agata1219 22.01.10, 22:17 byłam u tej stylistki Moniki czarnej zeczywiście jest super bardzo polecam jej numer 504205479 wszystkim pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caffelate Re: polecam supr\er stylistkę fryzur 26.01.10, 20:42 a ma jakąś strone internetową?? - jaki jest u niej cennik?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: polecam supr\er stylistkę fryzur IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.10, 07:45 ja polecam salon www.zostanmotylem.pl!!! Pani Marta jest świetna, super kloryzuje świetnie dobiera kolory!!ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavier Re: polecam supr\er stylistkę fryzur IP: 109.243.237.* 25.02.10, 13:58 nie polecam salonu style na wawozowej gdyz pani fryzjerka podsmiewa sie ze swoich klientow i jest nie mila, nieprofesjonalna w tym co robi.strzyżenie męskie jej nawet nie wychodzi.zamiast irokeza zrobila mi zebre uliczna na głowie.Malo tego zapach tej pani powala z nog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: nie polecam IP: 109.243.48.* 25.02.10, 18:49 Nie polecam salonu na Wąwozowej Style, nie ma gorszego salonu. kilka dni temu poszłam na balejaż, do dnia dzisiejszego wychodzą mi włosy, poprostu masakra. Atmosfera też tam jest okropna. Gdybym widziała wcześniej te opinie to nigdy wiecej bym nie poszła do tego syfu, z tego co widzialam to są negatywne wpisy na kabatach pl. lula.pl, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: nie polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.10, 00:39 k&K na ul.wąwozowej!!! tylko K&K!!!!!!!!!!!!!!! polecam każdego fryzjera są najlepsi!!! omijajcie na odleglość STYL na wąwozowej 29 niska jakość usług beznadziejne kosmetyki, poza nawiasem!!!! manikiurzystkaKarolina potrafi psuć krew ale napewno nie poterafi zrobić dobrze paznokci!!!!jest bezczlna pyskata i arogancka nagminnie się naśmiewa ze swoich klientów zresztą robi to bez ogrodek z beznadziejną fryzjerką Sylwią!!! nie polecam salonu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś