zuza0107 17.08.06, 09:54 swoje czy tipsy? krótkie czy długie?jak pomalowne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytka-g paznokcie 17.08.06, 10:06 Ja mam zawsze pomalowane lakierem bezbarwnym czasem delikatnie ozdobione ale zawsze swoje :) Odpowiedz Link
hellena8 Re: Jakie nosicie pazurki? 17.08.06, 10:06 Ja mam małe dziecko, dlatego paznokcie mam krótko obcięte, do tego brak mi czasu na malowanie, ale i tak nie wygląda źle, lepiej od długich, ale szczerbatych. Odpowiedz Link
edytka-g Re: Jakie nosicie pazurki? 17.08.06, 10:16 To prawda ręce trzeba mieć zadbane ale co ja miałam powiedzieć jak poparzyłam sobie ręke olejem i miałam kilkanaście paskudnych brązowych plam i dwa bąble? Zawinąć tego nie mogłam... i pracować musiałam... Odpowiedz Link
truskawkam73 Re: Jakie nosicie pazurki? 23.08.06, 08:55 Ja mam długość ok. 3 mm, pomalowane jedną warstwą lakieru w kolorze płytki paznokciowej :-) Odpowiedz Link
seyahat Re: Jakie nosicie pazurki? 30.08.06, 12:33 krótkie, pomalowane stonowanym odcieniem lakieru, przeważnie jasny beż, kremowy lub jasny pastelowy róż. Odpowiedz Link
bez_beretu Re: Jakie nosicie pazurki? 01.09.06, 08:20 Ja noszę paznokcie średniej długości - pomalowane na krwistoczerwony kolor. Uważam, że jest to bardzo elegancki kolor. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Jakie nosicie pazurki? 07.06.07, 13:05 Tak, zwlaszcza jak zostaja czerwone smugi na dokumentach...Niestety z tego powodu zrezygnowalam z intensywnych kolorow...A tak lubilam czerwien i b. ciemny braz... Odpowiedz Link
maga95 Re: Jakie nosicie pazurki? 15.04.07, 22:20 Krótkie, delikatnie perłowe. Długie mi przeszkadzają przy pisaniu na komputerze:) Odpowiedz Link
calineczka793 Re: Jakie nosicie pazurki? 16.04.07, 07:33 Krótkie...bordo, gorzka czekolada, czerwień... Odpowiedz Link
monika_04 Re: Jakie nosicie pazurki? 16.04.07, 08:10 Własne, dłuższe, dziś akurat pomalowane lakierem bezbarwnym, czasem jakiś ciemny kolorek. Odpowiedz Link
monisienek Re: Jakie nosicie pazurki? 16.04.07, 12:23 Ja mam swoje. Ostatnio króciuśkie, bo zaczęłam grę na pianinie. :O) Zwykle kolor neutralny, bezbarwny. Czasem zaszaleję jakimś bordowym. :O) Odpowiedz Link
monisienek Re: Jakie nosicie pazurki? 16.04.07, 12:25 A! Zapomniałam dodać, że jakiś rok temu wizytował nas VIP i podczas przygotowań któryś z organizatorów wizyty zwrócił mi uwagę, że "ten kolor na VIP, to nie". A miałam ten bodrowy. Powiedziałam OK, ale mogłam powiedzieć, że moje paznokcie nie są przedmiotem przygotowań do wizyty. ;OP Jak Julia Roberts w Erin Brokowitch. :O))) Odpowiedz Link
karin.dsi Re: Jakie nosicie pazurki? 19.04.07, 10:03 aktualnie -własne. dzisiaj bordowe ale ogólnie wolę french. :) Odpowiedz Link
monisienek Re: Jakie nosicie pazurki? 20.04.07, 12:41 Ja też lubię french, ale nie mam cierpliwości i nie wychodzi mi tak, jak powinien... ;OP Odpowiedz Link
ms155 Re: Jakie nosicie pazurki? 03.06.07, 22:45 Krótkie, czasami pomalowane jasnym lakierem. Odpowiedz Link
ilaa Re: Jakie nosicie pazurki? 05.06.07, 09:19 Kiedyś nosiłam tipsy. Teraz mam własne krótkie. Kolor - to zależy - od stroju. Dziś np. bardzo "krwiste" hihi.. Jak wieczorem nie mam czasu - to ograniczam się do bezbarwnego. W najbliższym czasie mam zamiar znów zawitać u kosmetyczki i zafundować sobie takis pecjalny żel na paznokcie - bo niestety ale paznokcie i skórki to moja słaba strona... ( w genach odziedziczyłam jakieś paskudne wady i teraz cieprię...) Pozdrawiam! Odpowiedz Link