Dodaj do ulubionych

Co cię czeka po zawale

22.08.18, 15:28
Czy ktoś zechciał by opowiedzieć swoją historię jak przebiegały wszystkie działania po wykonaniu zbiegu (dowolnego). Chodzi mi o to kto po wybudzeniu w tobą rozmawiał, jakie informacje uzyskałeś, co Ci zalecono, ile razy był u ciebie lekarz, psycholog, kardiolog. Interesuje mnie cały przebieg leczenia po zawale serca. Czy czujesz się zaopiekowany czy pozostawiony sam sobie? Co byś zmienił, czego zabrakło, o jakie potrzeby nie zadbano w twoim wypadku. Bardzo proszę o odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Co cię czeka po zawale 29.08.18, 10:32
      A co chcesz zareklamować?
      • snajper55 Re: Co cię czeka po zawale 29.08.18, 10:40
        wadera3 napisała:

> A co chcesz zareklamować?

Raczej szuka chętnych do jakiegoś badziewiastego programu. Teraz takim nie chce się czterech liter ruszyć i z ludźmi porozmawiać (np w szpitalu) więc zapuszczają sieci w sieci pijąc kawkę i malując szpony.

S.
        • agisita Re: Co cię czeka po zawale 03.09.18, 09:05
          Hmm ciekawe. Nic nie chcę zareklamować a w szpitalu ludzie nie chcą mówić jak jest na prawdę żeby nie było że się skarżą. Dlatego szukam pomocy na forum ale oczywiście jak nie chcesz dzielić się swoją opinią i doświadczeniami to przecież nie zmuszam tylko ładnie proszę chętnych. Pozdrawiam
          • wadera3 Re: Co cię czeka po zawale 03.09.18, 09:54
            Nie miałam(i nie planuję mieć) zawału, ale ciekawi mnie w jakim celu chcesz "zbierać opinie" co i jak i u kogo.
            Planujesz swój zawał, czy kogoś bliskiego? Jakiej pomocy szukasz, i jak te "opinie" miałyby Ci pomóc?
            Jak dla mnie - coś kręcisz.

"Naprawdę, pisze się naprawdę razem, na pewno, pisze się na pewno osobno", to tak przy okazji :)
          • snajper55 Re: Co cię czeka po zawale 03.09.18, 12:25
            agisita napisał(a):

> Hmm ciekawe. Nic nie chcę zareklamować a w szpitalu ludzie nie chcą mówić jak j
            > est na prawdę żeby nie było że się skarżą. Dlatego szukam pomocy na forum ale o
            > czywiście jak nie chcesz dzielić się swoją opinią i doświadczeniami to przecież
            > nie zmuszam tylko ładnie proszę chętnych. Pozdrawiam

No dobra, przekonałaś mnie. Więc tak, po przebudzeniu rozmawiała ze mną salowa i zaleciła mi lewatywę. Co bym zmienił? Salową, na młodszy model. A o moich potrzebach możemy porozmawiać prywatnie. :) Czy jesteś zadowolona? Napewno tak. :)

S.
            • wadera3 Re: Co cię czeka po zawale 03.09.18, 16:34
              snajper55 napisał:

> Czy jesteś zadowolona? Napewno tak. :)
              >
              > S.

Na prawdę ?
              • agisita Re: Co cię czeka po zawale 05.09.18, 08:52
                Dziękuję za uwagi.Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka