Dodaj do ulubionych

depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele?

IP: 88.220.155.* 12.05.09, 00:12
Lepiej rozjaśniać czy depilować włoski na ciele, np. na twarzy, dole pleców,
przedramionach? A jeśli depilować to czym?
Obserwuj wątek
    • oszalina Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 30.12.09, 15:41
      Zdecydowanie doradzam rozjaśnianie. Depilacja na całym ciele może doprowadzić do
      wzmocnienia cebulek włosów, a wtedy możesz mieć duży problem z nadmiernym
      owłosieniem. Rozjaśnianie jest zdecydowanie bardziej bezpieczne.
    • nick_zajety Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 31.12.09, 01:57
      hm, moim zdaniem jednak depilacja jest lepsza
    • kacha262 Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 27.01.10, 22:34
      Depilacja!! Przecież nie chodzi tylko o to aby tych włosków nie było widać, ale także o
      dotyk, estetykę!! Jestem za depilacją! mój mąż mnie w tym popierabig_grin
    • whitemint Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 27.01.10, 23:10
      Sama golę włosy na przedramionach nie zauwazylam by po chwilowym zaniechaniu tego zabiegu odrosly ciemniejsze czy grubsze moze to przez to ze mam dosc jasna karnacje i wlosy ...Jesli chodzi o twarz nie polecam depilacji polecam przecieranie wloskow woda utleniona sprawi to ze stana sie jasniejsze i delikatniejsze nalezy pozniej dbac o poziom nawilzenia tych miejsc smile)
      • Gość: kaśka Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? IP: *.146.236.161.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.10, 22:22
        zdecydowanie depilacja,WĄS pod nosem jest nieciekawy i mało estetyczny.wyrwac i
        ostrzelac laserem.ja tak zrobiłam i nie mam tygo problemu.polecam panią Martę z
        gabinetu Kabacki dukt 15,chyba nie pamiętam dokładnie numeru.Maja dobry sprzęt i
        pani martunia to doświadczony fachowiec.
        • paprryka Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 23.03.10, 10:23
          Co z tego,że rozjaśni się włosy na ciele skoro i tak będę widoczne(
          minimalnie,ale jednak). Na pewno lepsza jest depilacja- odradzam jednak
          maszynkę, bo jeśli jej się używa włosy odrastają bardzo twarde i ciemniejsze.
          Już lepsze są woski, plastry( mogą podrażnić skórę- trzeba uważać) lub depilator
          • tao Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 31.03.10, 16:04
            A po co depilować włoski na plecach czy rękach? Macie jakieś nadmierne? Jeśli
            tak, to chyba lepsze rozjaśnianie (swoją drogą jak to się odbywa?), bo jak się
            zacznie depilację, to niestety trzeba być konsekwentnym.
    • Gość: judcia Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 16:12
      Cześć Dziewczyny!
      Widzę, że dyskutujecie na temat metod usuwania włosków, dokładną odpowiedź od
      Ekspert marki Dove Moniki Serafin, możecie znaleźć
      tutaj:www.zaufaj-ekspertowi-dove.polki.pl/?p=75.
      --------------------------------------------------------------

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka