jan440
03.08.12, 08:12
Wczoraj otrzymałem kolejny list od dr.nemo. Treść jak zwykle ciekawa i interesująca. Wklejam interesujący fragment:
"Chciałem poinformować, że kilku moich pacjentów z powodzeniem stosuje środek o nazwie Lufenuron. Jak Pan wie polecam swoim pacjentom nie tylko własne olejki ale również zioła czy inne nowe specyfiki nie będące lekami. Przykładem tego jest Candex czy też ostatnio Lufenuron.
Stosowało go już 4 moich pacjentów, wszyscy z pozytywnym rezultatem, u 2 osób wystąpiła reakcja Jarischa - Herxheimera. Oczywiście w przerwach dobijamy grzyby olejkami oraz wzmacniamy organizm ziołami i stosujemy probiotyki. Uważam, że może Pan polecić na swoim forum stosowanie tego preparatu."
Od siebie dodam, że ten polecany środek nie jest lekiem stosowanym przez naszych lekarzy i stosuje się go tak jak wszystkie naturalne preparaty na własną odpowiedzialność.
Podobno paczki idą szybko, nie ma problemów z płatnościami.
O preparacie można przeczytać i zamówić jak w google wpiszemy lufenuron candida - pierwszy wynik to ta strona.
Przeczytałem stronę o preparacie a ponieważ jakąś wiedzę na temat grzybicy mam to mogę napisać, że mechanizm działania wydaje się interesujący i na pewno w jakimś stopniu skuteczny. Nie wierzę, że u wszystkich zawsze zniszczy grzyba ale sporej części osób na pewno pomoże i razem i innymi preparatami naturalnymi może być stosowany. Jeśli dr.nemo pisze, że sprawdza się w praktyce( a z mojej wiedzy jest to nie byle jaka praktyka) to warto spróbować. Ja szczególnie polecam ze względu na to, że jak inne naturalne preparaty nie ma praktycznie żadnej szkodliwości.
Oczywiście liczę na to, że Ci którzy spróbują to podzielą się z innymi swoimi wrażeniami na forum.