Dodaj do ulubionych

Polecam aptekę internetową TANIĄ

IP: *.netia.pl 27.04.09, 11:39
Wiatm

polecam tanią aptekę internetową - duży wybór leków, kosmetyków i innych produktów
jest naprawdę najtańszą apteką - POLECAM smile
Obserwuj wątek
    • mika Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 27.04.09, 11:42
      a czy to jest apteka internetowa? i dlaczego ją polecasz?
      • Gość: Zuza Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.netia.pl 27.04.09, 16:07
        tak to jest apteka internetowa
        polecam dlatego że jest TANIA i ma duży wybór asortymentu smile
        • mika Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 28.04.09, 15:24
          no to dzięki za rekomendację smile oby była "bezpieczna" smile
    • oszalina Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 04.02.10, 13:13
      Jak dla mnie to najtańszą apteką jest e-lek.pl Robię u nich zakupy, bo mają
      ogromna ilość produktów i bardzo przystępne ceny. Poza tym ostatnio jak
      przeglądałam ich stronę, dowiedziałam się, że można u nich wygrać weekend w
      Krakowie. Opłaca się naprawdę tam kupować!
      • Gość: Irot Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: 83.142.206.* 15.02.10, 15:07
        Ja polecam tę aptekę: apteka internetowa .
        Mają spory wybór i niezłe ceny.
      • rose80 Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 15.02.10, 15:09
        Ja polecę Wam cefarm24.pl. Dla mnie to jest najlepsza e-apteka ze względu na cenę, a
        w tym zniżki i gratisy, duży wybór różnych marek, do tego
        oprócz lekarstw mają jeszcze kosmetykibig_grin
        • panirewolucja Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 19.02.10, 13:20
          ja polecam aptekę kuzniazdrowia.pl/, jest naprawdę tanio a jeszcze ostatnio
          znalazłam kupony rabatowe i gratisowe, są tutaj okazyjni.pl/kupon-
          782_Nie+zwlekaj+zr%C3%B3b+zakupy.htm
    • hiacynt Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 25.02.10, 09:10
      też dość często zamawiam leki przez internet, a to ze względu na to, że w
      aptekach stacjonarnych zawsze są kolejki no i ceny leków też są dość wysokie...
      powiem. to są główne powody, dla których zdecydowałam się na to, żeby skorzystać
      z apteki internetowej. Przeglądałam oferty różnych aptek internetowych, ale w
      końcu wybrałam ofertę e-lek.pl, bo z tego co zdążyłam zauważyć mają największy
      wybór..
      • Gość: elle Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.acn.waw.pl 25.02.10, 20:45
        Hej Wam,
        skoro mówicie o tanich aptekach to jeśli nie jesteście zbytnio przekonane do
        aptek online to ja ze swej strony mogę polecić Wam przy okazji wizyty w centrum
        stolicy, podskoczenie do "Apteki za grosze" na ul. Złotą. Zobaczcie sobie jak
        niskie ceny może zaoferować klasyczna stacjonarna apteka i to nie tylko na leki,
        ale także na kosmetyki takich firm jak Vichy, Neutrogena czy La Roche Posay.
        Taniej niż przeciętnie na rynku i to nawet o 30-40%.
        • kasia3000 Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 22.03.10, 11:49
          Powoli przekonuję się do aptek internetowych,najczęściej kupuję tam kosmetyki bo
          są dużo tańsze niż w stacjonarnych . Bardzo bogatą ofertę ma e-lek.pl.
          Oczywiście można tam dostać też leki, ale nie na receptę). Jeśli ktoś lubi
          kosmetyki dobrej jakości w atrakcyjnej cenie to dobry adres
    • paprryka Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 23.03.10, 10:32
      Z aptek internetowych najbardziej odpowiada mi e-lek.pl. Wybór mają przeogromny(
      chociaż ja głównie skupiam się na kosmetykach) a ceny przystępne. W
      stacjonarnych aptekach kupuje juz właściwie tylko leki na receptę ( ostatnio na
      szczęście ich nie potrzebuję)
      • hiacynt Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ 06.05.10, 11:56
        oj mnie też się bardzo podoba takie rozwiązanie, żeby kupować leki przez
        internet, o czym już wcześniej pisałam. wiecie co ja ostatnio przyglądałam się
        ofercie tej apteki, o której była mowa wyżej. I zauważyłam, że oni mają tam
        stałe promocje. tzn jedną taką zakładkę, gdzie ciągle są jakieś promocje. fajnie
        bo zawsze coś ciekawego można przeleźć i kupić taniej.
    • Gość: talula Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.05.10, 10:20
      ja polecam dbam o zdrowie - doz.pl. kupuje tu taniej hormony, a zamówienie odbieram w
      wybranej przez siebie aptece. ;]
      • Gość: puta Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 08:46
        o...ja też doz.pl mogę szczerze polecić. plastry antykoncepcyjne też u nich
        najtaniej są.
        • Gość: kaczka_tb Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.acn.waw.pl 10.05.10, 21:51
          do doz.pl też się dopisuję!!!
        • Gość: arnika Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 11:17
          apteki dbam o zdrowie maja najtaniej tabletki na przykład. na doz.pl można sobie
          znależć ich apteki i zamówić tak, jak kto woli przez net.
          ale chyba nie ma takich aptek, gdzie wszystko jest najtańsze...a szkoda, bo tak
          to trzeba wiecznie szukać co gdzie...bleee...wink
      • Gość: doksja Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.10, 13:10
        jeśli chodzi o tabletki antykoncepcyjne to rzeczywiście doz.pl. Czy ogólnie jest
        tania pojęcia nie mam, ale tabletki zdecydowanie najtańsze.
    • Gość: Pigułeczka Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 16:33
      A ja też lubię te apteki dbam o zdrowie, mają fajny portal z poradami i lekarzem
      na dyżurze on line, tanie mają antykoncepcyje środki, bo sprawdzałam specjalnie
    • Gość: miszka Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.acn.waw.pl 12.05.10, 21:56
      ja polecam doz.pl, przynajmniej jeśli chodzi o antykoncepcję jest bezkonkurencyjna
    • Gość: minja Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 10:57
      a ja znalazłam aptekę doz.pl i oni mają oprócz ten netowej apteki w bardzo wielu
      mistach, dbam o zdrowie się nazywają i nie wiem, jak inne rzeczy, ale tabletki i
      plastry antykoncepcyjne są u nich najtaniejsmile
      • Gość: zosia Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: *.acn.waw.pl 20.05.10, 15:07
        potwierdzam, jak ktoś przykleja plastry tak jak ja to wie, ile normalnie się za
        nie płaci. To teraz wcodzimy na doz.pl, wklepujemy nazwę plasterków, klikamy na
        wynik wyszukiwania i zbieramy szczękę z podłogi, prawie dwie dychy taniej niż w
        normalnych aptekach. Przynajmniej mnie szczęka opadła.
    • Gość: ola87rr Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: 178.73.48.* 15.09.10, 08:36
      Ja polecam superapteka.pl jest wg mnie najlepsza
    • Gość: zdzisssia superapteka IP: 178.73.48.* 10.11.10, 10:29
      wedlug mnie najlepsza
    • Gość: xxx Re: Polecam aptekę internetową TANIĄ IP: 83.2.227.* 29.11.10, 13:22
      lepiej nie kupowac lekow przez neta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka