testardo 21.08.05, 19:36 Sporzadzam liste lekarzy wegetarian badz tez przyjaznych wegetarianom we wszystkich miastach Polski. Wpisujcie w temacie nazwy miasta i podawajcie namiary. Z gory dzieki za okazana pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Lekarze wegetarianie IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 22.08.05, 00:23 werbujesz do sekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oburzona Re: Lekarze wegetarianie IP: *.bulldogdsl.com 22.08.05, 18:52 to straszne ze Polacy sa tak tepi ze nie odrozniaja sekt od dietetyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Lekarze wegetarianie IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 22.08.05, 20:11 to okropne ze oburzeni nie ma- ja zadnego poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
agulha GIODO? 23.08.05, 09:15 Dobry człowieku, a czy wiesz, że na zbieranie i przetwarzanie danych osobowych (lekarzy wegetarian, murarzy właścicieli kotów czy gospodyń domowych lubiących konfitury śliwkowe) trzeba mieć pisemną zgodę każdej z tych osób? Odpowiedz Link Zgłoś
amistan Gliwice ;-) 25.08.05, 22:28 ja jestem przyjazny wegetarianom. przez sentyment troszkę. moja żona była wegetarianką zanim się poznalismy. nauczyłem ją lubić smażone mięsko, kiełbasę, niestety przekonanie Jej do tatara zajmie mi wiecej czasu. no cóż, zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś