Dodaj do ulubionych

Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień pi...

06.11.09, 11:16
w sumie racja, najmniej mnie interesuje intro dla ludzia woja, więc spojlera nie bede miał.

aleś se pospał kolego...

ja od 8.00 filuje na stronę
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucky Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień pierwszy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.11.09, 11:16
      Pierwsza krew smile
    • Gość: torba na zwłoki Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.xdsl.centertel.pl 06.11.09, 11:20
      no wreszcie, no
    • Gość: lan Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 11:25
      Kurczę, a ja chciałem krasnoluda maga smile

Ale ok, skoro tak wyszło, to zamieramy przed monitorem i wypatrujemy ślepia na następne fragmętęty =)
    • red.pl Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 11:27
      Człowiek? Niee! Mężczyzna? Niee! Wojownik? Nieeee! Albo dobra wink. Ja na swojej kopii taką postacią nie zagram więc zobaczę grę z innej strony.
    • Gość: Tomek Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: 83.18.147.* 06.11.09, 11:32
      krasnal nie moze byc magiem, ja juz sie napalam na grę Elfem wojownikiem smile
    • Gość: fiu fiu Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.09, 11:34
      krasnoludem nie można grać magiem...
    • Gość: Rid Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.hardcom.3s.pl 06.11.09, 11:35
      Sławek nie opier..aj się!!!
      Więcej !!
      Więcej !!!

MOOOORE !!!!!
    • Gość: Rid Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.hardcom.3s.pl 06.11.09, 11:38
      Cholera zamiast grać w COD 4 multi, to siedzę jak ta pała i klikam odśwież uncertain
      A mam okazję bo żona + 2 ( big_grin ) poszła na zakupy..
      L4 to zbawienie graczy big_grin hehe
    • Gość: e2k Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: 212.244.52.* 06.11.09, 11:40
      BTW wie ktoś może czy gra jest dostępna od dzisiaj w sklepach?
    • Gość: Gargulec Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 11:46
      Co do starego przyjaciela ojca bohatera...
      Toż to żaden sekret już od dawna, że z nim jest związany zwrot akcji.
    • Gość: fiu fiu Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.09, 11:47
      w wawie już jest. we wrocku wiem, że ma popołudniu być o ile kurier dojedzie do empików
    • Gość: Rid Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.hardcom.3s.pl 06.11.09, 11:48
      Głos lektora jakiś taki nijaki uncertain
      Jakby nie miał siły gadać...
      Ehh no dobra..
      Wersja eng i napisy pol i po sprawie big_grin
    • Gość: Tomek Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: 83.18.147.* 06.11.09, 11:48
      w MM powinna być
    • Gość: Rid Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.hardcom.3s.pl 06.11.09, 11:50
      A jest opcja gry na padzie z 360 na PC ??
      Byłoby miło.
      Rozwalić się przed TV,a nie ślęczeć zgarbiony przy monitorze...
    • nacho66 Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 11:53
      znajomy z Wawy napisal mi, ze MW2 w wersji angielskiej jest juz dostepne w niektorych sklepach

wiecie cos?

mnie to specjalnie nie interesuje, bo na wyspach sklepy trzymaja sie prawa/umowy i wystawiaja gry na polki w dniu premiery. Tylko w Polsce taka bezczelnosc. Ale na pewno jest wiele osob, ktore urwaloby sie z pracy co by do sklepu skoczyc smile
    • Gość: lan Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 11:53
      Krasnal nie może być magiem? Kurdę, toż to powrót do AD&D'owych, przestażałych zasad. Szkoda smile

Sławek, more please... suspicious
    • Gość: cierpliwość Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 06.11.09, 11:56
      Czekam spokojnie (no może nie do końca) z zakupem aż nie usłyszę potwierdzenia że to prawdziwe RPG, a nie klon Mass Effect, którym Bioware wyczerpało u mnie zupełnie kredyt zaufania.
    • Gość: kgth Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.tvkstella.pl 06.11.09, 11:58
      Ale żal że to nie jest baldur 3 crying.
    • nacho66 Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 12:01
      @SS czy wy jako 'redakcja' magazynu o grach, nie mozecie sie dowiedziec od jakis 'waznych' osobistosci branzy wydawniczej, na jakiej zasadzie w Polsce gry wystawia sie na polki przed oficjalna premiera? To jest dosc ciekawy temat
    • tatita.s Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 12:03
      Myszka mi się zepsuje od tego ciągłego klikania odśwież. Ale jestem najarany na tą gierkę.
    • Gość: sdfg Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 12:06
      Zdaje się, że Sławek musi się tak koncentrować nad grą, że nie ma czasu pisać relacji... To dobry znak smile
    • Gość: Alex Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.polskielng.pl 06.11.09, 12:08
      kolejne fantasy?

*zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew*
    • slawomir.serafin Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 12:10
      @nacho66 - to sprzedawanie MW2 przed premierą to niezły fail, bo gra jest na Steamie, a to oznacza, że i tak jej nie uruchomisz przed dniem 0
    • jabbur Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 12:13
      @tatita.s polecam ctrl+R albo F5 zamiast klikania wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka