraku,iranie,rpa,kenii,chinach,japonii,wł
        ochach,portugalii,szwecji,danii,finlandi,norwegii,na alasce[ale to usa]
        meksyku,nikaragui,arabii
        saudyjskej,koreii,omanie,wegrzech,polsce,niemczech,rosji,ukrainie,litwie,łotwie,czechach,gr
        ecji,czadzie,mongolii.
        jade w sierpniu do polski do arabii saudyjskiej,usa,chin,boliwi,i wenezuelii smilesmilesmile
    • ms.hollywood. xd 08.06.09, 15:53
      Noo raaczej ;D Ja yłam ,w USA ,Niemczech ,Czechach,Holandii,Szwecji i Irlandii ;d
      • hermiona13 Re: xd 08.06.09, 15:56
        ale fajnie,,,xdd ja niestety tylko w niemczec, czechach i paryżu ;d a chciałabym w
        Hiszpani ;d
        • asiulk.a Re: xd 08.06.09, 15:59
          tylko w USA .
          x-dd
          jakos nie znosze dobzre podroze samolotem .
          moi starsi non stop lataja
          za granice, ale ja zostaje
          w chacie x-dd.
          nie lubie samolotów x-dd
          • mileyanddemi Re: xd 08.06.09, 16:11
            ja byłam na
            słówacji.czechach,niemcach,egipcie,hiszpani,grecji,portugali,kanadzie,los
            angieles.hollywod,rosja.ukraina,francja
            wszedzie cudnieee
            • anulka_xd Re: Gdzieś 08.06.09, 20:35
              Ja byłam :
              -W Kanadzie
              - Czechach
              - Węgrzech
              - Słowacji
              w wielu ale coś sobie przypomnieć nie moge ;/devil
              • twoja_stara Re: Gdzieś 09.06.09, 14:56
                ale szpan... xD
    • pati896 Re: Gdzie byliście za granicą.? 09.06.09, 15:04
      W Tunezji (Na pustyni Sachrze na wycieczce ;p) Niemczech, Czechach i Grecji.! wink Ale też
      chiałabym jechać do USA tongue_out Kiedyś na wakacje jeździałm nad morze, ale teraz jeździmy za
      granice, więc napewno zwiedze jeszcze duużo krajów <szpan> hehe tongue_out Chciaąłbym też
      baardzo do Australi ^^
      • lolcia66 Re: Gdzie byliście za granicą.? 09.06.09, 17:31
        N słowacji na litwiew czechach w niemczech na węgrze (7 razybig_grin) W Howacji (5
        razy) w albani w czarnogórze, austri... i chyba tyle smile
    • Gość: Olina <3 Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: 79.97.225.* 10.06.09, 20:19
      Mieszkam w Irlandii to 1 xd
      2. Francja
      3. Grecja
      4. Węgry
      5. Wielka Brytania
      6. Czechy
      7. Niemcy
      8. Austriia
      9. Hiszpania
      10. < jade do chorwacji za pare tyg>
    • olciaa111 Re: Gdzie byliście za granicą.? 10.06.09, 20:22
      Ja byłam na Ukrainie <lol2> big_grin
      na Węgrzech , w Paryżu , Danii i Belgi a no i na wakacjach u ciotki w Anglii smile
      • Gość: kasia Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 11.06.09, 20:00
        na slowacji moich starych nie stac na to by jezdzic za granie wiec wakacj spedzam nad
        plskim morzem loub u babci na wsi.nie potrzebuje jezdzic za granice
        • Gość: zuz Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.range86-159.btcentralplus.com 12.06.09, 17:17
          w usa[mieszka tu moja mama i 7 letni brat] i w niemczech
    • sysiek4444 Re: Gdzie byliście za granicą.? 11.06.09, 20:00
      Ja bylam w belgii, ląndynie, paryzu i w holandii.....mam rodzine w USA ale jeszcze nigdy
      tam nie bylam mama z tatą mówia ze moze za jakies 5 lat..........confused
      • Gość: Paulina Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 08:33
        Taa ehe ?
        I kto wam uwierz że byłyście w tych wszystkich krajach ?
        Ja chyba jedna czy druga powiem prawdę...Byłam w Grecji, Chorwacji, Niemczech,
        Na Słowacji, na Litwie(na wycieczce), W Ukrainie (na wycieczce) , W Czechach, na
        Węgrzech ...
        Mojej mamie się w Grecji nie spodobało więc cóż..Już w takie ciepłe miejsca
        niestety nie jeżdże sad
        • trysia13 Re: Gdzie byliście za granicą.? 12.06.09, 09:03
          niestety tylko w Niemczech i Szwajcarii sadsad w tym roku do Egiptu
          big_grinbig_grin<nareszcie, czekałam od 2 lat>
    • Gość: _____ Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 09:38
      Ja byłam;
      - w Paryżu
      - w Londynie
      - Berlinie,
      - Słowacji.

I jade nad morze czarne prawdopodobnie
      [czyli Ukraina, Chorwacja kiss]
      • miless Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.06.09, 10:46
        - Francja
        - Niemcy
        - Anglia
        - Czechy
        - Egipt
        - Chorwacja
        - Włochy
        - Szwecja
        - Australia
        - Ukraina
        - no i ogólnie tych w okolicach Polski. tongue_out
    • elisss92 Re: Gdzie byliście za granicą.? 13.06.09, 23:18
      lol, tak nagle wszyscy w usa byli big_grin ja paryz, niemcy (dokladnie hannower,
      Garbsen, okolice) holandia, belgia, czechy. Ogolnie blisko polski.
    • Gość: rosalie Re: Gdzie byliście za granicą.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:27
      Byłam w Tunezji, Chorwacji, Bułgarii, Niemczech, Czechach, Słowacji. Na Węgrach.
      Przejeżdżałam przez Austrię, Słowenię, Rumunię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka