Dodaj do ulubionych

solarium, które redukuje zmarszczki?

16.07.10, 12:32
Czytałam ostatnio artykuł o nowym rodzaju solarium, które podobno nie postarza
skóry, a wręcz redukuje zmarszczki! www.dourody.pl/infos,infos,23.html
Wiecie może coś więcej na ten temat-gdzie można skorzystać z takich lamp i czy
rzeczywiście efekt jest taki, jak opisują?
Obserwuj wątek
    • Gość: ouss_s Re: solarium, które redukuje zmarszczki? IP: 178.73.48.* 03.11.10, 08:13
      mysle ze jesli chcecie redukowac zmarszczki to bardziej nalezaloby zaufac lekarzom, np
      dobry jest w wawie dr Widerkiewicz
    • Gość: xxx Re: solarium, które redukuje zmarszczki? IP: 83.2.227.* 29.11.10, 13:34
      to pewnie jakies bzdury. przeciez slonce i solarium postarza i od tego robia sie zmarszczki... pewnie o kase im biega szukaja naiwnych...najlepiej zapytac lekarza czy jest mozliwe cos takiego
      • sonilka Re: solarium, które redukuje zmarszczki? 14.12.10, 14:49
        Po solarium nie tylko zmarszczki ale i opryszczka może wyskoczyć bo promienie uaktywniają nieleczonego wirusa sad
        • Gość: chiqita Re: solarium, które redukuje zmarszczki? IP: *.sggw.waw.pl 17.12.10, 11:27
          Zgadzam się. Ja mam tak zawsze uncertain I pod długim opalaniu też i w czasie sesji bo stres
        • Gość: ujj Re: solarium, które redukuje zmarszczki? IP: *.centertel.pl 05.01.11, 08:52
          solarium raczej nie, ale wizyta np u dr Widerkiewicza juz jak najbardziej
          • Gość: zimkol Re: solarium, które redukuje zmarszczki? IP: *.centertel.pl 11.01.11, 14:22
            moze te stojace w Denique?
        • Gość: oila Re: solarium, które redukuje zmarszczki? IP: *.centertel.pl 25.01.11, 00:52
          Jesli istnieje takie solarium to pewnie jest w Denique
    • Gość: marika Re: solarium, które redukuje zmarszczki? IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 22:04
      Ładnie to brzmi, ale nie wydaje mi się, żeby było realne. Oczywiście również chętnie bym skorzystała z tego typu solarium, jednak mam tą świadomość, że lampy działają tak jak działają i raczej mało prawdopodobne jest, żeby redukowały one zmarszczki. Także na zmarszczki może lepiej po prostu kremów używać.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka