Dodaj do ulubionych

zabieg czekoladowy na ciało

19.06.10, 15:48
będąc na depilacji laserowej w salonie futuro w warszawie czytałam że ten salon
wykonuje zabieg czekoladowy na ciało ma on działanie relaksujące czy ktoś z was robił
sobie taki zabieg???

Obserwuj wątek
    • info2010 Re: zabieg czekoladowy na ciało 07.07.10, 12:44
      Ja nie robilam ale moja koleżanka tak i wiem że była w Hotelu Afrodyta w
      Radziejowicach koło Warszawy.Powiedziała że sam zabieg bardzo kojący i miły
      także jka sama spruje to dam znac Pozdrawiam
      • ulla12 Re: zabieg czekoladowy na ciało 17.08.10, 14:38
        Ja dostałam na urodziny masaż czekoladowy, który wykonano w Salonie Empire w al.
        Jana Pawła II 29 w Warszawie
        (www.empiresalon.pl/s/salon-atrium-plaza/o-nas), i aż brak mi słów żeby
        opisać to doznanie. Wyszłam z niego odprężona i czekoladowo pachnąca, skóra była
        gładka i odświeżona. Szczerze zachęcam przynajmniej raz w życiu wybrać się na
        taki zabieg.
        • energia wow 19.08.10, 11:24
          I ja ostatnio zastanawiam się nad masażem czekoladowym. Przegrzebałam już
          chyba wszystkie fora na ten temat i jestem zachwycona reakcjami kobiet, które
          na tym masażu były.
          Orientowałam się nawet ile to kosztuje w klinice Amaya. Nie jest drogo...
          Czyli mówicie, że warto nie ma co się zastanawiać? smile
    • Gość: Gaga Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.icpnet.pl 18.08.10, 01:26
      Witam, ja szczerze polecam zabieg czekoladowy w gabinecie mSekret w
      Poznaniu(www.msekret.pl/). Zabieg rewelacyjy, atmosfera rewelacyjna, ogółem
      rewelacja
      • Gość: monia Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.piaseczno.robbo.pl 30.08.10, 22:34
        Ja mam swój domowy czekoladowy mini zabieg co wieczór smile Używam przepięknie
        pachnącego masła do ciała- wanilia i czekolada NATURAL BODY flosleku, super
        zapach, przyjemność wcierania tego masła w skórę i długo utrzymujące się nawilżenie i
        słodki, apetyczny zapach smirk
    • romulusia Re: zabieg czekoladowy na ciało 25.08.10, 12:53
      Ponoć bardzo dobry czekoladowy masaż jest robiony przez profesjonalistów w
      hotelu Primavera w Jastrzębiej Górze. Nie tylko rewelacyjnie działa na nasze
      zmysły (czekolada...wink )ale ma pomóc w walce z cellulitem i z tłuszczem.
      Marzeniem jest wyjechać tam na weekend i zażyć kilkudniowego relaksu, który
      będzie później procentował w naszym wyglądzie smile
    • aga77 Re: zabieg czekoladowy na ciało 17.09.10, 21:43
      Zawsze chciałam zrobić sobie taki zabieg ale to niestety trochę kosztuję ... sad
      • asiuladob Re: zabieg czekoladowy na ciało 22.09.10, 10:50
        no pewnie energio, jak najbardziej polecam zabieg czekoladowy. raz na jakiś czas
        każda musi sobie pozwolić na chwilkę relaksu^^ ja byłam w salonie Empire na
        Saskiej Kępie i przyznam się że raz na dwa lub trzy miesiące mam zamiar sprawić
        sobie taką przyjemność^^
    • olka22 Re: zabieg czekoladowy na ciało 01.02.11, 15:14
      Nigdy nie robiłam, ale jestem bardzo ciekawa na czym to polega i czy na skórę ma to wpływ??
      • redgirl Re: zabieg czekoladowy na ciało 02.02.11, 23:52
        wlasciwosci czekolady pt- relaks, magnez , szczescie sa znane wink choc ja glownie zajadam hehe
    • Gość: marika Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 14:20
      Jeżeli chodzi o działania relaksujące, to na pewno masaże są idealną sprawą. W hotelu Głęboczek jest cudowny masaż Cappucino Experience, który rozluźnia i niweluje stres. Na pewno raz na jakiś czas można sobie pozwolić na tego typu przyjemność.
    • Gość: Astroniks Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 10:38
      Wczoraj byłam na zabiegu czekoladowym z ujędrniającym serum z kawiorem w VIP Studio Kraków www.vip-antycellulit.com/terapie.html Dostałam od faceta na Walentynki serce bon prezentowy. Bardzo przyjemny, relaksujący zabieg, podczas którego można naładować akumulatory i ujędrnić ciało. Polecam. W przyszłym tygodniu umówiłam się na zabieg czerwone wino.
    • erica Re: zabieg czekoladowy na ciało 18.02.11, 15:41
      Nie, nigdy nie miałam takiego zabiegu, ale przyznać muszę, że jest to moje ciche marzenie żeby móc go doświadczyć. Już od jakiegoś czasu planujemy z koleżankami, aby zrobić sobie taki prezent, ale jak na razie nam to jeszcze nie wyszło.
      • Gość: gosia Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 23:53
        Cześć dziewczyny.Ja jestem pasjonatką różnych pachnącychy i relaksujących zabiegów na ciało.Bardzo dbam o skórę ponieważ chodzę na wybiegach-jestem modelką.Korzystałam z zabiegów czekolady,miodu a ostatnio miałam przyjemność masażu pachnącą ,ciepłą świecą.Nieprawdopodobne doznania .Robię sobie taką przyjemność 2 razy w miesiącu lub moja rodzina kupuje mi jako prezent.W tym salonie ,który specjalizuje się w zabiegach na ciało jest ich chyba 60.W Dorado dowiedziałam się o Nova2. Ja polecam
    • Gość: wika Re: zabieg czekoladowy na ciało IP: *.piaseczno.robbo.pl 27.02.11, 21:12
      oj tak! Pewnie że byłam na takim czekoladowym zabiegu, taki masaż, pachniało tak , aż chcałam te mazidełka zjeść! byłam razem z przyjaciółką smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka