Dodaj do ulubionych

Nietypowe zadania asystentki

16.06.10, 14:10
Jakie było najdziwniejsze/nietypowe zadanie, które zlecił Wam
przełożony?
Obserwuj wątek
    • dodek-on-line Pierwszy! Nietypowe zadanie, ktore dalem 16.06.10, 18:13
      Pierwszy! Nietypowe zadanie, ktore dalem sekretarce to bylo pojscie do sklepu i
      kupienie akumulatora dla samochodu sluzbowego. Oczywiscie kupila zly:-( Czasami
      nasmiewamy sie z kumplami z naszych sekretarek i dajemy im inne zadania, np.
      kiedys kolega poprosil mnie bym zrobil jego sekretarce taki kawal: ja
      zadzwonilem do niej i powiedzialem, ze jej szef (i jednoczesnie wlasciciel
      firmy) lezy w szpitalu po wypadku i ze prosi ja by przyjechala do szpitala, bo
      chcialby ja jeszcze zobaczac i spisac testament (w domysle na nia). Kobieta byla
      w 20 minut pod szpitalem. My sie chichralismy na parkingu a potem na zgode
      poszlismy na piwo: my jej postawilismy piwo a ona nam tez postawila .... (tylko
      ze nie piwo) :-)
      • evania Re: Pierwszy! Nietypowe zadanie, ktore dalem 16.06.10, 21:23
        Ależ ćwok! Dziewczyny, to chyba brakujące ogniwo ewolucji! :D
      • lynnl Re: Pierwszy! Nietypowe zadanie, ktore dalem 17.06.10, 00:25
        Masakra. Najgłupszy żart to Twoja matka światu zrobiła kiedy jej wypadłeś
        spomiędzy nóg. Masz pewnie po niej to "poczucie humoru" no i ten szacunek do ludzi.
        • bluekaktus Re: Pierwszy! Nietypowe zadanie, ktore dalem 17.06.10, 12:21
          to niestety nie pierwszy taki prymitywny dowcip ze strony dodka - chłopka ;-)
    • marta.tp Re: Nietypowe zadania asystentki 17.06.10, 12:39
      eee..olejmy niedowatościowanego chłopka....... z moich nietypowych
      to organizowanie grilla na placu budowy, bieganie po urzędach
      skarbowych dla cudzoziemców (prywata oczywiście), organizowanie
      wycieczek po Polsce dla rodziców..to narazie tyle co udało mi się
      przypomnieć ale napewno było tego więcej:)
      • dodek-on-line Tyle bledow ortograficznych! Matolki! 17.06.10, 15:33
        marta.tp napisała:

> eee..olejmy niedowatościowanego chłopka....... z moich nietypowych
        > to organizowanie grilla na placu budowy, bieganie po urzędach
        > skarbowych dla cudzoziemców (prywata oczywiście), organizowanie
        > wycieczek po Polsce dla rodziców..to narazie tyle co udało mi się
        > przypomnieć ale napewno było tego więcej:)

"niedowartosciowego", "na razie" !!!! "na pewno" !!!! to jest poprawna
        pisownia!!! I wy jestescie sekretarkami ? Na buzke bym was wywalil!!!!
        Sekretarki z Koziej Wolki!
        • gadziulinka Re: Tyle bledow ortograficznych! Matolki! 18.06.10, 08:17
          "niedowartosciowego" WTF?? Jakieś nowe słowotwórstwo? Skoro się
          czepiamy, to chociaż sprawdzajmy czy mamy rację kretynie z wybujałą
          wyobraźnią.
          Przeczytaj jeszcze raz to co napisałam, może znajdziesz jakieś błędy
          buahahahahahaha
          • dodek-on-line Re: Tyle bledow ortograficznych! Matolki! 18.06.10, 10:32
            gadziulinka napisała:

> "niedowartosciowego" WTF?? Jakieś nowe słowotwórstwo? Skoro się
            > czepiamy, to chociaż sprawdzajmy czy mamy rację kretynie z wybujałą
            > wyobraźnią.

To marta.tp wymyslila takie nowe okreslenie, pewnie to taka "poezja
            prowincjonalnej sekretarki". :-))))))))

> Przeczytaj jeszcze raz to co napisałam, może znajdziesz jakieś błędy
            > buahahahahahaha

Jedna ktora korzysta ze slownika... Co i tak nie zmienia mojej opinii o
            sekretarkach: sa to malo inteligentne, zle oplacane istotki z ogromnym
            mniemaniem o sobie. Choc na szczescie te mlodsze to czasami sa ladne. I tyle mam
            z tego ...
            • gadziulinka Re: Tyle bledow ortograficznych! Matolki! 18.06.10, 12:16
              Marta napisała "niedowatościowanego". Literówki nawet najlepszym się
              zdarzają i nie są uważane za błędy ortograficzne. To ty bardziej
              nasyfiłeś w tym wyraznie niż ona.
              Jak już się czepiasz, to czepiaj się słusznie, panie nieomyolny,
              najmądrzejszy, najprzystojniejszy, najbogatszy i wszystkowiedzący.
        • marta.tp Re: Tyle bledow ortograficznych! Matolki! 18.06.10, 09:27
          no i upewniasz mnie w przekonaniu że jednak jesteś
          NIEDOWARTOŚCIOWANY! jak się nie ma czego czepnąć to można i pisowni.
          a na buŹkę to Ja bym ciebie wywaliła! tylko ty nie masz żadnych
          pracowników no chyba że szpadel i miotłę traktujesz
          personalnie.NARAZIE!
          • dodek-on-line marto.tp, ZNOWU zrobilas blad ortograficzny:-) 18.06.10, 10:36
            marta.tp napisała:

> no i upewniasz mnie w przekonaniu że jednak jesteś
            > NIEDOWARTOŚCIOWANY! jak się nie ma czego czepnąć to można i pisowni.
            > a na buŹkę to Ja bym ciebie wywaliła! tylko ty nie masz żadnych
            > pracowników no chyba że szpadel i miotłę traktujesz
            > personalnie.NARAZIE!

Co tak histeryzujesz? To moja wina, ze nie opanowalas podstawowych zasad
            ortografii????? Zreszta po stylu twojej wypowiedzi to widac, ze jestes
            sekretarka jakiegos soltysa o czym swiadcza takie wypowiedzi jak "jak się nie ma
            czego czepnąć" albo "no chyba że szpadel i miotłę traktujesz personalnie"
            Buahahaha :-) I najsmieszniejsze na koniec: ZNOWU zrobilas blad ortograficzny!!!
            Prawidlowa pisownia to: "Na razie!" a nie "NARAZIE" jak napisalas.... Buahaha:-)))))
            • babazpieklarodem Re: marto.tp, ZNOWU zrobilas blad ortograficzny:- 18.06.10, 11:07
              Rany kota Dodek - jak "Cię czytam" to jestem jednak za aborcją :-(

podpisała: inteligentna i dobrze opłacana :-)
              • dodek-on-line Re: marto.tp, ZNOWU zrobilas blad ortograficzny:- 18.06.10, 14:03
                babazpieklarodem napisała:

> Rany kota Dodek - jak "Cię czytam" to jestem jednak za aborcją :-(
                >
                > podpisała: inteligentna i dobrze opłacana :-)

Jak kobieta moze myslec o zabiciu malego dziecka / plodu? Rozumiem jeszcze, ze
                mezczyzna moze tego chciec, jesli nie chce placic alimentow a dziecko powstalo z
                wpadki. Ale kobieta? Przeciez wiekszosc z was jest matkami... Jej, jak czytam
                cos takiego napisanego przez kobiete, ktora jest lub bedzie sama matka, to
                potwierdza to pewne poglady moich niektorych kumpli: ze kobiety to nieczule
                suczki lecace na pieniadze, ze instrumentalnie traktuje i dzieci i mezczyzn...
                Tragedia co sie z wami porobilo... Dobrze ze moja jest normalna i uwaza aborcje
                za tragedie...
                • evania Re: marto.tp, ZNOWU zrobilas blad ortograficzny:- 18.06.10, 14:25
                  Dziewczynki! Szkoda paluszków niszczyć na dyskusje z frustratem. :D
                  znam ten typ - rozgoryczone to to, zakompleksione, zacietrzewione,
                  pewnie przez kobietę żadną nie chciane... może pofolgować sobie
                  chociaż werbalnie z ukrycia. Miłego weekendowania!
                  • marta.tp Re: marto.tp, ZNOWU zrobilas blad ortograficzny:- 18.06.10, 14:28
                    racja. miłego, słonecznego weekendu!
    • legionowianka30 Re: Nietypowe zadania asystentki 07.07.10, 19:32
      hmm codziennie czeka nas coś nowego. raz szef poprosił mnie w ramach pracy
      oczywiście, ustalenie mu planu podróży i noclegów na wycieczkę zagraniczną. ale
      to akurat nie zrobiło mi problemu bo szefa miałam super:)
      • dodek-on-line Re: Nietypowe zadania asystentki 08.07.10, 18:27
        legionowianka30 napisała:

> hmm codziennie czeka nas coś nowego. raz szef poprosił mnie w ramach pracy
        > oczywiście, ustalenie mu planu podróży i noclegów na wycieczkę zagraniczną. ale
        > to akurat nie zrobiło mi problemu bo szefa miałam super:)

JA jestem jej szefem. Dziekuje Anetko za te pochwaly, nie trzeba bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka