GoĹÄ: Zuza IP: *.netia.pl 27.04.09, 11:39 Wiatm polecam tanią aptekę internetową - duży wybór leków, kosmetyków i innych produktów jest naprawdę najtańszą apteką - POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 27.04.09, 11:42 a czy to jest apteka internetowa? i dlaczego ją polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.netia.pl 27.04.09, 16:07 tak to jest apteka internetowa polecam dlatego że jest TANIA i ma duży wybór asortymentu Odpowiedz Link Zgłoś
mika Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 28.04.09, 15:24 no to dzięki za rekomendację oby była "bezpieczna" Odpowiedz Link Zgłoś
oszalina Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 04.02.10, 13:13 Jak dla mnie to najtańszą apteką jest e-lek.pl Robię u nich zakupy, bo mają ogromna ilość produktów i bardzo przystępne ceny. Poza tym ostatnio jak przeglądałam ich stronę, dowiedziałam się, że można u nich wygrać weekend w Krakowie. Opłaca się naprawdę tam kupować! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Irot Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: 83.142.206.* 15.02.10, 15:07 Ja polecam tę aptekę: apteka internetowa . Mają spory wybór i niezłe ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
rose80 Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 15.02.10, 15:09 Ja polecę Wam cefarm24.pl. Dla mnie to jest najlepsza e-apteka ze względu na cenę, a w tym zniżki i gratisy, duży wybór różnych marek, do tego oprócz lekarstw mają jeszcze kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
panirewolucja Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 19.02.10, 13:20 ja polecam aptekę kuzniazdrowia.pl/, jest naprawdę tanio a jeszcze ostatnio znalazłam kupony rabatowe i gratisowe, są tutaj okazyjni.pl/kupon- 782_Nie+zwlekaj+zr%C3%B3b+zakupy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 25.02.10, 09:10 też dość często zamawiam leki przez internet, a to ze względu na to, że w aptekach stacjonarnych zawsze są kolejki no i ceny leków też są dość wysokie... powiem. to są główne powody, dla których zdecydowałam się na to, żeby skorzystać z apteki internetowej. Przeglądałam oferty różnych aptek internetowych, ale w końcu wybrałam ofertę e-lek.pl, bo z tego co zdążyłam zauważyć mają największy wybór.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elle Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.acn.waw.pl 25.02.10, 20:45 Hej Wam, skoro mówicie o tanich aptekach to jeśli nie jesteście zbytnio przekonane do aptek online to ja ze swej strony mogę polecić Wam przy okazji wizyty w centrum stolicy, podskoczenie do "Apteki za grosze" na ul. Złotą. Zobaczcie sobie jak niskie ceny może zaoferować klasyczna stacjonarna apteka i to nie tylko na leki, ale także na kosmetyki takich firm jak Vichy, Neutrogena czy La Roche Posay. Taniej niż przeciętnie na rynku i to nawet o 30-40%. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3000 Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 22.03.10, 11:49 Powoli przekonuję się do aptek internetowych,najczęściej kupuję tam kosmetyki bo są dużo tańsze niż w stacjonarnych . Bardzo bogatą ofertę ma e-lek.pl. Oczywiście można tam dostać też leki, ale nie na receptę). Jeśli ktoś lubi kosmetyki dobrej jakości w atrakcyjnej cenie to dobry adres Odpowiedz Link Zgłoś
paprryka Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 23.03.10, 10:32 Z aptek internetowych najbardziej odpowiada mi e-lek.pl. Wybór mają przeogromny( chociaż ja głównie skupiam się na kosmetykach) a ceny przystępne. W stacjonarnych aptekach kupuje juz właściwie tylko leki na receptę ( ostatnio na szczęście ich nie potrzebuję) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 06.05.10, 11:56 oj mnie też się bardzo podoba takie rozwiązanie, żeby kupować leki przez internet, o czym już wcześniej pisałam. wiecie co ja ostatnio przyglądałam się ofercie tej apteki, o której była mowa wyżej. I zauważyłam, że oni mają tam stałe promocje. tzn jedną taką zakładkę, gdzie ciągle są jakieś promocje. fajnie bo zawsze coś ciekawego można przeleźć i kupić taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: talula Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.05.10, 10:20 ja polecam dbam o zdrowie - doz.pl. kupuje tu taniej hormony, a zamówienie odbieram w wybranej przez siebie aptece. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: puta Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 08:46 o...ja też doz.pl mogę szczerze polecić. plastry antykoncepcyjne też u nich najtaniej są. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaczka_tb Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.acn.waw.pl 10.05.10, 21:51 do doz.pl też się dopisuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arnika Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 11:17 apteki dbam o zdrowie maja najtaniej tabletki na przykład. na doz.pl można sobie znależć ich apteki i zamówić tak, jak kto woli przez net. ale chyba nie ma takich aptek, gdzie wszystko jest najtańsze...a szkoda, bo tak to trzeba wiecznie szukać co gdzie...bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: doksja Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.10, 13:10 jeśli chodzi o tabletki antykoncepcyjne to rzeczywiście doz.pl. Czy ogólnie jest tania pojęcia nie mam, ale tabletki zdecydowanie najtańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pigułeczka Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 16:33 A ja też lubię te apteki dbam o zdrowie, mają fajny portal z poradami i lekarzem na dyżurze on line, tanie mają antykoncepcyje środki, bo sprawdzałam specjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miszka Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.acn.waw.pl 12.05.10, 21:56 ja polecam doz.pl, przynajmniej jeśli chodzi o antykoncepcję jest bezkonkurencyjna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: minja Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 10:57 a ja znalazłam aptekę doz.pl i oni mają oprócz ten netowej apteki w bardzo wielu mistach, dbam o zdrowie się nazywają i nie wiem, jak inne rzeczy, ale tabletki i plastry antykoncepcyjne są u nich najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zosia Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.acn.waw.pl 20.05.10, 15:07 potwierdzam, jak ktoś przykleja plastry tak jak ja to wie, ile normalnie się za nie płaci. To teraz wcodzimy na doz.pl, wklepujemy nazwę plasterków, klikamy na wynik wyszukiwania i zbieramy szczękę z podłogi, prawie dwie dychy taniej niż w normalnych aptekach. Przynajmniej mnie szczęka opadła. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola87rr Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: 178.73.48.* 15.09.10, 08:36 Ja polecam superapteka.pl jest wg mnie najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zdzisssia superapteka IP: 178.73.48.* 10.11.10, 10:29 wedlug mnie najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: 83.2.227.* 29.11.10, 13:22 lepiej nie kupowac lekow przez neta Odpowiedz Link Zgłoś