ag-ek
02.12.10, 19:26
Witam,
Pare tygodni temu zostalem mocno pobity zawieziono mnie do szpitala. Tam zrobiono tomografie i podano mi dziwny zastrzyk. Zaraz po nim dostalem drgawek w rece nie do opanowania. Takie padaczkowe ruchy, na chwile tez zemdlalem. Pozniej saniteriusze zabrali mnie do windy zawiezc do sali na obserwacyjna. To co sie pozniej stalo wlasnie sobie przypomnialem. Ten dziwny zastrzyk wprowadzil mnie w dziwny stan eufori. Czulem sie tak ze kazda mysl jaka mi przyszla do glowy w zwiazku z zadanym pytaniem od razu to mowielem. Nie dalo sie sklamac, nawet nie chcialem klamac wtedy. Zawieziono mnie do windy ktora zatrzymali pomiedzy pietrami. Zadawano mi najrozniejsze pytanie o zajscie pobicia mnie, czy naprawde bylem pobity, kto mie pobil czy ja zaczolem ipt. To nie bylo by takie straszne gdyby nie to co nastopilo pozniej.
Nastepne pytania byly o zycie osobiste i o intymne, jak uprawiam sex z kim, jak czesto, czy biore dopolacze jak to po nich jest (zaznaczam ze nigdy nie bralem narkotykow). Duzo intymnych i ponizajacych pytan ktorych tutaj nie przytocze. Wypytywanie o zarobki, ile mam pieniedzy na koncie, piny do kart, hasla na email. Proba sprowokowania do udezenia jednego z nich poprzez machanie pisciami przed moja twarza jak lezalem na noszach, przykladanie piesci do mojej glowy ( ktora byla cala skopana przez zajscie przed). Wyzywanie, grozenie ze wszystko co teraz powiem powiedza mojej rodzinie itp. Ze wrocimy na przyjecie i pozmieniaja papiery, ze zaraz wezma mnie na operacje brzucha, jak ja mialem tylko glowe pobita. Ze teraz to oni moga mi wszystko zrobic bo jestem na ich lasce, jeden chial sie mnie pozbyc i napisac ze to z powodu pobicia. Nasmiewanie sie ze i tak nie bede pamietal i nic z tym nie zrobie. Ze takie rzeczy to oni nie pierwszy raz robia.
No to teraz sobie przypomnialem. Czuje sie strasznie z tym i nie wiem co zrobic. Po glowie chodza mi najokropniejsze rzeczy.
Pytanie co moge zrobic? Wykonac test na krew na wykrycie takiej substancji? Pojsc na policje, do gazet? Problem ze to bedzie ich slowo przeciw mojemu.
Anonim