Gość: Fela IP: 88.220.155.* 12.05.09, 00:12 Lepiej rozjaśniać czy depilować włoski na ciele, np. na twarzy, dole pleców, przedramionach? A jeśli depilować to czym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszalina Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 30.12.09, 15:41 Zdecydowanie doradzam rozjaśnianie. Depilacja na całym ciele może doprowadzić do wzmocnienia cebulek włosów, a wtedy możesz mieć duży problem z nadmiernym owłosieniem. Rozjaśnianie jest zdecydowanie bardziej bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_zajety Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 31.12.09, 01:57 hm, moim zdaniem jednak depilacja jest lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
kacha262 Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 27.01.10, 22:34 Depilacja!! Przecież nie chodzi tylko o to aby tych włosków nie było widać, ale także o dotyk, estetykę!! Jestem za depilacją! mój mąż mnie w tym popiera Odpowiedz Link Zgłoś
whitemint Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 27.01.10, 23:10 Sama golę włosy na przedramionach nie zauwazylam by po chwilowym zaniechaniu tego zabiegu odrosly ciemniejsze czy grubsze moze to przez to ze mam dosc jasna karnacje i wlosy ...Jesli chodzi o twarz nie polecam depilacji polecam przecieranie wloskow woda utleniona sprawi to ze stana sie jasniejsze i delikatniejsze nalezy pozniej dbac o poziom nawilzenia tych miejsc ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? IP: *.146.236.161.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.10, 22:22 zdecydowanie depilacja,WĄS pod nosem jest nieciekawy i mało estetyczny.wyrwac i ostrzelac laserem.ja tak zrobiłam i nie mam tygo problemu.polecam panią Martę z gabinetu Kabacki dukt 15,chyba nie pamiętam dokładnie numeru.Maja dobry sprzęt i pani martunia to doświadczony fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
paprryka Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 23.03.10, 10:23 Co z tego,że rozjaśni się włosy na ciele skoro i tak będę widoczne( minimalnie,ale jednak). Na pewno lepsza jest depilacja- odradzam jednak maszynkę, bo jeśli jej się używa włosy odrastają bardzo twarde i ciemniejsze. Już lepsze są woski, plastry( mogą podrażnić skórę- trzeba uważać) lub depilator Odpowiedz Link Zgłoś
tao Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? 31.03.10, 16:04 A po co depilować włoski na plecach czy rękach? Macie jakieś nadmierne? Jeśli tak, to chyba lepsze rozjaśnianie (swoją drogą jak to się odbywa?), bo jak się zacznie depilację, to niestety trzeba być konsekwentnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judcia Re: depilacja czy rozjaśnianie włosków na ciele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 16:12 Cześć Dziewczyny! Widzę, że dyskutujecie na temat metod usuwania włosków, dokładną odpowiedź od Ekspert marki Dove Moniki Serafin, możecie znaleźć tutaj:www.zaufaj-ekspertowi-dove.polki.pl/?p=75. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś