kajapapaja 22.09.06, 11:16 tak tylko pytam - wracamy do tej tradycji, czy też czekamy do wiosny :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_wi99 Re: weekendowe wypady familijne 22.09.06, 11:46 A juzci, ze wracamy. Troche sie z tym ociagamy, bo sie niektorym wakacje przedluzyly, poza tym jakos bylo duzo zamieszania z roznymi drobnymi, mniej lub bardziej prywatnymi imprezami. Przyznam, ze ostatnio nawet dyskutowalismy ten temat w wiekszym gronie i jak sie okazalo chetnych jest sporo, pytanie tylko dokad pojechalibysmy tym razem? Ja oczywiscie mam swoje preferencje, ale chetnie poslucham wszelkich ciekawych propozycji. A wiec stawiam pytanie oficjalnie i dla wszystkich zainteresowanych: Gdzie (i kiedy) chcielibyscie pojechac na wspolny wypad? ----- Pare drobnych podpowiedzi do pytania: a) jesli mialby byc to jakis park rozrywki dla dzieci, to nalezy pamietac, ze niektore z nich zamykane sa juz z koncem wrzesnia (a nie sadze, by udalo nam sie zorganizowac wyjazd przed tym terminem), tak wiec lepiej sprawdzic na stronach www czy dana wycieczka ma szanse sie udac. b) wykaz wiekszosci ciekawych miejsc znajdziecie w LuxLinku, ale oczywiscie jesli ktos odkryl w miedzyczasie cos jeszcze ciekawszego Odpowiedz Link
kajapapaja Re: weekendowe wypady familijne 22.09.06, 12:08 ja sie pisze na kazdy (mam nadzieje) wyjazd - w końcu to nie tylko musi byc fun dla najmłodszych, ale też i odpoczynek dla tych starszych (nie mam jeszcze odwagi nazwać nas seniorami) Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: weekendowe wypady familijne 24.09.06, 20:22 Mnie by rajcowalo cos takiego: www.geosafari.de/index.html Tylko... Tylko nie wiem czy to takie fajne z dziecmi, zwlaszcza tymi najmlodszymi to po pierwsze. Po drugie nie wiem czy to takie fajne dla tych ktorzy nie szprechaja po DE i po trzecie i ostatnie - nie wiem co byloby w przypadku gdyby chetnych bylo wiecej niz 8 osob? Od biedy moze jednak to: www.freizeitpark-klotten.de/ ? Odpowiedz Link
bamaza42 Re: weekendowe wypady familijne 25.09.06, 09:33 To ja sie podpisuje pod Freizeitpark-Klotten! :)...tylko kiedy?...trzeba poczekac chyba na poprawe pogody... Odpowiedz Link
kajapapaja Re: weekendowe wypady familijne 25.09.06, 13:24 Asiunia - geosafari super, ale pod warunkiem ze mi ktoś przerobi moje autko na terenówke :P Ale na freizeitpark chętnie i to jak najbardziej - to może w ten weekend? Proponuje niedziele p.s. jako ze jeszcze nie mam internetu w domu - ustalmy do piatku co i jak? I moze jakies namiary jeszcze do was... Odpowiedz Link
fun4u Re: weekendowe wypady familijne 25.09.06, 16:24 A moze: Adventure Park Vianden www.travelpod.com/travel-blog-entries/eurotrip/europe-2006/1147129200/tpod.html station.lu/bullDetails.cfm?id=1131 Zabawa dla dzieci 7-99 lat. Odpowiedz Link