Dodaj do ulubionych

Euro Racing Show LuxExpo 9-11.12

08.12.05, 15:45
Ktos sie wybiera? Ja ide w niedziele rano.
www.euro-racing-show.com/index_eng.html
Obserwuj wątek
    • tomi_22 Re: Euro Racing Show LuxExpo 9-11.12 08.12.05, 15:49
      Tomi sie pojawi, nie sam zreszta. Taka jedna mala lubi fajne autka i nie mowie
      tu o Mince.
      • szymbi Re: Euro Racing Show LuxExpo 9-11.12 08.12.05, 17:10
        Tomi a kiedy się wybieracie? Ja chciałem iść w sobotę przed południem. To może
        jakoś razem?
      • paw_dady Re: Euro Racing Show LuxExpo 9-11.12 08.12.05, 21:19
        tomi_22 napisał:

> Tomi sie pojawi, nie sam zreszta. Taka jedna mala lubi fajne autka i nie
        mowie
        > tu o Mince.

i nie o swojej corce dodaj bo zona i dziecko wysylasz do Polski ;P
    • kdjpiaskowy Re: Euro Racing Show LuxExpo 9-11.12 09.12.05, 08:29
      ja też wybieram się w niedziele - gdzie DOKŁADNIE to będzie?
      • dungoodxb12s Re: Euro Racing Show LuxExpo 9-11.12 09.12.05, 09:45
        LuxExpo? Na Kirchberg? Kolo Utopolis? Dokladniej chyba nie mozna ;)
        Ja ide na punkt 10 rano - w zeszlym roku bylem w niedziele o 9:30 i juz byly
        dzikie tlumy, a potem to juz w ogole nie ma co marzyc o zaparkowaniu. Poza tym
        rano mozna zrobic najlepsze zdjecia na pamiatke bo nie ma az tylu ludzi. Dla
        panow oznacza to szczegolnie mozliwosc robienia licznych indywidualnych zdjec z
        hostessami ;)
        • tomi_22 do dungood 11.12.05, 22:10
          dungoodxb12s napisał:

> Dla
          > panow oznacza to szczegolnie mozliwosc robienia licznych indywidualnych zdjec
          z
          > hostessami ;)

Moze ja slepy jestem albo nie wiem, ale powiedz mi JAKIE hostessy miales na
          mysli? Bo ja tam tylko jakiegos potwora widzialem, co mialo to na dodatek oczy
          zalozone na odwrot. Takiego zeza to ja nawet na smiesznych fotkach nie
          widzialem... powaga, ROZBIEZNY. Dalej, uszy tez miala zajebiste, cos jak by jej
          automatyczne drzwi nie wyczaily w sklepie jak byla mala i bum!!!
          • dungoodxb12s Fotorelacja z imprezy 11.12.05, 22:50
            www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=28604&highlight=
            @tomi_22 - w tym roku byla plaza nudystow w porownaniu z zeszlym rokiem jezeli
            chodzi o hostessy, szczegolnie te promujace Mumm - byly bardzo ladne i chetnie
            pozwalaly robic fotki ze soba.
            • paw_dady Re: Fotorelacja z imprezy 11.12.05, 23:59
              jak ta blondyna w czerownych majtach to ten potwor to ja czegos nei rozumiem ;)
              • tomi_22 do Paw i Dungood 12.12.05, 09:46
                Ta w czerwonych gaciach to byla 1 (slownie: J-E-D-Y-N-A) w miare dobrze
                wygladajaca hostessa - tez ja zauwazylismy. Platala sie na wejsciu. Reszta to
                dramat.
                • minka22 e tam 12.12.05, 10:32
                  ta w czerwonych gaciach, nie byla fajna. Fajna byla taka lala w rozowej
                  spodniczce. Poza tym zenada. Sorry, ale trzeba byc troche krytycznym. No i
                  brakowalo tego kobiecego ciala, wiecie samochod + super dzidzia, to jest to.
                  Jak na targach we Franku dla przykladu.

Aha, ale tego stwora na bialym kozaku do konca zycia nie zapomnie. Sorry,
                  kochana, ale powinnas raczej zostac w domu... ;)))

P.S. Hostessy mozna IMPORTOWAC ;)))) np. ze sciany wschodniej....
                  • tomi_22 Re: e tam 12.12.05, 10:33
                    minka22 napisała:

>
                    > P.S. Hostessy mozna IMPORTOWAC ;)))) np. ze sciany wschodniej....

