GoĹÄ: Kawoholiczka IP: *.p3.InterArena.pl 30.03.10, 17:07 Czy piłyście może, tę kawe - slim coffie. ? Co o niej myślicie, czy przynosi skutki. ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiacynt Re: KAwa... 31.03.10, 14:38 Nie piłam i ciężko jest mi powiedzieć, czy faktycznie przynosi efekty. Ale samo picie kawy pomaga w odchudzaniu więc myślę, że może coś być w tym, że taka kawa będzie skuteczna. Może sobie po prostu kup sobie i ją wypróbuj. Wtedy będziesz miała pewność czy taka kawa działa czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3000 Re: KAwa... 09.04.10, 10:41 Kawa sama w sobie ma właściwości odchudzające więc nie sądzę,żeby trzeba było kupować w tym celu jaiejś specjalnej. Przypuszczam,ze niczym nie różni sie od normalnej poza wymowną nazwą i ulotką,że działa w taki a nie inny sposób. Szkoda pieniędzy na takie cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
kika75 Re: KAwa... 08.08.10, 16:18 moja taką ulubioną kawą jest kawa z ekspresu moccamaster dzięki specjalnemu filtrowi i parzeniu jest pyszna a do tego bardzo zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
romulusia Re: KAwa... 16.08.10, 12:46 Ja uwielbiam mrożoną kawę, a jeśli chodzi o odchudzanie to bardziej zalecałabym jakieś zabiegi na środkach zawierających kofeinę, albo specjalne serum. Nie wierzę w koktajle i napoje odchudzające, po pewnym czasie organizm przyzwyczaja się do przyjmowania kofeiny i uodparnia na jakiekolwiek jej działania. Odpowiedz Link Zgłoś
kas24 Re: KAwa... 16.08.10, 17:00 Jeśli chodzi o slim coffe to moja koleżanka nie była zadowolona, ja sam nie próbowałam bo od 2 miesięcy stosuje Lineę i schudłam z nią 4kg Odpowiedz Link Zgłoś
lady233 Re: KAwa... 30.08.10, 18:53 Niestety nie miałam okazji pić tego typu kawy , ale radzę odpuścić.Nie dość , że zwykła kawa jest niezbyt zdrowa dla organizmu to nie spodziewaj się rezultatów.Lepiej poświęcić się i spożywać mniej tłuszczów oraz więcej się ruszać.Radzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika75 Re: KAwa... 01.09.10, 23:53 oj ja nie piłam takiej kawy jedyna jaką pije to jest kawa z ekspresu moccamaster jest pyszna dzięki specjalnemu filtrowi i parzeniu i bardzo zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ula Re: KAwa... IP: 213.199.241.* 27.09.10, 10:55 A no właśnie kawa sama w sobie nie jest zdrowa więc może i coś odchudzić ale z kiepskim rezultatem dla zdrowia. Piłam bardzo dużo kawy, która skutecznie wypłukuje magnez i nie tylko, zaczęły się kłopoty ze zdrowiem więc odstawiłam. Teraz zamiast kawy pije napoje plusssz up z magnezem albo guaraną. Przynajmniej żaden niedobór mi nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś