malina. 04.07.09, 19:41 Chciałbym zacząć naukę hiszpańskiego. Chodzi mi o takie lekcje internetowe, z różnych stron czy coś. Ale nie mogę znaleźć żadnej fajnej stronki do tego. Czy ktoś uczy się tego języka i zna jkąś fajną stronę? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyobraznia Re: Nauka hiszpańskiego. 04.07.09, 19:47 aa . xd dla mnie też prosze stronki z hiszpańskiego . piszać szybko xd ! haha . malina. może razem bd się uczyć ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wyobraznia Re: Nauka hiszpańskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 19:59 yy . to od czego zaczynamy ? ;D może podstawy ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: selena.love Re: Nauka hiszpańskiego. IP: 88.220.68.* 04.07.09, 20:17 Siemka;* Tutaj macie stronke z nauką hiszpańskiego http://www.hiszpanski.ang.pl/ ... Miłego uczenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: selena.love Re: Nauka hiszpańskiego. IP: 88.220.68.* 05.07.09, 11:17 nmzc;* Odpowiedz Link Zgłoś
sharpay1122 Re: Nauka hiszpańskiego. 05.07.09, 13:25 ta strona jest świetna hiszpanski.crib.pl/bojkot-serwisu-hiszpanski-bajo-pl.html kocham hiszpański. Besos ;* Odpowiedz Link Zgłoś
izzie Re: Nauka hiszpańskiego. 09.07.09, 16:29 jezykhiszpanski.w.interia.pl/ Ja zaczynałam się uczyć z tej strony Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Nauka hiszpańskiego. 09.07.09, 18:37 Buenos Dias Ja równiez od jakiegoś czasu mam zajafkę na hiszpańki xD Kilka słówek mam z wikipedi i ściągłam sobie jedną lekcję z nauką hiszpańskiego. I jak chcecie sobie troche wymowy posłuchać to wejdźcie na www.slowka.pl A i tam na slowka.pl jest mini kurs. Ja sie na niego zapisałam i mi na e-maila przysyłają słówka i zdania (wymowa tez jest). Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz011 Re: Nauka hiszpańskiego. 19.09.23, 08:51 Aplikacje czy serwisy internetowe są dobrym rozwiązaniem aby oswoić się z językiem i zacząć go poznawać, lecz na późniejszym etapie warto zdecydować się na zajęcia w szkole językowej. Godną polecenia szkołą językową jest szkoła hiszpańskiego Sin Fronteras z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś