Dodaj do ulubionych

Co zrobić aby przytyc.?

IP: *.chello.pl 02.01.10, 20:21
` Potrzebuje pomocy. Mam prawie 18 lat, a waze 44kg... sad
Bardzo chcialabym przytyc. Czy znacie jakieś sposoby jak tego dokonac.?
Obserwuj wątek
    • hiacynt Re: Co zrobić aby przytyc.? 18.01.10, 16:01
      Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie bo mam taki sam problem. jedzenie ogromnej
      ilości rzeczy nie pomaga niestety;/ Wiem, bo sama to przerobiłam na sobie. Już
      mi się skończyły pomysły co zrobić, żeby przytyć. A jeszcze powiedz ile masz
      wzrostu, bo to też jest bardzo ważnewink
      • Gość: Tramp Re: Co zrobić aby przytyc.? IP: *.net.pl / 10.0.0.* 18.01.10, 17:59
        Węglowodany, potrawy mączne, białka.
        • m.m.79 Re: Co zrobić aby przytyc.? 19.01.10, 11:14
          Dziewczyny zazdroszczę wam problemu. Ja nie wiem co zrobić żeby schudnąć.cry
        • Gość: asia Re: Co zrobić aby przytyc.? IP: *.chello.pl 23.01.10, 15:03
          jesli chdzi o wzrost to mam 164.
    • caffelate Re: Co zrobić aby przytyc.? 18.01.10, 21:04
      hmmm.... powinnas sie cieszyc z dobrej przemiany materii , nio niektorzy juz tak maja ze niestety przytyc jest im trudno , moze sprobuj wybrac sie do dietetyka??
    • kasia3000 Re: Co zrobić aby przytyc.? 26.01.10, 14:39
      Ale ci zazdroszczę- chciałabym mieć taki problem. Dobra rada- możesz jeść
      dosłownie wszystko i to w ilościach hurtowych- słodycze, pieczywo, słodkie
      napoje( tylko pozazdrościć). Generalnie powinnaś polubić węglowodany-
      szczególnie wieczorem
      • caffelate Re: Co zrobić aby przytyc.? 26.01.10, 21:15
        można przytyć jedząc o regularnych porach 4-5 razy dziennie i na dodatek zrowo sie odżywiając wink
        nio i oczywiście DUŻE PORCJE big_grin
        • Gość: Marta Re: Co zrobić aby przytyc.? IP: *.c196.msk.pl 12.02.10, 12:57
          Ojjj.. wink Chciałabym mieć taki problem ;dwink Jedz duzo,ale zdrowowink
          Trzymaj się.Powodzenia.
    • kasia3000 Re: Co zrobić aby przytyc.? 22.03.10, 11:56
      Chciałabym byc na twoim miejscusmile Teoretycznie powinnaś przytyć jedząc większe
      porcje,ale po pierwsze to bardzo niezdrowe a po drugie możesz mieć tak szybką
      przemianę materii,że bardzo szybko to spalisz. W twoim przypadku może być
      skuteczny jakiś gainer z hellhound.pl- jest pożywny , kaloryczny i zdrowy
      • paprryka Re: Co zrobić aby przytyc.? 23.03.10, 11:34
        Mój chłopak kiedy "budował masę" kupił sobie gainer z hellhound.pl i faktycznie
        trochę się rozrósłsmile Chciałabym mieć taki problem jak ty- wreszcie mogłabym jeść
        to co naprawdę lubię- frytki, czekoladę, chipsy, zupki chińskiesmile Niestety tylko
        ty masz tak dobrze a zdecydowana większość musi pilnować diety
        • Gość: Agatka Re: Co zrobić aby przytyc.? IP: *.ostnet.pl 05.04.10, 21:19
          No cóż naprawdę jesteś zbyt szczupła ale jeżeli twoi rodzice też są bardzo
          chudzi to nie masz się czym przejmować. Zrób na wszelki wypadek badania
          lekarskie bo może się okazać że twoja waga spowodowana jest kłopotami
          zdrowotnymi. Możesz też spróbować zaakceptować twój problem np przez noszenie
          odpowiednich ubrań , które sprawią że będziesz wyglądać na pełniejszą. Powodzeniasmirk

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka