IP: *.p3.InterArena.pl 30.03.10, 17:07
Czy piłyście może, tę kawe - slim coffie. ? Co o niej myślicie, czy przynosi
skutki. ??
Obserwuj wątek
    • hiacynt Re: KAwa... 31.03.10, 14:38
      Nie piłam i ciężko jest mi powiedzieć, czy faktycznie przynosi efekty. Ale samo
      picie kawy pomaga w odchudzaniu więc myślę, że może coś być w tym, że taka kawa
      będzie skuteczna.
      Może sobie po prostu kup sobie i ją wypróbuj. Wtedy będziesz miała pewność czy
      taka kawa działa czy nie wink
    • kasia3000 Re: KAwa... 09.04.10, 10:41
      Kawa sama w sobie ma właściwości odchudzające więc nie sądzę,żeby trzeba było
      kupować w tym celu jaiejś specjalnej. Przypuszczam,ze niczym nie różni sie od
      normalnej poza wymowną nazwą i ulotką,że działa w taki a nie inny sposób. Szkoda
      pieniędzy na takie cuda.
      • kika75 Re: KAwa... 08.08.10, 16:18
        moja taką ulubioną kawą jest kawa z ekspresu moccamaster dzięki specjalnemu filtrowi i
        parzeniu jest pyszna a do tego bardzo zdrowa.
    • romulusia Re: KAwa... 16.08.10, 12:46
      Ja uwielbiam mrożoną kawę, a jeśli chodzi o odchudzanie to bardziej zalecałabym
      jakieś zabiegi na środkach zawierających kofeinę, albo specjalne serum. Nie
      wierzę w koktajle i napoje odchudzające, po pewnym czasie organizm przyzwyczaja
      się do przyjmowania kofeiny i uodparnia na jakiekolwiek jej działania.
      • kas24 Re: KAwa... 16.08.10, 17:00
        Jeśli chodzi o slim coffe to moja koleżanka nie była zadowolona, ja sam nie
        próbowałam bo od 2 miesięcy stosuje Lineę i schudłam z nią 4kg smile
    • lady233 Re: KAwa... 30.08.10, 18:53
      Niestety nie miałam okazji pić tego typu kawy , ale radzę odpuścić.Nie dość , że zwykła
      kawa jest niezbyt zdrowa dla organizmu to nie spodziewaj się rezultatów.Lepiej poświęcić
      się i spożywać mniej tłuszczów oraz więcej się ruszać.Radzę!!!smirk
    • kika75 Re: KAwa... 01.09.10, 23:53
      oj ja nie piłam takiej kawy jedyna jaką pije to jest kawa z ekspresu moccamaster jest
      pyszna dzięki specjalnemu filtrowi i parzeniu i bardzo zdrowa.
      • Gość: Ula Re: KAwa... IP: 213.199.241.* 27.09.10, 10:55
        A no właśnie kawa sama w sobie nie jest zdrowa więc może i coś odchudzić ale z
        kiepskim rezultatem dla zdrowia. Piłam bardzo dużo kawy, która skutecznie
        wypłukuje magnez i nie tylko, zaczęły się kłopoty ze zdrowiem więc odstawiłam.
        Teraz zamiast kawy pije napoje plusssz up z magnezem albo guaraną. Przynajmniej
        żaden niedobór mi nie grozi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka