Gość: asia IP: *.chello.pl 02.01.10, 20:21 ` Potrzebuje pomocy. Mam prawie 18 lat, a waze 44kg... Bardzo chcialabym przytyc. Czy znacie jakieś sposoby jak tego dokonac.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiacynt Re: Co zrobić aby przytyc.? 18.01.10, 16:01 Ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie bo mam taki sam problem. jedzenie ogromnej ilości rzeczy nie pomaga niestety;/ Wiem, bo sama to przerobiłam na sobie. Już mi się skończyły pomysły co zrobić, żeby przytyć. A jeszcze powiedz ile masz wzrostu, bo to też jest bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tramp Re: Co zrobić aby przytyc.? IP: *.net.pl / 10.0.0.* 18.01.10, 17:59 Węglowodany, potrawy mączne, białka. Odpowiedz Link Zgłoś
m.m.79 Re: Co zrobić aby przytyc.? 19.01.10, 11:14 Dziewczyny zazdroszczę wam problemu. Ja nie wiem co zrobić żeby schudnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Co zrobić aby przytyc.? IP: *.chello.pl 23.01.10, 15:03 jesli chdzi o wzrost to mam 164. Odpowiedz Link Zgłoś
caffelate Re: Co zrobić aby przytyc.? 18.01.10, 21:04 hmmm.... powinnas sie cieszyc z dobrej przemiany materii , nio niektorzy juz tak maja ze niestety przytyc jest im trudno , moze sprobuj wybrac sie do dietetyka?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3000 Re: Co zrobić aby przytyc.? 26.01.10, 14:39 Ale ci zazdroszczę- chciałabym mieć taki problem. Dobra rada- możesz jeść dosłownie wszystko i to w ilościach hurtowych- słodycze, pieczywo, słodkie napoje( tylko pozazdrościć). Generalnie powinnaś polubić węglowodany- szczególnie wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
caffelate Re: Co zrobić aby przytyc.? 26.01.10, 21:15 można przytyć jedząc o regularnych porach 4-5 razy dziennie i na dodatek zrowo sie odżywiając nio i oczywiście DUŻE PORCJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Co zrobić aby przytyc.? IP: *.c196.msk.pl 12.02.10, 12:57 Ojjj.. Chciałabym mieć taki problem ;d Jedz duzo,ale zdrowo Trzymaj się.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3000 Re: Co zrobić aby przytyc.? 22.03.10, 11:56 Chciałabym byc na twoim miejscu Teoretycznie powinnaś przytyć jedząc większe porcje,ale po pierwsze to bardzo niezdrowe a po drugie możesz mieć tak szybką przemianę materii,że bardzo szybko to spalisz. W twoim przypadku może być skuteczny jakiś gainer z hellhound.pl- jest pożywny , kaloryczny i zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
paprryka Re: Co zrobić aby przytyc.? 23.03.10, 11:34 Mój chłopak kiedy "budował masę" kupił sobie gainer z hellhound.pl i faktycznie trochę się rozrósł Chciałabym mieć taki problem jak ty- wreszcie mogłabym jeść to co naprawdę lubię- frytki, czekoladę, chipsy, zupki chińskie Niestety tylko ty masz tak dobrze a zdecydowana większość musi pilnować diety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Co zrobić aby przytyc.? IP: *.ostnet.pl 05.04.10, 21:19 No cóż naprawdę jesteś zbyt szczupła ale jeżeli twoi rodzice też są bardzo chudzi to nie masz się czym przejmować. Zrób na wszelki wypadek badania lekarskie bo może się okazać że twoja waga spowodowana jest kłopotami zdrowotnymi. Możesz też spróbować zaakceptować twój problem np przez noszenie odpowiednich ubrań , które sprawią że będziesz wyglądać na pełniejszą. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś