Dodaj do ulubionych

Czy na sali jest doktor?

29.06.05, 11:58
Jest?
Obserwuj wątek
    • mary.austin Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:09
      Jeśli chodzi o usta-usta to Bogulo się nada.
      • to.ya Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:16
        Jest?
        • quarantina Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:18
          Niestetyż, na sali są tylko pacjenci.
          • bogulo Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:28
            ewentualnie moge zostac petentem
            • quarantina Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:29
              Możesz też być kliętem.
              • to.ya Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:35
                Jest?
                • facet.taki Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:39
                  Na kiego Ci doktor. Pacjenci znaja sie lepiej.
                • mary.austin Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:46
                  Mam ręce, które leczą.
                  • to.ya Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:48
                    Doktor czy jest?
                    • bogulo Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 12:50
                      zalozmy ze jest
                      no weteryniarz na sali obok jest
                      i co dalej?
                      • bogulo Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 13:21
                        to ja tu flaki wypruwam, ciagne za nie weteryniorza i nic dalej, to jak go
                        teraz zaszyc?
                        • oldpiernik Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 13:25
                          doktor inżynier od metali lekkich był
                          ale już poszedł
                          • facet.taki Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 13:49
                            No, no. Stary oldi-metalizator.
                            • quarantina Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 13:55
                              Co taki metalizator może?
                            • oldpiernik Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 13:55
                              nie nie , facecie
                              old jest tylko pacjentem tamtego doktora
                              nie chcę uchodzić za kogoś, kim nie jestem
                              (a szkoda, że nie jestem)

OLD :0)
                              • to.ya Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 13:56
                                Ale jesteś solenizantem, czyż nie?

Czy na sali jest doktor?
                                • oldpiernik Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 14:00
                                  Solenizant jest równowżny doktorowi?
                                  To pięknie, niezwykle pięknie.
                                  Czuję się nominowany.

Kolejka dla wszystkich!

OLDIMIENINOWY :0)
                                  • to.ya Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 14:01
                                    Solenizant to Ktoś Zdecydowanie Ważniejszy.
                                    • facet.taki Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 14:07
                                      Gratulacje oldi imieninowe. Paweł, czy Piotr?
                                • malwaaa Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 18:46
                                  Jest.
                                  • wadera3 Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 19:00
                                    dobrze,że mnie wyręczyłaś......nie chciało mi się dziś robićsmile
                                    • quarantina Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 21:28
                                      Czy na sali jest dentysta lub okulista, lub ten no sadysta?
                                      • malwaaa Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 21:37
                                        Marynista.
                                      • mary.austin Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 21:38
                                        Ginekolog amator znalazłby sie na pewno. Zawołać?
                                        • wadera3 Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 21:48
                                          był w okolicy ekshibicjonista,ale chyba za długo czekał....
                                          • mary.austin Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 21:55
                                            To.ya też chyba trochę za długo czekała... Ewa, dychasz jeszcze?
                                            • to.ya Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 22:11
                                              Dycham. Nawet dwu-dycham.

Doktor jest?
                                              • facet.taki Re: Czy na sali jest doktor? 29.06.05, 23:53
                                                Cały dzień poszukiwań i nic. Po prostu zero doktora.
                                                Pozdrawiam.
                                                • bogulo Re: Czy na sali jest doktor? 30.06.05, 08:28
                                                  a NFZ refunduje pobyt doktora na sali? jak nie, to nie ma co szukac
                                                  • quarantina Re: Czy na sali jest doktor? 30.06.05, 08:56
                                                    Myślę, że pobyt doktora na sali mógłby bardzo skomplikować naszą rehabilitację.
                                                    Trzeba by mu było mówić co nas boli oraz co ma robić, żeby nas wyleczył. Czy
                                                    komuś chce się gadać z doktorem, którego nie ma?
                                                  • oldpiernik Re: Czy na sali jest doktor? 30.06.05, 09:01
                                                    Nie ma sprawy.
                                                    Mogę z nim pogadać.
                                                    Jutro?
                                                  • quarantina Re: Czy na sali jest doktor? 30.06.05, 09:02
                                                    Poldek, czy Ty musisz być taki ekstrawertyczno-ekscentryczny?
                                                  • oldpiernik Re: Czy na sali jest doktor? 30.06.05, 09:05
                                                    zapomniałaś dopisać "s" przed każdym z przymiotników
                                                    tongue_out
                                                  • quarantina Mam już diagnozę!!!!!!!! 30.06.05, 09:08
                                                    Doktor nie jest już nam potrzebny. Pobyt na naszym forum powoduje bezpodstawne
                                                    i samoistne skojarzenia z seksem do dzisiaj nie wiadomo dlaczego.
                                                  • oldpiernik Re: Mam już diagnozę!!!!!!!! 30.06.05, 09:12
                                                    Do jutra!
                                                  • quarantina Re: Mam już diagnozę!!!!!!!! 30.06.05, 09:19
                                                    To co niewiadomo dlaczego jutro, to niewiadomo dlaczego dzisiaj. To jest stare
                                                    zjawisko niewytłumaczalne żadnym przysłowiem.
                                                  • to.ya Mam już lekarza 30.06.05, 10:00
                                                    -orzecznika. Na nodze.
                                                    Znaczy będę mieć. Za chwilkę.
                                                  • quarantina Re: Mam już lekarza 30.06.05, 10:30
                                                    Lekarz będzie orzecznikiem, a Ty podmiotnikiem. Jeszcze się przydadzą
                                                    okoliczniki wypadku oraz inne przydatki.
                                                  • to.ya Re: Mam już lekarza 30.06.05, 10:34
                                                    Przydatki i przypadki są.

Strach toże.
                                                  • mary.austin Re: Mam już lekarza 30.06.05, 10:51
                                                    Dlaczego lekarz siada Ci na nodze? Wskocz mu na kolana.
                                                  • quarantina Re: Mam już lekarza 30.06.05, 11:52
                                                    A następnie zeskocz na główkę.
                                                  • to.ya Re: Mam już lekarza 30.06.05, 15:47
                                                    To była pani doktor.
                                                    Siad na kolanach - no, niestety... Żebyż to jeszcze brunet wieczorową porą...
                                                    Główka w stawie ma się dobrze.

Podmiotnik tyż, uffffff....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka