madzia509 28.08.09, 10:33 Selena zaśpiewała piosenkę "A thousand miles" Vanessy Carlton. kliknij tu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 10:40 ma strasznie charczący głos. i nie umie śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 10:42 proste. nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 14:38 Nie umie. I tyle w tym temacie. I ona chciała się brać za "rocka"? Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 14:44 Myślę, że śpiewa dość ładnie ale co do tego rocka to jakoś nie jestem przekonana.. Śpiewać umie ale przydałoby się jej trochę nauki śpiewu.. Odpowiedz Link Zgłoś
brutal_barbie Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 16:21 Mi się podoba. Tylko, gdyby Cyruska tak zaśpiewała, to by było, że ładne, świetnie, pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 09:38 Może i umie ale znowu ten przesłodzony głosik Odpowiedz Link Zgłoś
samezlo Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 14:45 Ona wyje nie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 14:53 nie , nie potrafi. co trzecia dziewczyna ma taki głos . Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 15:05 nie potrafi ! to przecież proste ! Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 16:12 Zgadzam sie z Wami ale powiem szczerze ze inne gwiazdki disneya lepsze nie sa [ bez obrazy dla fanow . Wyrazam tylko sowje zdanie ] Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 16:06 nie lubię jej głosu. śpiewać nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
mylipslikesugar Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 16:12 zgadzam się ze wszystkimi . SeluŚŚ GomuŚŚ nie potrafi śpiewać . ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 17:45 O ja cie ja też nie potrafię ale znam swoją wartość i nie tylko śpiew w życiu jest najważniejszy.... A jeśli tak myślicie to naprawdę przykro mi z waszego powodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 20:57 kochana posty wyżej . dyskutujemy o tym , że jak się czegoś nie umie robić to po gó.wno się do tego pcha ? Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 22:17 Nie to, że jestem Seleny jakąś wielką anty fanką, ale sama stwierdzę, że ma przeciętny głos i niczym się nie wyróżnia. Zaśpiewała jak każda normalna nastolatka... Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 22:27 to video jest już staree. :p a zaśpiewała bardzo ładnie. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 28.08.09, 22:29 Zgadzam się z megan_ Selena zaśpiewała jak zwyczajna nastolatka ale za to Demi śpiewa super www.youtube.com/watch?v=PIv1YM7XL0c&feature=related (Demi śpiewa hymn) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 29.08.09, 09:46 A może nie którym się to podoba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 29.08.09, 09:53 nie wiadomo co to to nie jest xD może być nawet. ten gosciu po boku to mnie rozwalił xD Odpowiedz Link Zgłoś
taylor.swift Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 29.08.09, 18:50 nie potrafię określić jak selena to zaśpiewała to trudna piosenka zresztą jak każda piosenka Vanessy powiem tak selena nie nadaje się do rock'a ani do żadnego innego gatunku nich nadal gra ale śpiewanie nich podszkoli i dopiero nich zacznie nagrywać płyty Odpowiedz Link Zgłoś
kociaaak Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 29.08.09, 19:14 Moim zdaniem Selena Gomez potrafi śpiewać!. Śpiewa ładniej od Miley Cyrus i jest od niej ładniejsza TO moje zdanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
katharos Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 30.08.09, 13:41 A kto według was potrafi śpiewać? Bo tak wszystkich krytykujecie Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 30.08.09, 13:55 Hm, np. Gerard Way {dobry Boże, wybacz mi się porównuję go do disneya.}? x. Welcome to the Black Parade, wersja live x. Welcome to the Black Parade, teledysk Odpowiedz Link Zgłoś
katharos Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 30.08.09, 14:00 Nie najgorzej śpiewa. Zawsze oceniacie czy umie śpiewać czy nie po tym czy jest z disneya i czy lubicie tą osobę! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 30.08.09, 14:12 tu już nawet nie chodzi o disneya. Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 10:57 em, filmik trochę dziwny, ale ona nawet umie śpiewać . nie jest najlepsza, ale tez nie najgorsza . Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 11:12 Raczej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 17:29 nie no, nawet ładnie zaśpiewała to że jej nie lubie to nie znaczy że ma mi sie nie podobać jej głos! good, good !! Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 17:31 yyyy ... nie nie umie Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife re 01.09.09, 17:39 a mi się podoba. głos jest ok. nie jakiś nadzwyczajny, ale dość. ;> zresztą, śpiewa bez niczego, żadnych tam komputerowych popraw i innych robaków. mówię, jest ok. :p Odpowiedz Link Zgłoś
turkusowa_ Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 01.09.09, 20:15 yy ... moim zdaniem nie spiewa znakomicie ale tez nie najgorzej . ! niestety mam obrzydzenie do jej glosu poniewaz jest za bardzo slodki ! soorki dla faanow ! Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 05.09.09, 14:35 nie, nie umie.` na świecie są miliony dziewczyn, które tak śpiewają.` setki {jak nie więcej} które śpiewają lepiej.` Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 06.09.09, 08:38 ładnie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_sel Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 20.09.09, 16:22 fajnie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Selena Gomez acapela - video - potrafi śpiewa 20.09.09, 16:28 Ty Ry Ry Ty Ryyyy........ Żałosne. A to w ogl ona?! Jeśli tak to nie umike śpiewać x)) Odpowiedz Link Zgłoś