Dodaj do ulubionych

Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewać?

28.08.09, 10:33
Selena zaśpiewała piosenkę "A thousand miles" Vanessy Carlton.

kliknij tu
Obserwuj wątek
    • independent_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 10:40
      ma strasznie charczący głos.
      i nie umie śpiewać.
      • nikt. Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 10:42
        proste.
        nie potrafi.
        • katsuumi_17 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 14:38
          Nie umie. I tyle w tym temacie. I ona chciała się brać za "rocka"?
          • ashleyandmiley Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 14:44
            Myślę, że śpiewa dość ładnie ale co do tego rocka to jakoś nie jestem przekonana..
            Śpiewać umie ale przydałoby się jej trochę nauki śpiewu..
            • brutal_barbie Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 16:21
              Mi się podoba.

Tylko, gdyby Cyruska tak zaśpiewała, to by było, że ładne, świetnie, pięknie.
          • mileycyrus23 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 09:38
            Może i umie ale znowu ten przesłodzony głosikdevil
    • samezlo Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 14:45
      Ona wyje nie śpiewa.
      • cocomaroko Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 14:53
        nie , nie potrafi. co trzecia dziewczyna ma taki głos .
        • strawberry_xdd Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 15:05
          nie potrafi !

to przecież proste !
      • letli Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 16:12
        Zgadzam sie z Wami ale powiem szczerze ze inne gwiazdki disneya lepsze nie sa [
        bez obrazy dla fanow . Wyrazam tylko sowje zdanie ]
    • kuku_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 16:06
      nie lubię jej głosu.

śpiewać nie potrafi.
      • mylipslikesugar Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 16:12
        zgadzam się ze wszystkimi .
        SeluŚŚ GomuŚŚ nie potrafi śpiewać . ;xx

• lolcia66 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 17:45
          O ja cie ja też nie potrafię ale znam swoją wartość i nie tylko śpiew w życiu
          jest najważniejszy.... A jeśli tak myślicie to naprawdę przykro mi z waszego
          powodu....
          • cocomaroko Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 20:57
            kochana posty wyżej . dyskutujemy o tym , że jak się czegoś nie umie robić to po
            gó.wno się do tego pcha ?
    • megan_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 22:17
      Nie to, że jestem Seleny jakąś wielką anty fanką, ale sama stwierdzę, że ma
      przeciętny głos i niczym się nie wyróżnia. Zaśpiewała jak każda normalna
      nastolatka...
      • miless Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 22:27
        to video jest już staree. :p
        a zaśpiewała bardzo ładnie. < 3
      • korni1996 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 22:29
        Zgadzam się z megan_ Selena zaśpiewała jak zwyczajna nastolatka ale za to Demi
        śpiewa super www.youtube.com/watch?v=PIv1YM7XL0c&feature=related (Demi
        śpiewa hymn) Pozdrawiam
        • lolcia66 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 29.08.09, 09:46
          A może nie którym się to podoba ??
    • rosalie Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 29.08.09, 09:53
      nie wiadomo co to to nie jest xD może być nawet. ten gosciu po boku to mnie rozwalił xD
    • taylor.swift Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 29.08.09, 18:50
      nie potrafię określić jak selena to zaśpiewała to trudna piosenka zresztą jak
      każda piosenka Vanessy powiem tak selena nie nadaje się do rock'a ani do żadnego
      innego gatunku nich nadal gra ale śpiewanie nich podszkoli i dopiero nich
      zacznie nagrywać płytytongue_out
      • kociaaak Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 29.08.09, 19:14
        Moim zdaniem Selena Gomez potrafi śpiewać!. Śpiewa ładniej od Miley Cyrus i jest
        od niej ładniejsza smile TO moje zdanie.. confused devil suspicious cool winkwinkwinkwink
        • katharos Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 30.08.09, 13:41
          A kto według was potrafi śpiewać? Bo tak wszystkich krytykujecie
          • independent_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 30.08.09, 13:55
            Hm, np. Gerard Way {dobry Boże, wybacz mi się porównuję go do disneya.}?

x.
            Welcome to the Black Parade, wersja live

x.
            Welcome to the Black Parade, teledysk
            • katharos Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 30.08.09, 14:00
              Nie najgorzej śpiewa.

Zawsze oceniacie czy umie śpiewać czy nie po tym czy jest z disneya i czy
              lubicie tą osobę!
              • independent_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 30.08.09, 14:12
                tu już nawet nie chodzi o disneya.
    • ketrin Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 10:57
      em, filmik trochę dziwny, ale ona nawet umie śpiewać .
      nie jest najlepsza, ale tez nie najgorsza .
    • th4ever Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 11:12
      Raczej nie...
      • nicola_16 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 17:29
        nie no, nawet ładnie zaśpiewała
        to że jej nie lubie to nie znaczy że ma mi sie nie podobać jej głos!
        good, good !! smirk tongue_out
        • madziia Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 17:31
          yyyy ... nie nie umie tongue_out
    • oxygeniumoflife re 01.09.09, 17:39
      a mi się podoba. głos jest ok. nie jakiś nadzwyczajny, ale dość. ;> zresztą,
      śpiewa bez niczego, żadnych tam komputerowych popraw i innych robaków. mówię,
      jest ok. :p
    • turkusowa_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 20:15
      yy ... moim zdaniem nie spiewa znakomicie ale tez nie najgorzej . !
      niestety mam obrzydzenie do jej glosu poniewaz jest za bardzo slodki !
      soorki dla faanow ! wink
    • razzo Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 05.09.09, 14:35
      nie, nie umie.`
      na świecie są miliony dziewczyn, które tak śpiewają.`
      setki {jak nie więcej} które śpiewają lepiej.`
    • mileylove. Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 06.09.09, 08:38
      ładnie śpiewa. wink
      • sandy_sel Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 20.09.09, 16:22
        fajnie śpiewa
    • im_rebel Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 20.09.09, 16:28
      Ty Ry Ry Ty Ryyyy........

Żałosne.
      A to w ogl ona?!
      Jeśli tak to nie umike śpiewać x))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka