dylematka 04.01.10, 19:35 Witam serdecznie, poszukuję pracy, w której bedę mogła wykorzystać znajomość języka słowackiego, za jakąkolwiek informację z góry dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
symek45 Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 10.01.10, 17:23 Praca w Żilinie Firma Alvest Mont s.r.o przyjmie pracownika ze znajomością języka polskiego do prac biurowych. Informacje pod numerem 0910473220 lub pijak@alvestmont.sk zaczerpnięte z www.polonia.sk<---- Odpowiedz Link
poszukuje.pracownikow Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 02.12.14, 12:24 Czy jest Pani nadal zainteresowana ofertami pracy? Odpowiedz Link
infosfera Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 05.09.15, 02:24 Witaj, Jeżeli nadal szukasz takiej pracy, to znalazłaś. Kontakt 22/350 82 90 . Pozdrawiamy Odpowiedz Link
euro-oferta Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 06.09.15, 00:34 Witaj, Chociaż to wpis archiwalny, sprzed jakiegoś już czasu, ale poszukując kogoś ze znajomością języka dopiero teraz na niego wyszliśmy. Skontaktuj się proszę z nami 22 350 83 90 lub 697 411 514 albo euro-oferta@gazeta jeśli nie w sprawie pracy to , może współpracy jako konsultant. Mamy takiej współpracy na rok. Zresztą może to być każda osoba z dobrą znajomością języków: czeskiego, słowackiego, lub węgierskiego. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link
mtivron Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 15.07.16, 14:58 Witam, jeśli to nadal aktualne zapraszam do kontaktu mailowego: m.slowik@tivron.com :D Odpowiedz Link
abudaba Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 20.07.16, 12:05 W Tivronie kogoś takiego szukamy! Nawet, jeżeli nie stacjonarnie, to można także zdalnie. Fajne warunki, myślę, że warto spróbować. Odpowiedz Link
izabelamanpowergroupsolutions Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 01.06.17, 09:36 Dzień dobry! Mam ofertę pracy z językiem słowackim w Gdańśku! Zapraszam do kontaktu! Odpowiedz Link
izabelamanpowergroupsolutions Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 09.06.17, 10:57 Poszukuję osoby znającej język słowacki, otwartej i energicznej osoby na do teamu Talent Acquisiton. Osoba pracująca w TA będzie odpowiedzialna za tworzenie i przeprowadzanie strategii sourcingowej, profesjonalne wsparcie Klienta oraz możliwość w uczestniczeniu innych inicjatywach (takich jak Social Media, Analiza Rynku pracy czy też Learning & Development) . Praca ze świetnym młodym zespołem, posiadającym ekspertyzę w pracy w wielu branżach. Oferujemy bardzo dobre warunki rynkowe i niekorporacyjną atmosferę. Rekrutowanie dla nas i naszych klientów jest pełne wyzwań, a słuchanie opinii pracowników wynagradzające trudy życia Rekrutera :) Oferujemy również wiele benefitów takich jak: jeden dzień w tygodniu pracy zdalnej, samodzielność w prowadzeniu projektu, owoce w biurze, bilety do teatru i innych miejsc w Trójmieście, standardowo kartę multisport oraz prywatna opiekę medyczną. izabela.pasztak@pl.manpowergroup.com Odpowiedz Link
bublinka0810 Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 31.08.17, 18:23 Hej. Szukam pracy z słowackim językiem. Poznan/Wrzesnia Odpowiedz Link
rkmarlene Re: Poszukuję PRACY Z JĘZYKIEM SŁOWACKIM! 09.11.17, 11:29 Mam ofertę pracy dla Pani. Proszę o kontakt na mój adres email: rkmarlene@gmail.com Jest to pracy w domu. Więcej informacji udzielę telefonicznie. Proszę o wysłanie swojego numeru telefonu. Pozdrawiam. Marlena Z. Odpowiedz Link