Co ty nie powiesz??? ;P
                    • minka22 Re: e tam 12.12.05, 10:45
                      widzialam taki film na dwojce ;)

• dungoodxb12s Re: e tam 12.12.05, 10:46
                        @minka22 - Czy mowiac o stworze na bialym kozaku masz na mysli 15-letnia
                        anorektycznke z kreconymi blond wlosami? :D
                        • tomi_22 Re: e tam 12.12.05, 10:47
                          i z przytrzasnieta twarza (prawdopodobnie przez drzwi automatyczne,
                          rozsuwane) :)))
                        • minka22 nie wiem co to bylo 12.12.05, 11:04
                          ale nie mogla uwierzyc. Wiesz, akurat nie pamietam czy miala krecone wlosy, czy
                          nie. Ale siedziala w hali z tunningiem, w drugim rzedzie, na rogu. Niebieski
                          samochod, albo srebrny. Nie pamietam nic wiecej, bo nie moglam od niej oczu
                          oderwac, nigdy czegos takiego nie widzialam, tzn. takiego strita i takich
                          odstajacych uszu, no i chuda byla niemilosiernie, to prawda. Ale chyba tylko
                          jedna byla na bialym kozaku. Wiec to pewnie to samo.

Impreza nawet, nawet. Ale i tak najwieksze wrazenie zrobil na mnie zaparkowany
                          przed wejsciem Aston. Miodzio.
                          Tylko czemu wjazd byl taki drogi? No i chcieli nas przy kasie orznac na 10
                          euro. Skonczylo sie wezwaniem menedzera, niestety :( Trzeba byc czujnym. Ale to
                          sie zdarza nawet w KE w kantynie.
                          • ma_wi99 Re: nie wiem co to bylo 12.12.05, 11:18
                            > Tylko czemu wjazd byl taki drogi? No i chcieli nas przy kasie orznac na 10
                            > euro.

Nie boj nic
                            • tomi_22 akcja byla taka 12.12.05, 11:33
                              Wchodzimy, cena 26 euro za 2 bilety. Daje 40, oddaja mi 3 euro reszty.
                              Zamieszanie, kolez z przodu lapie za bilety, kasuje je, drugi daje mi jakies
                              tam prospekty i nagle znajduje sie poza kasa z 3 euro reszty. Yyy, wracam do
                              kasy i mowie co sie stalo. Babka patrzy na mnie jak na wariata, pyta goscia
                              obok i dochodza do wniosku... ze mnie NIEPAMIETAJA. To mnie w oslupienie
                              wpedzilo, bo od wydania reszty to mojego powrotu minelo... od 15 do 30 SEKUND!!!

Ja pani grzecznie tlumacze, o co chodzi i mowie zeby nie robila z siebie
                              idiotki. Ona nadal, ze nie pamieta mnie. No to wale prosto z mostu, Poprosze
                              menedzera. Ona opiera sie, nadal rznie glupa i prosi mnie o oduniecie sie. Ja
                              nie daje za wygrana, i mowie jej, ze chce z nim rozmawiac NATYCHMIAST. Pani
                              robi laske i wzywa go. Menedzer, a raczej menedzerka przyszla, wysluchala,
                              poszla do kasy, wziela brakujace pieniadze i grzecznie oddala, przepraszajac.
                              To jej powiedzialem, ze nie ma za co przepraszac bo to nie jej wina, ale tych
                              (....) na kasie. Usmiechnelismy sie, zyczyla nam milego zwiedzania i tyle. Zalu
                              nie mam do niej, bo i za co? To nie ona oszukala, a i pomogla sprawe zalatwic
                              jak trzeba.

Ciekawi mnie jednak fakt rzniecia glupa przez ta babe na kasie. Max 30 sekund
                              minelo, a ona juz nie pamieta. Dobre :)
                              • paw_dady tomi tomi tomi 12.12.05, 19:30
                                o nedzne 10Eur sie czepiasz? pojdziesz do lokalu i za 5 kolejej herbatki sie
                                zwroci ;o)
                                • tomi_22 Re: tomi tomi tomi 13.12.05, 09:52
                                  Czepial bym sie nawet o 1 cent. Sa zasady.
                                  • paw_dady Re: tomi tomi tomi 13.12.05, 12:29
                                    tomi_22 napisał:

> Czepial bym sie nawet o 1 cent. Sa zasady.

musisz poznac jakubsky'ego jestescie soul brothers ;)
                • paw_dady Re: do Paw i Dungood 12.12.05, 19:31
                  tomi_22 napisał:

> Ta w czerwonych gaciach to byla 1 (slownie: J-E-D-Y-N-A) w miare dobrze
                  > wygladajaca hostessa - tez ja zauwazylismy.

lepiej uwazaj bo jak minka przeczyta twojego posta ;P
                  • tomi_22 Re: do Paw i Dungood 13.12.05, 09:51
                    To ona ja zauwazyla...
                    • paw_dady Re: do Paw i Dungood 13.12.05, 12:30
                      tomi_22 napisał:

> To ona ja zauwazyla...

o kurcze fajna minka_22 ;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka