Dodaj do ulubionych

Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne

IP: *.acn.waw.pl 23.08.10, 09:35
Moja mam mówi, że dla urody to trzeba cierpieć, a ja uważam, że nie zawsze i
czasem wręz kocham na pewne zabiegi chodzić do kosmetyczki. Jakie są wasze
ulubione zabiegi kosmetyczne, przy których się relaksujecie? Ja może
niektórych trochę zaproszę ale uwielbiam regulację brwi woskiem. Uwielbiam ten
ciepły wosk i zdecydowany ruch jak Pani kosmetyczna to odrywa i potem 15 minut
relaksu na hennie smile
Obserwuj wątek
    • romulusia Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne 30.08.10, 13:05
      Ja preferuje bardziej relaksacyjne zabiegi, jak np czekoladowy masaż, który
      pomoże mi zwalczyć cellulit i dodatkowo będę miała zmysłową rozkoszsmile Inym
      fajnym zabiegiem, który między innymi oferuje Primavera spa (z Jastrzębiej Góry)
      jest akupresurowy masaż stóp smile To jest dopiero interesujące doświadczeni smile
      • asiuladob Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne 22.09.10, 11:05
        uuu, depilacja brwi woskiem. nie no tego bym się nie spodziewała^^ ja bardzo
        lubię chodzić na różnego rodzaju masaże, to jest dopiero relaks dla ciała i dla
        duszy. ostatni wybrałam się z przyjaciółką do odkrytego przez
        przypadek(zabłądziłyśmytongue_out ) salonu Empire na Saskiej Kępie, zapisałyśmy się na
        masaż czekoladowy i jejku brak mi słów, ale fajnie było. od tego się można
        uzależnić. już planujemy iść w przyszłym miesiącu jeszcze raz^^
    • kika75 zabiegi 01.09.10, 23:39
      mój ulubione zabiegi to zabieg czekoladowwy i masaż twarzy przy użyciu olejków
      esencjonalnych nazywał sie ten zabieg eneria i piękno dla mojej skóry z mary cohr te
      zabiegi robiłam w salonie futuro w wawie.
      • Gość: Urszulka Re: zabiegi IP: *.range86-135.btcentralplus.com 17.09.10, 09:39
        Moim ulubionym zabiegiem kosmetycznym jest masaz calego ciala aromatycznymi olejkami
        z relaksujaca muzyka w tle. Pozwala mi to na gleboki relaks, wyciszenie, oderwanie sie od
        zycia codziennego. Chcialabym sprobowac tak zwanegoo hot stone massage, masazu
        rozgrzanymi, bazaltowymi kamieniami w olejku. hmmm...
    • Gość: vinea Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: 109.243.142.* 06.09.10, 09:35
      z takich zabiegów czysto relaksacyjnych to lubię masaż lomi -lomi w spa ce-ce no
      po prostu odpływam wtedy. to jest taki masaż wykonywany tylko przedramionami.
      uwielbiam. a poza tym lubię też manicure i zapach lakieru hehehe.
    • Gość: xx Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: 109.243.255.* 17.09.10, 00:54
      henne powinno sie robic przed regulacja smile
      • Gość: Urszulka Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.range86-135.btcentralplus.com 17.09.10, 09:42
        Zgadzam sie z "xx", henna na brwiach powinna byc zrobiona przed woskiem. Bylam kiedys
        w bardzo "renomowanym" salonie kosmetycznym, gdzie wyregulowali mi woskiem brwi a
        potem polozyli henne- oczy mialam czerwone przez pare dni po zabiegu jeszcze. Uwazajcie
        dziewczyny! xxx
      • Gość: kosmetyczka Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 19:40
        Oczywiście henna przed regulacją smile
    • darka23 Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne 17.09.10, 09:58
      Ja kocham masaże smile mam problemy z kręgosłupem więc czasem mam tą przyjemność
    • Gość: sloneczko Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.10, 14:40
      ja to lubie chodzic na depilacje woskiem rak i calych nog,fajne cialo jest po nim takie
      gladkie i jak nakladam koszulki albo spodnie to fajne takie uczucie mam wtedy takiej
      gladkosci uwielbiam tobig_grin poza tym znalazlam tez fajny salon Time for Wax w Wawie
      szybko panie depiluja,fajna atmosfera i wystroj i co najlepsze bez umawiania sie super
      ja jestem bardzo zadowolona wink
    • Gość: owiijks Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: 178.73.48.* 28.09.10, 05:03
      oczyszczanie buzi w Denique w oparach luksusu
      • Gość: eleonora Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 12:37
        polecam świetny relaksujący Orientalny zabieg na ciało i masaż gorącymi kamieniami
        bazaltowymi z eterycznym świetnym cytrusowym olejkiem w salonie zostań motylem
        wawa - poprostu rewelacja, byłam tam na wieczorze panieńskim z moją świadkową.
        CUDO - kosmetyczka ma stworzone o tego dłonie, uwielbiam do niej chodzić. Zresztą
        złoty zabieg na twarz organiue też jest super!
        • Gość: marta Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 13:08
          polecam relaksujący zabieg czekoladowy w denique
    • Gość: kaśka Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.piaseczno.robbo.pl 30.10.10, 22:28
      A ja teraz jesienią po zmarznięciu i zmoknięciu polecam przyjemny rozgrzewający zabieg
      domowy- odkryłam rozgrzewającą cynamonową sól do kąpieli stóp DrStopa Flosleku- na
      mnie taka gorąca kąpiel stóp działa rozgrzewająco i rozluźniająco smile do tego ten zapach,
      gorąca malinowa herbatka , dobra książka w drugiej łapie i jest mi dobrze smile
    • Gość: zzzuoza Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: 178.73.48.* 03.11.10, 08:21
      to bedzie medycyna estetyczna. Bardzo mi sie ostatnio spodobal makijaz trwaly jaki sobie
      zrobilam w Keramedzie.
    • Gość: Gosha Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.146.255.224.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.11.10, 22:21
      lubię zabiegi aromatyczne w spa retro day, Mój ulubiony to masaż z naturalnym
      olejkiem żurawinowym, cytrynkowa nutka zapachowa tak przyjemnie otula, a olejek
      zurawinowy odmładzasmile
      • Gość: ania Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.147.113.213.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.11.10, 19:09
        polecam zabieg dotleniający z relaksującym masażem twarzy oraz zabieg kozie mleko
        na ciało w Studio urody na ul.KEN49.Mają świetną kosmetyczkę.
        • Gość: majeczka Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.10, 14:52
          Regeneris! To dla mnie niesamowite odkrycie! Zabieg bazuje na osoczu z naszej własnej krwi dzięki czemu jej czynniki wzrostu, regeneracji (jak nazwa sugeruje) pobudzają skórę właśnie do regeneracji. Naturalny zabieg i zyskałam efekt rozświetlenia, witalności, jak po kosmetykach rozświetlających- zmęczonej skórze, zniszczonej i bez wyrazu polecam. Najkorzystniejsze ceny spośród tych, które znalazłam, ma Klinika Sfera, a na kolejne zabiegi na pewno tam dostaniecie rabaty. Poczytajcie o tym zabiegu, oby więcej takich rozwiązań!
    • Gość: xxx Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: 83.2.227.* 29.11.10, 12:56
      ja nigdy nie bylam u kosmetyczki wole robic make up itd sama bo znam sie na tym... a po za tym nie cierpie jak ktos mi robi cos z twarza a najgorzej jak maluje oczy
    • Gość: aldik Re: Wasze ulubione zabiegi kosmetyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 22:50
      nie wykonuje sie henne po depilacji bynajmniej ja tak nie robie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka