GoĹÄ: mama IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 17:09 czy ktoś mi doradzi, gdzie mam się udać na taki zabieg, do kogo: ginekolog, czy plastyk. Może któraś z was już to przechodziła. Szukam specjalisty, który mi pomoże, bo już raz mnie "popsuto". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: tata Re: plastyka krocza po porodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 17:57 Najlepiej plastyk, artysta plastyk. Nawet jeśli zepsuje to i tak będzie to dzieło sztuki. Rzeźbiarze są w tym podobno lepsi od malarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: FROSTY Re: plastyka krocza po porodzie IP: *.west.biz.rr.com 13.10.04, 00:24 mama napisał(a): > czy ktoś mi doradzi, gdzie mam się udać na taki zabieg, do kogo: ginekolog, > czy plastyk. Może któraś z was już to przechodziła. Szukam specjalisty, który > mi pomoże, bo już raz mnie "popsuto". Dolacz zdjecia obudowy tego CockPIT to zobaczymy co ci warto doradzic! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: plastyka krocza po porodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 08:06 Ginekolog. to nie jest działka chirurga plastycznego (chociaż troche szkoda :-))) A co sie stało, ze aż potrzebujesz takiej pomocy? Czyżby poród wysoce naturalny? Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed ZDROWIE KOBIETY 16.10.04, 08:14 Z takimi sprawami zwroc sie na Zdrowie Kobiety lub na Matka i Dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś