lula.pl 22.12.09, 15:28 No właśnie, dziewczyny, czy bez makijażu podobacie się sobie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tasza Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? IP: *.szczecin.mm.pl 22.12.09, 16:02 zanim skonczylam 25 lat>tak.Potem już gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
lula.pl Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? 22.12.09, 17:15 Szczerze mówiąc, ja miałam z tym zawsze kłopot, bo mam wyraźne cienie pod oczami (od dziecka) oraz mocne rumieńce. Zawsze starałam się je maskować. Zazdroszczę dziewczynom, które nie mają potrzeby używanie korektora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bllanka Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? IP: *.b-ras2.mvw.galway.eircom.net 22.12.09, 22:03 nie malowalam sie do 25 roku zycia pozniej zaczelam a teraz juz nie wyjde z domu chocby bez maskary i podkladu Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowysad Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? 17.01.11, 17:22 Jesli jestem wypana, wypoczeta to jesy całkiem nieźle. Ale kiedy mam wory pod oczami, masakra, sama siebie mogę się wystraszyć )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.09, 13:10 No muszę powiedzieć, że zdecydowanie lepiej wyglądam w makijażu..NO i w zasadzie lepiej się też czuję.. Bo tak to wyglądam jak bez oczu, ale "śruby" nie mam i zdarza mi się wychodzić do ludzi bez makijażu.. Lubię to w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pollinii Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? 03.01.10, 11:38 Tak, obecnie nie mam problemów z cerą i wystarczy mi podkład dla nastolatków z Nivea. Ale mam niezwykle proste i krótkie rzęsy. Zalotka i tusz to podstawa. Mam 16 lat i właściwie malowanie się tak jak ja to nic nowego w mojej szkole. Są dziewczyny, które rzeczywiście brzydko wyglądają w makijażu, mają zbyt ciemne pudry, czarne kredki i nie zmywją makijażu codziennie. Są sztuczne. Wiadomo ,że na imprezy moża poszaleć, ale myślę że na codzień naturalność jest wystarczająco dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: economygirl Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 15:46 staram się nie wychodzić z domu bez podkładu. po prostu czuję się niekomfortowo. właściwie podkład to złe słowo, bo używam kremu lumineuse z serii vichy. ale nie umiałam wyjść z domu bez niczego. ciężka bariera psychiczna do przełamania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? IP: *.brnt.cable.ntl.com 24.12.09, 15:28 A ja mam odwrotnie mam 23 lata i na codzien wcale sie nie maluje tylko ktem na buzie maluje sie wtedy kiedy musze Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3000 Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? 29.12.09, 14:13 Bez makijażu podobam sie sobie ale nie tak bardzo jak z Generalnie wiele kobiet ma z tym problem i nawet śmieci nie wyrzucą jeśli nie maja pomalowanych rzęs. Niestety tez tak czasami mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiunia Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? IP: 213.92.196.* 02.01.10, 12:58 Ja nakładam chociaż podkład na buzię, ale to TYLKO z tego powodu, że już od ok. 23-24 roku życia mam z cerą dość spore problemy (krostki, przebarwienia ), z którymi do dzisiejszego dnia (a mam 27 lat) nie mogę sobie dać rady (chociaż jest jakby troszkę lepiej ; gdyby nie to - nie malowałabym się. Chociaż z makijażem w postaci podkładu i maskary czuję się o wiele wiele lepiej, atrakcyjniejsza, pewniejsza siebie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mits Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.10, 19:28 to zależy od dnia, dzisiaj tak Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? 19.01.10, 15:03 To chyba zależy od dnia... i ogólnego mojego nastroju... bywa u tak, że nie maluję się wcale przez kilka dni i nie mam problemu z tym, że się sobie nie podobam bez makijażu... chyba to jest kwestia samopoczucia i tego jak się czujemy w danym dniu żeby się podobać bez makijażu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 16:33 makijaż a jego brak -duża różnica. wyjątkowe przypadki, kiedy podobam się sobie bez makijażu. denerwuje mnie czasem to, że my się pindrzymy, malujemy etc (wszystko aby wyglądać korzystnie, a jakiś koleś wyjdzie z domu narzucając kurtkę i jest do kur.wy jędzy przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
drapa Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? 04.01.11, 11:30 Oczywiście, że się sobie podobam bez makijażu. Jestem wtedy naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
olka22 Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? 18.01.11, 14:42 hmmm....to zależy, mój makijaż nie wygląda jak tona tapety, tylko to delikatna korekta wyglądu;p Odpowiedz Link Zgłoś
wzorek Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? 21.01.11, 12:01 Owszem podobam sie sobie bez makijazu. Przyzwyczaiłam sie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aluta200 Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? IP: *.ghnet.pl 25.01.11, 20:57 Ja już od bardzo dawna się maluję, więc ciężko mi powiedzieć jakbym się czuła bez makijażu. Przypuszczam jednak, że chyba nie najlepiej. Nie jestem też przewrażliwiona na tym punkcie. Jestem w stanie pójść po bułki do sklepu bez makijażu, jednak na imprezę bez niego już bym się nie wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
dzin100 Re: Czy bez makijażu podobacie się sobie? 29.01.11, 02:05 Bez makijażu nie czuję się goła, ani mniej atrakcyjna. Ale jednak wolę kiedy czuje sią zadbana w każdej sytuacji więc zrobiłam sobie makijaż trwały, polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś