Dodaj do ulubionych

Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 str...

IP: 80.50.190.* 19.10.09, 16:00
i wszystko w temacie
Obserwuj wątek
    • leon691 Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 strzela samobójczą bramkę 19.10.09, 16:01
      Pięknie napisane...przepraszam, wzruszyłem się.
      Niestety nie odwołam preordera bo go nigdy nie zamówiłem...a szkoda, bo mógłbym go teraz odwołać i to z poczuciem że robię coś ważnego, że mówię stanowcze NIE.
    • Gość: ;/ Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 strzela samobójczą bramkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 16:01
      Tyle czekałem na te nowe multi a tu d..., szkoda;/
    • Gość: maciek Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 strzela samobójczą bramkę IP: *.cdma.centertel.pl 19.10.09, 16:03
      A miałem ochotę na mały drift sad
    • Gość: 123 Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.xdsl.centertel.pl 19.10.09, 16:07
      Anem
    • Gość: ulb Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.chello.pl 19.10.09, 16:10
      Czyli to będzie coś na wzór matchmakingu z BFH?
    • micz84 Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s 19.10.09, 16:12
      Świetny tekst, jeden z lepszych SS.

@leon691 zawsze możesz zamówić, a potem odmówić następnego dnia tongue_out

Szkoda tak dobrej gry. MW ma świetny multi grałem przez jakiś czas u kumpla i naprawdę dobrze się w tą grę gra. Nawet czasem się zastanawiałem czy sobie nie kupić, ale uznałem, że jak niedługo ma wyjść 2 to poczekam i kupię 2. Zwłaszcza, że zapowiedziane zmiany wydawały się dobre. Ale teraz jeśli już to kupię jednak 1.
    • Gość: A Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 strzela samobójczą bramkę IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 16:13
      Ten model nie jest konsolowy. To nie konsole powodują, że tak jest. FOrma konsol jest pochodną tendencji rynkowych. Przecież Xbox 360 i Ps3 to nie są pierwsze konsole.
      I ja bym też nie klął Infinity Ward, gdyż znając życie oni by chcieli te serwery i było by ok wszystko. Akcje tutaj odwala Activision/Blizzard. Koncern, który wymyślił pozybcie się w sc2 LAN-u. Jest to pewna taktyka skutkująca tak jak mówisz w ograniczaniu społeczności wokół tytułu w MP. Ej przecież głównym konkurentem multiplayera w MW 2 jest ten w modern warfare 1. Spowoduje to spadek sprzedaży gier na PC o kolejne setki tysięcy i być może wymyślą sobię, że na PC gier nie będą robić. Wolą wydać tam gdzie piractwo jest mniejsze i więcej jest osób zarabiających czyli konsole. Zarabiają więc gre kupią a na dodatek to casuale, więc nie będą tłuc w mp jakoś namolnie. Pomijam gimnazjalistów którzy mają konsole i na forach i komentarzach piszą coś o pieskach i pokazują jakimi są gó...arzami. Oni stanowią akurat raczej ułamek rynku konsol.
    • Gość: wojtek Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 strzela samobójczą bramkę IP: *.icpnet.pl 19.10.09, 16:14
      ale mam polewka z tego fragmentu o skrzyniach biegow smile Widas koles ze samochodu to ty nie masz , a automatyczne skrzynie biegow widziales tylko w reklamach telewizyjnych.
    • Gość: nacho66 Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.ptr.magnet.ie 19.10.09, 16:14
      i wszyscy wiemy czego to jest wina smile
    • han_solo_79 Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s 19.10.09, 16:15
      No żeś patetycznie zakończył, niech Cię. Już to widzę oczyma wyobrażni jak wygłaszasz to płomienne przemówienie na tle wielkiego sztandaru (może być gwiażdzisty), zaczynasz od "Trwać będziemy do samego końca, [?] bić się będziemy na plażach, bić się będziemy na lądowiskach, bić się będziemy na polach i na ulicach, bić się będziemy wśród wzgórz, i nigdy się nie poddamy" a kończysz na "Ale nie na mnie, bardzo mi przykro. Ja chcę się ścigać, a wóz z automatyczną skrzynią biegów się do tego nie nadaje".
    • Gość: Gość Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.szczecin.mm.pl 19.10.09, 16:15
      Strasznie denny artykuł.
    • madkongo Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s 19.10.09, 16:16
      Ładnie wytłumaczone smile
    • Gość: trup za 2 latka Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: 77.255.13.* 19.10.09, 16:16
      R.I.P MW2
    • Gość: macz0 Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.icpnet.pl 19.10.09, 16:19
      "Ja chcę się ścigać, a wóz z automatyczną skrzynią biegów się do tego nie nadaje. "

smile))))))))

Widac ze typ nawet samochodu nie ma
    • Gość: zak Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.chello.pl 19.10.09, 16:22
      Mw2 chyba niewiele sie bedzie roznic technicznie od jedynki. Jestem ciekaw czy da se przeniesc mapy do czworki. Jezeli tak to iw wyda lepszy mappack od wszystkich stworzonych prze treyarch wink
    • Gość: Matez Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.acn.waw.pl 19.10.09, 16:22
      ale żaal...
      oni już nie myślą o graczach, o rywalizacji i klanach !
      Oni tylko myślą o kasie i jak największeym zarobku... Zapewne w 2010 wyjdzie kolejna seria call of duty, 2 razy droższa od MW2, ale zato będzie miała wyszystkie niedociągnięcia naprawione. A co zrobi przeciętny gracz ? Kupi też następną wersję >.<
      MW2 to już nie będzie to samo. To będzie tylko kolejna pospolita i sztywna strzelanka, jakich nie mało na rynku.
    • Gość: mk Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 strzela samobójczą bramkę IP: *.broker.com.pl 19.10.09, 16:22
      Dobry tekst Sławku.
    • Gość: m_ Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 16:23
      Całkiem fajny artykuł
    • Gość: Baron Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: 195.42.249.* 19.10.09, 16:24
      Świetny artykuł, nieźle napisany.

Tylko ta analogia do skrzyni biegów nieudana do końca (jakie skrzynie są w formule 1?, no jakie? smile )
    • leon691 Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s 19.10.09, 16:25
      nie, no taraz jak wiem o tym to zamówienie i odwołanie preordera nie bedzie aktem sprzeciwu tylko głupoty. Porównanie z autem SS wykasuj reszta jest piękna, pies mi do tej pory płacze (a może po prostu czas chce na siku)
    • Gość: zieja Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: 212.160.106.* 19.10.09, 16:26
      Ja tylko chce zauważyć ze :
      1. duza czesc garczy to sa gracze niedzielni tacy dla ktorych wybor serwera to problem wcisnie przycisk i bedzie mogl sie bawic bez kombinowania.
      2. Wszyscy placza ze to zle ze to ble a gra jeszcze nie wyszla , mi sie wydaje ze zeby cos oceniac to najpierw trzeba to zobaczyc.
      3. Nie wiadomo czy w match makingu nie bedzie kryteriow wyszukiwania w/g preferencji (nie wiem lvl, ping, ilosc graczy,lokalizacji itp). Napewmo bedzie zapraszanie znajomych wiec granie z obcymi odpada.
      4. za takim rozwiazanie przemawia latwosc obslugi co dla wiekszosci dzisiejszych uzytkownikow jest plusem a za duzo informacji na ekranie to juz glupieja
      5. sadze ze Activision i IW dokladnie sprawe zbadali i sprawdzili czy im sie to oplaca czy nie.
      6 . Nikt nikomu nie kaze tego kupowac nie podoba sie poczekaj na BF-a albo graj w MW 1
    • Gość: kapa Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.09, 16:26
      Jak ktoś jeszcze nie łapie o co chodzi z serwerami dedykowanymi, to niech sobie zainstaluje dwie gry Wolfenstein: Enemy Territory, Battlefield Heroes (obie darmowe) i zobaczy różnice na własne oczy. W:ET- ma dedykowane serwery, BH- ich nie ma...
    • Gość: gfdgsdfq Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 16:29
      "Pozostali po prostu grają, odtwórczo, biernie, bez uczestniczenia w procesie ewolucji gry."

Czyli reszta zwykłych graczy, to pasożyty które tylko zajmują wolne sloty na serwerach?
    • Gość: pysiek Re: Skrzynia biegów, czyli jak Modern Warfare 2 s IP: 91.198.246.* 19.10.09, 16:31
      ja i tak gram w CoD tylko dla singla. a ten pewno zamiecie. pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka