kika75 19.06.10, 15:48 będąc na depilacji laserowej w salonie futuro w warszawie czytałam że ten salon wykonuje zabieg czekoladowy na ciało ma on działanie relaksujące czy ktoś z was robił sobie taki zabieg??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
info2010 Re: zabieg czekoladowy na ciało 07.07.10, 12:44 Ja nie robilam ale moja koleżanka tak i wiem że była w Hotelu Afrodyta w Radziejowicach koło Warszawy.Powiedziała że sam zabieg bardzo kojący i miły także jka sama spruje to dam znac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulla12 Re: zabieg czekoladowy na ciało 17.08.10, 14:38 Ja dostałam na urodziny masaż czekoladowy, który wykonano w Salonie Empire w al. Jana Pawła II 29 w Warszawie (www.empiresalon.pl/s/salon-atrium-plaza/o-nas), i aż brak mi słów żeby opisać to doznanie. Wyszłam z niego odprężona i czekoladowo pachnąca, skóra była gładka i odświeżona. Szczerze zachęcam przynajmniej raz w życiu wybrać się na taki zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
energia wow 19.08.10, 11:24 I ja ostatnio zastanawiam się nad masażem czekoladowym. Przegrzebałam już chyba wszystkie fora na ten temat i jestem zachwycona reakcjami kobiet, które na tym masażu były. Orientowałam się nawet ile to kosztuje w klinice Amaya. Nie jest drogo... Czyli mówicie, że warto nie ma co się zastanawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.icpnet.pl 18.08.10, 01:26 Witam, ja szczerze polecam zabieg czekoladowy w gabinecie mSekret w Poznaniu(www.msekret.pl/). Zabieg rewelacyjy, atmosfera rewelacyjna, ogółem rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.piaseczno.robbo.pl 30.08.10, 22:34 Ja mam swój domowy czekoladowy mini zabieg co wieczór Używam przepięknie pachnącego masła do ciała- wanilia i czekolada NATURAL BODY flosleku, super zapach, przyjemność wcierania tego masła w skórę i długo utrzymujące się nawilżenie i słodki, apetyczny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
romulusia Re: zabieg czekoladowy na ciało 25.08.10, 12:53 Ponoć bardzo dobry czekoladowy masaż jest robiony przez profesjonalistów w hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze. Nie tylko rewelacyjnie działa na nasze zmysły (czekolada... )ale ma pomóc w walce z cellulitem i z tłuszczem. Marzeniem jest wyjechać tam na weekend i zażyć kilkudniowego relaksu, który będzie później procentował w naszym wyglądzie Odpowiedz Link Zgłoś
aga77 Re: zabieg czekoladowy na ciało 17.09.10, 21:43 Zawsze chciałam zrobić sobie taki zabieg ale to niestety trochę kosztuję ... Odpowiedz Link Zgłoś
asiuladob Re: zabieg czekoladowy na ciało 22.09.10, 10:50 no pewnie energio, jak najbardziej polecam zabieg czekoladowy. raz na jakiś czas każda musi sobie pozwolić na chwilkę relaksu^^ ja byłam w salonie Empire na Saskiej Kępie i przyznam się że raz na dwa lub trzy miesiące mam zamiar sprawić sobie taką przyjemność^^ Odpowiedz Link Zgłoś
olka22 Re: zabieg czekoladowy na ciało 01.02.11, 15:14 Nigdy nie robiłam, ale jestem bardzo ciekawa na czym to polega i czy na skórę ma to wpływ?? Odpowiedz Link Zgłoś
redgirl Re: zabieg czekoladowy na ciało 02.02.11, 23:52 wlasciwosci czekolady pt- relaks, magnez , szczescie sa znane choc ja glownie zajadam hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 14:20 Jeżeli chodzi o działania relaksujące, to na pewno masaże są idealną sprawą. W hotelu Głęboczek jest cudowny masaż Cappucino Experience, który rozluźnia i niweluje stres. Na pewno raz na jakiś czas można sobie pozwolić na tego typu przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astroniks Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 10:38 Wczoraj byłam na zabiegu czekoladowym z ujędrniającym serum z kawiorem w VIP Studio Kraków www.vip-antycellulit.com/terapie.html Dostałam od faceta na Walentynki bon prezentowy. Bardzo przyjemny, relaksujący zabieg, podczas którego można naładować akumulatory i ujędrnić ciało. Polecam. W przyszłym tygodniu umówiłam się na zabieg czerwone wino. Odpowiedz Link Zgłoś
erica Re: zabieg czekoladowy na ciało 18.02.11, 15:41 Nie, nigdy nie miałam takiego zabiegu, ale przyznać muszę, że jest to moje ciche marzenie żeby móc go doświadczyć. Już od jakiegoś czasu planujemy z koleżankami, aby zrobić sobie taki prezent, ale jak na razie nam to jeszcze nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 23:53 Cześć dziewczyny.Ja jestem pasjonatką różnych pachnącychy i relaksujących zabiegów na ciało.Bardzo dbam o skórę ponieważ chodzę na wybiegach-jestem modelką.Korzystałam z zabiegów czekolady,miodu a ostatnio miałam przyjemność masażu pachnącą ,ciepłą świecą.Nieprawdopodobne doznania .Robię sobie taką przyjemność 2 razy w miesiącu lub moja rodzina kupuje mi jako prezent.W tym salonie ,który specjalizuje się w zabiegach na ciało jest ich chyba 60.W Dorado dowiedziałam się o Nova2. Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.piaseczno.robbo.pl 27.02.11, 21:12 oj tak! Pewnie że byłam na takim czekoladowym zabiegu, taki masaż, pachniało tak , aż chcałam te mazidełka zjeść! byłam razem z przyjaciółką Odpowiedz Link Zgłoś