Dodaj do ulubionych

polecam supr\er stylistkę fryzur

22.01.10, 22:17
byłam u tej stylistki Moniki czarnej zeczywiście jest super bardzo polecam jej
numer 504205479
wszystkim pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • caffelate Re: polecam supr\er stylistkę fryzur 26.01.10, 20:42
      a ma jakąś strone internetową?? - jaki jest u niej cennik??
      • Gość: ewka Re: polecam supr\er stylistkę fryzur IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.10, 07:45
        ja polecam salon www.zostanmotylem.pl!!! Pani Marta jest świetna, super kloryzuje świetnie dobiera kolory!!ja
        polecam!
        • Gość: Xavier Re: polecam supr\er stylistkę fryzur IP: 109.243.237.* 25.02.10, 13:58
          nie polecam salonu style na wawozowej gdyz pani fryzjerka podsmiewa sie ze swoich
          klientow i jest nie mila, nieprofesjonalna w tym co robi.strzyżenie męskie jej nawet nie
          wychodzi.zamiast irokeza zrobila mi zebre uliczna na głowie.Malo tego zapach tej pani
          powala z nog.sad
    • Gość: anita Re: nie polecam IP: 109.243.48.* 25.02.10, 18:49
      Nie polecam salonu na Wąwozowej Style, nie ma gorszego salonu. kilka dni temu
      poszłam na balejaż, do dnia dzisiejszego wychodzą mi włosy, poprostu masakra.
      Atmosfera też tam jest okropna. Gdybym widziała wcześniej te opinie to nigdy wiecej
      bym nie poszła do tego syfu, z tego co widzialam to są negatywne wpisy na kabatach pl.
      lula.pl,
      • Gość: sonia Re: nie polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.02.10, 00:39
        k&K na ul.wąwozowej!!! tylko K&K!!!!!!!!!!!!!!! polecam każdego fryzjera są najlepsi!!! omijajcie na odleglość STYL na
        wąwozowej 29 niska jakość usług beznadziejne kosmetyki, poza nawiasem!!!! manikiurzystkaKarolina potrafi psuć krew
        ale napewno nie poterafi zrobić dobrze paznokci!!!!jest bezczlna pyskata i arogancka nagminnie się naśmiewa ze
        swoich klientów zresztą robi to bez ogrodek z beznadziejną fryzjerką Sylwią!!! nie polecam salonu!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka