Dodaj do ulubionych

depialcja laserowa

27.07.10, 19:58
co myślicie o depilacji laserowej ?? Bo mnie się wydaje, że jest to bardzo
dobry sposób, żeby raz na zawsze pozbyć się zbędnych włosów.
I coraz częściej zastanawiam się nad tym, czy nie poddać się takiemu zabiegowi.
Tylko nie wiem ile zabiegów potrzeba, żeby się pozbyć włosów raz na zawsze???
Będę wdzięczna za wszelkie info, a jeśli jesteście po takim zabiegu może od
razu napiszecie, gdzie robiłyście??
Obserwuj wątek
    • Gość: retik76 Re: depialcja laserowa IP: *.fortes.com.pl 28.07.10, 12:23
      Polecam ja najbardziej!
      Zrobiałm depilację laserową głębokiego bikini (2x) , całego bikini 1x i łydek 1x. Za
      pierwszym razem pozbyłam się włosków w około 70%. Jeszcze planuje powtórzyć
      depilację na łydkach . Naprawdę to się opłaca. Zwłaszcza jeśli ktoś miał ciemne i grube
      wloski jak ja. Poza tym miałam problemy z plamkami na nogach po depilatorze a teraz
      już nie! Z doświadczenia wiem już, że laser laserowi nie równy. Są standardowe, które
      usuwaja głównie ciemne włoski oraz takie, które działają na każde włoski. Ja polecam
      Farmę Pięności w Warszawie na Mokotowie (zapomniałam ulicy smile , ponieważ posiadają
      laser Fotona, który jest właśnie uniwersalny i za jednym zabiegiegiem można skuteczniej
      usunąć każdy typ owłosienia z jednej partii ciała . Ceny są standardowe. Czasmi robią
      promocje 20%.
      PS - nie przerażaj się, jak włoski po zabiegu znowu zaczną rosnąć . To jest normalne.
      One w większości wypadną. Efekt widać z reguły po miesiącu.
      • Gość: honeyboney Re: depialcja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 16:59
        zgadzam sie z przedmówczynią - naprawde warto!
        mnie wystarczyly zabiegi na bikini i 4 na łydki i mam po problemie!smile i tez
        robiłam w stolicy, ale przy alejach, w studio laser.
        Widze jednak, ze nie tylko ja jestem zadowolonasmile coraz wiecej jest zadowolonych
        dziewczyn po tym zabiegu, takze jesli tylko was stac(choc u mnie znow wcale tak
        drogo nie bylo) to róbcie!smile
        • hiacynt Re: depialcja laserowa 26.08.10, 15:51
          depilacja laserem staje się coraz bardziej popularna. Nic dziwnego, bo kilka
          zabiegów i można się pozbyć włosków raz na zawsze, a powiedzcie mi, jak, to jest
          z cenami.
          np ile za okolicę bikini trzeba zapłacić ??
          • Gość: MissNet Re: depialcja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 01:53
            ano jst popularna, wiem po sobie i swojej rodziniewink robiłam ja, robiła moja ciocia, teraz
            przymierza się mamasmile a to dlatego, że ten zabieg daje naprawdę fajne efekty. Co do ceny
            to różnie, ja szukałam raczej najbardziej doświadczonego gabinetu, nie szukałam po
            cenach, ale mogę powiedzieć ile dałam - za bikini w studiolaser 400zł całość, jeden zabieg.
            Robiłam 3 zabiegi i uwierzcie,że pozazdrościłybyście efektusmile
            • hiacynt Re: depialcja laserowa 30.08.10, 20:06
              nic dziwnego, że pól Twoje rodziny się przymierza do tego, żeby poddać się
              takiemu zabiegowi, ja chyba już od dzisiaj zacznę oszczędzać. Może do
              przyszłych wakacji zdążę pozbyć się zbędnych włosów tu i ówdzie wink
              a powiedz mi jak z atmosferą tam gdzie byłaś ??
              Bo ja nieco przewrażliwiona jestem pod tym względem i dbam o to, żeby zabiegi
              przeprowadzane były w bardzo miłej atmosferze..
              • Gość: missnet Re: depialcja laserowa IP: 77.236.0.* 31.08.10, 23:55
                a o to akurat się nie martw:smile tam gdzie byłam było bardzo tak,,,przytulnie i
                naturlaniesmile w ogóle się nie krępowałam, czułam się jak na każdym innym zabiegu
                kosmetycznym. Wszystko sterylnie, pani bardzo miła - wyglądała, jakby robiła to
                kilka razy dziennie, co pewnie jest prawdąwink
        • Gość: misisi Re: depialcja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 19:08
          Ja jestem jak najbardziej na tak jeśli chodzi o depilację laserową.. Byłam na
          takiej depilacji we wspomnianym już SL i jestem zachwycona. Warto było naprawdę
          warto. Trochę się wstydziłam ( bo obiłam bikini, ) ale pani kosmetolog
          rozładowała mój strach i wstyd. Teraz pora na resztę wink
    • kika75 Re: depialcja laserowa 01.09.10, 23:41
      robiłam depilacje laserowa na wąsika w salonie futuro w wawie 4 zabiegi i mam
      spokój.na wiosnę zrobię depilacje bikini.
    • Gość: justynaaa18 Re: depialcja laserowa IP: *.lomianki.armasan.eu 05.09.10, 21:02
      to prawda że laserowa depilacja jest droga, ale za to spokój na długie lata jest
      kuszący ;p w dodatku często można znaleźć świetne zniżki na takie zabiegi, np.
      na fastdeal.pl, takie jak ta:
      www.fastdeal.pl/oferta/wyprobuj_depilacje_laserowa/141
    • Gość: xxx Re: depialcja laserowa IP: 83.2.227.* 29.11.10, 13:39
      tak to najlepszy sposob

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka