Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3

15.10.09, 19:19
A kiedy planujesz machnąć recenzję? wink
Obserwuj wątek
    • hansatan Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:19
      Nie jestem pewien, czy jeżdżenie na hardzie i bez wszystkich wspomagaczy jest odprężające ;]
    • lee_van_dowski Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:20
      Reckę to już chyba Emiel machnie.
    • bobovita1984 Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:22
      Gra jest KOZACKA smile naprawde polecam smile
    • he-man-pl Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:24
      "Różnica między Forzą a innymi wyścigami jest właśnie taka jak między drogim samochodem sportowym a tanim odpowiednikiem poddanym garażowemu tuningowi."

AWESOME!! WYSCIGI ROKU!! (co ja chrzanie wyscigi tej generacji!!)
    • moondrek Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:29
      Czyli jednym słowem : klapa. Wszystko jest już w Forzy2 ,a nawet więcej. Szkoda.
    • julmar7 Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:37
      @moondrek
      To co było zostało poprawione,polepszone. Co można zrobić jeszcze w wyścigach? Skutery wodne chcesz?
    • kemiru Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:38
      @bobovita1984:
      Znaczy się masz przerobioną konsolę? Co zastosowałeś, że nie masz bana?
    • kroth Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:46
      W tle leci oczywiście niezastąpiona muzyczka z Mortal Kombat ^_^
    • f2m6a Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:46
      tommy-gun przeżywa rozpacz i roztrojenie nerwowe z zazdrości. Już chcesz wywołać wojnę fanboyu, kup sobie Xa, a nie wypisuj głupoty.
    • the_king_is_the_one Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:46
      "Różnica między Forzą a innymi wyścigami jest właśnie taka jak między drogim samochodem sportowym a tanim odpowiednikiem poddanym garażowemu tuningowi."

AWESOME!! WYSCIGI ROKU!! (co ja chrzanie wyscigi tej generacji!! Ty sie He-man nie podniecaj, bo nie pisał o GT5 bo nawet w to nie grał.
    • qwerty-tomasz Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:47
      haha i po co tysiąc samochodów i licencji, skoro mamy NAJLEPSZY MODEL JAZDY NA RYNKU
    • lee_van_dowski Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:49
      Dokładnie, nie miałem na myśli GT 5 tylko produkcje już dostępne na rynku.
    • seruch Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:52
      GT5 jeszcze nie ma i w tym roku nie bedzie jak wiadomo premiera zostala przesunieta (ktory to juz raz?) na marzec.
    • powercontrols Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:55
      seruch: Pierwszy.
    • tommy-gun Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 19:57
      Właściwie to GT5 jest już gotowe: www.eurogamer.net/articles/yamauchi-gt5-is-basically-complete

Na bank na tej samej zasadzie co Alan.
    • lethaldoze Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 20:01
      @he-man-pl, nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę że grałeś już w finalną wersję GT5 i wiesz że Forza jest lepsza
    • he-man-pl Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 20:01
      Dla tych co juz grali oczywiscie w F3 i uwazaja, ze to jest to samo co F2..

"Prawdę mówiąc po ograniu kilku części Gran Turismo, Forzy Motorsport 2 i jeszcze kilku innych przedstawicieli konsolowych symulacji prowadzenia auta, miałem gatunku już trochę dość. Często bowiem brakuje w tych produkcjach dynamiki i emocji związanych z walką na torze. Po dniu spędzonym z Forzą 3 wydaje mi się jednak, że Turn 10 znalazło złoty środek."

Dzieki Lewik potrafisz narobic smakibig_grin

BTW "Dokładnie, nie miałem na myśli GT 5 tylko produkcje już dostępne na rynku."
      Czyli GT5P wchodzi w gre haterzysmile
    • qwerty-tomasz Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 20:04
      CO DO WIDOKU Z KOKPITU to będzie można zwiększyć odległość, tak to wygląda i249.photobucket.com/albums/gg240/Rummeld/BMWM3E30Mehrbildschirmtrick.jpg
    • kemiru Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 20:04
      @lee_van_dowski:
      Jak wypada Gt5p na tle F3 (chodzi o grafikę)?
      @tommy-gun:
      Czytając Twój komentarz omal się nie udusiłem (piłem herbatę) smile.
    • seruch Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 20:07
      Jest podstawowa roznica miedzy GT5 a Alanem czy jakas inna gra. GT5 jest robione na podbudowie juz ukonczonej gry (GT4) wiec tworcy nie startuja od zera(co by marketingowcy nie mowili o tym, ze robia wszysto od poczatku) tylko maja juz czesc materialow zrobione(obliczenia fizyki, wymiary modeli itd itp).
    • seruch Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 20:12
      Aha i jeszcze jedno: za najlepsza GRE "samochodowa" uwazam GT2 i Screamera wink ale cos czuje, ze FIII zdetronizuje GT. W grze najwazniejsza jest dla mnie frajda z jazdy i wyglada na to, ze Forza zafunduje jej solidna dawke. I to cholerne malowanie samochodow, niezla zajawka dla kogos kto zawsze chcial zobaczyc ulubiony model pomalowany wedlug swojego pomyslu.
    • lee_van_dowski Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 20:15
      Nie miałem okazji pograć w GT5P. Nie porównuję więc Forzy do GT5 w żaden sposób. Moja przygoda z serią skończyła się na 3 części i demie 4.
    • bobovita1984 Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 20:15
      kemirunie gram online jak bys poczytal wiedzial bys ze mozna grac ale nie wolno łaczyc sie z xxbox live big_grin
    • panzgryzliwy Re: Pierwsze wrażenia: Forza Motorsport 3 15.10.09, 20:16
      Różnica między Forzą a innymi wyścigami jest właśnie taka jak między drogim samochodem sportowym a tanim odpowiednikiem poddanym garażowemu tuningowi.
      ---

bardzo ładny tekst smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka