Dodaj do ulubionych

Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Rising ...

11.10.09, 14:23
Ze przekleję swojego komenta - "Ściągłem se, powyciągałem z katalogów mp3 opisane jako full, wrzuciłem do biblioteki w WMP i opatrzyłem stosowną okładeczką. Dzięki Wam Codemasters i Microsofcie!"
Obserwuj wątek
    • beniamin.durski Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin 11.10.09, 14:46
      "Bardzo fajna muzyka orientalna przygrywa w bardzo "militarnym" menu, budując atmosferę."

Taa i koleś rzyga. Litości, jak to może komuś budować atmosferę.

• Gość: Anonymous Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: *.2a.pl 11.10.09, 15:02
      DOBRA GRA POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY GRAJĄ NA KONSOLACH!
    • Gość: Porky von Duden Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: *.e-wro.net.pl 11.10.09, 15:15
      Lol, wobec tego jestem chyba jedyną osobą, która uważa, że owo "rzyganie" brzmi nawet całkiem intrygująco big_grin Krótkie szukanie po Interencie wskazuje, że znalazło się ono w ścieżce dźwiękowej gry (no, to akurat określenie mocno na wyrost - cała muzyka w grze ogranicza się do 2 utworów, reszta to różne aranżacje tematu militarnego do zwiastunów gry) nieprzypadkowo - technika tzw. "throat singing" należy to tradycji ludów zamieszkujących Azję północno-wschodnią, a więc również rejon fikcyjnej wyspy Skira.
    • Gość: Nicolai Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: *.intan.pl 11.10.09, 15:35
      Skira nie jest fikcyjna smile
    • han_solo_79 Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin 11.10.09, 15:51
      @Nicolai

Ale w rzeczywistosci to sa Aleuty a nie jakis wannabe Sachalin.
    • Gość: Nicolai Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: *.intan.pl 11.10.09, 16:56
      Zgadza się; bo sama wyspa istnieje, tylko w grze ją nieco przesunęli smile
    • Gość: ziuzuis Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: 79.97.226.* 11.10.09, 17:39
      kiep ta muzyka, nie wiem czym sie tu podniecac ?
    • Gość: marek Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: *.icpnet.pl 11.10.09, 19:52
      marna ta muzyka
    • Gość: seba Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: 77.255.108.* 11.10.09, 21:34
      oczywiście, że darmowa skoro marna. to jasne jak słońce.
    • crov Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin 11.10.09, 21:36
      Pawle, posłałem Ci maila.

Tak piszę, bo na przykład SS pisał, że rzadko na swego zagląda. smile
    • korozone Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin 11.10.09, 22:01
      Co do gardlowego spiewania, to polecam sie zapoznac blizej z plytami tych panow www.youtube.com/watch?v=bVkJ1Bf-QzU ;] Swietna sprawa, jak ktos jest otwarty muzycznie na folkowe "rzyganie" ;]
    • Gość: m4t3k Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: *.e-wro.net.pl 11.10.09, 22:29
      Szkoda, że nieotagowane
    • Gość: m4t3k Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: *.e-wro.net.pl 11.10.09, 22:33
      A więc kto jest autorem tej muzyki?
    • korozone Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin 11.10.09, 23:39
      Jesli o ten zespol chodzi to pisze przeca. ze to Huun Huur Tu ;P
    • Gość: anon Re: Soundtrack Operation Flashpoint: Dragon Risin IP: *.chello.pl 12.10.09, 15:22
      www.youtube.com/watch?v=DY1pcEtHI_w tajemnica spiewania na 2 głosy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka