Dodaj do ulubionych

jak zrzucić do lipca 5kg?

IP: *.chello.pl 03.06.09, 22:28
w lipcu wyjeżdżam na wakacje do Grecji i w związku z tym chciałabym ładnie
wyglądać w moim bikini, ale niestety mam 5 nadprogramowych kilogramów -
zwłaszcza widać to na udach i brzuchu. znacie jakiś sposób szybkiego
schudnięcia do lipca?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mania Re: jak zrzucić do lipca 5kg? IP: 94.254.236.* 04.06.09, 10:32
      Mam jedno cwiczenie na uda: klekasz, pochylasz sie do przodu, opierasz stabilnie
      rece o podloge. Podnosisz i opuszczasz jedna noge 30razy (prostujesz ja),
      nastepnie druga. Cwiczenie powtarzasz 2 razy, robiac 90 podniesien na kazda noe.
      Na poczatku nic nie poczujesz- poczujesz nastepnego dnia- posladki i uda. Trzeba
      to cwiczenie robic codziennie, przynosi spektakularne efekty. Oprocz tego
      wzmocnij przemiane materii- polecam colostrum bovinum- LuxVitale. Zazywam
      codziennie, cwicze i wzmacniam organizm. Zycze powodzenia big_grin
      • Gość: momo Re: jak zrzucić do lipca 5kg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 10:41
        Miałam podobny problem! - najpierw powinnaś ograniczyć jedzenie węglowodanów i
        słodyczy. Rób też jakieś ćwiczenia lub po prostu skacz na skakance (skakanka
        jest najlepsza bo pracują wszystkie mięśnie) codziennie lub co drugi dzień ok.
        20 minut. Dodatkowo kup sobie BIO C.L.A + jakiś krem antycellulitowy czy
        wyszczuplający Garniera ok. 30 zł. Pij też zieloną herbatę. Życzę powodzenia.
        • Gość: ;) Re: jak zrzucić do lipca 5kg? IP: *.p3.InterArena.pl 08.06.09, 17:51
          a macie jakiś pomysł na boczki ? ;D
          • Gość: nika Re: jak zrzucić do lipca 5kg? IP: *.stacje.agora.pl 08.06.09, 18:47
            na boczki to tylko ćwiczenia big_grin
            skręty tułowia i wymachy nogami (trzeba się położyć na boku i ruszać nogą trochę
            do góry i w tył), mnie to trochę pomogło, a pewnie są jeszcze inne ćwiczenia
      • Gość: gosc Lux Vitale IP: 94.254.155.* 01.07.09, 09:10
        Wazna jest tez suplementacja. Colostrum bovinum zapewnia lepsza perystatyke
        jelit, przez co wielu osobom pomoglo przy zrzucaniu wagi.
        • Gość: gość Re: Lux Vitale IP: 89.72.171.* 01.11.09, 14:52
          Oczywiście, zapewnia lepszą persystaltykę, bo wywołuje zwyczajne rozwolnienie. Lepiej
          powiedźcie dlaczego nagle zaczęliście wyprzedawać swój produkt po 50% ceny. Tylko
          nie oszukujcie, że to promocja.
    • Gość: hajaba Re: jak zrzucić do lipca 5kg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 22:45
      na szybkie schudnięcie to polecam wprowadzenie od zaraz dietki, do tego ćwiczeń
      i ewentualnie wspomaganie się jakimś suplementem diety. co do tego ostatniego,
      to moge ci polecić preparat slim 15 - tabletki i saszetki do rozpuszczania w
      wodze - w 2 tygodnie można schudnąć około 3 kg. mojej siostrze się udało z tym
      preparatem w 2 tyg. zrzucić 4 kg, ale ona włąśnie równocześnie stosowała tez
      dietkę i chodziła na basen.
    • tordis Re: jak zrzucić do lipca 5kg? 12.06.09, 15:51
      Jesli nie przejadasz sie i jesz w miare zdrowo, zmiana diety nie bedzie
      konieczna. Wystarczy ci rower albo basen 3-4 razy w tygodniu, plus troche
      cwiczen. Na brzuszek proponuje A6W. Caly program ma 42 dni, ale efekty widac juz
      znacznie wczesniej.
    • Gość: animka Re: jak zrzucić do lipca 5kg? IP: 94.254.175.* 12.11.09, 16:52
      Wiem, że temat trochę nie na czasie, ale ja też obiecałam sobie zrzucić pięc
      kilogramów, tylko, że do Sylwestra wink Zaczęłam trochę biegać, chociaż pogoda nie
      zachęca, kupiłam L-karnitynę Direct, muszę powiedzieć, że zaczyna już być widać
      pierwsze efekty smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka