true_mayonez 06.11.09, 11:16 w sumie racja, najmniej mnie interesuje intro dla ludzia woja, więc spojlera nie bede miał. aleś se pospał kolego... ja od 8.00 filuje na stronę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Lucky Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień pierwszy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.11.09, 11:16 Pierwsza krew Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: torba na zwłoki Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.xdsl.centertel.pl 06.11.09, 11:20 no wreszcie, no Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lan Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 11:25 Kurczę, a ja chciałem krasnoluda maga Ale ok, skoro tak wyszło, to zamieramy przed monitorem i wypatrujemy ślepia na następne fragmętęty =) Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 11:27 Człowiek? Niee! Mężczyzna? Niee! Wojownik? Nieeee! Albo dobra . Ja na swojej kopii taką postacią nie zagram więc zobaczę grę z innej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: 83.18.147.* 06.11.09, 11:32 krasnal nie moze byc magiem, ja juz sie napalam na grę Elfem wojownikiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fiu fiu Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.09, 11:34 krasnoludem nie można grać magiem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rid Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.hardcom.3s.pl 06.11.09, 11:35 Sławek nie opier..aj się!!! Więcej !! Więcej !!! MOOOORE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rid Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.hardcom.3s.pl 06.11.09, 11:38 Cholera zamiast grać w COD 4 multi, to siedzę jak ta pała i klikam odśwież A mam okazję bo żona + 2 ( ) poszła na zakupy.. L4 to zbawienie graczy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e2k Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: 212.244.52.* 06.11.09, 11:40 BTW wie ktoś może czy gra jest dostępna od dzisiaj w sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gargulec Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 11:46 Co do starego przyjaciela ojca bohatera... Toż to żaden sekret już od dawna, że z nim jest związany zwrot akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fiu fiu Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.wroclaw.mm.pl 06.11.09, 11:47 w wawie już jest. we wrocku wiem, że ma popołudniu być o ile kurier dojedzie do empików Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rid Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.hardcom.3s.pl 06.11.09, 11:48 Głos lektora jakiś taki nijaki Jakby nie miał siły gadać... Ehh no dobra.. Wersja eng i napisy pol i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomek Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: 83.18.147.* 06.11.09, 11:48 w MM powinna być Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rid Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.hardcom.3s.pl 06.11.09, 11:50 A jest opcja gry na padzie z 360 na PC ?? Byłoby miło. Rozwalić się przed TV,a nie ślęczeć zgarbiony przy monitorze... Odpowiedz Link Zgłoś
nacho66 Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 11:53 znajomy z Wawy napisal mi, ze MW2 w wersji angielskiej jest juz dostepne w niektorych sklepach wiecie cos? mnie to specjalnie nie interesuje, bo na wyspach sklepy trzymaja sie prawa/umowy i wystawiaja gry na polki w dniu premiery. Tylko w Polsce taka bezczelnosc. Ale na pewno jest wiele osob, ktore urwaloby sie z pracy co by do sklepu skoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lan Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 11:53 Krasnal nie może być magiem? Kurdę, toż to powrót do AD&D'owych, przestażałych zasad. Szkoda Sławek, more please... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cierpliwość Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 06.11.09, 11:56 Czekam spokojnie (no może nie do końca) z zakupem aż nie usłyszę potwierdzenia że to prawdziwe RPG, a nie klon Mass Effect, którym Bioware wyczerpało u mnie zupełnie kredyt zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kgth Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.tvkstella.pl 06.11.09, 11:58 Ale żal że to nie jest baldur 3 . Odpowiedz Link Zgłoś
nacho66 Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 12:01 @SS czy wy jako 'redakcja' magazynu o grach, nie mozecie sie dowiedziec od jakis 'waznych' osobistosci branzy wydawniczej, na jakiej zasadzie w Polsce gry wystawia sie na polki przed oficjalna premiera? To jest dosc ciekawy temat Odpowiedz Link Zgłoś
tatita.s Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 12:03 Myszka mi się zepsuje od tego ciągłego klikania odśwież. Ale jestem najarany na tą gierkę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sdfg Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 12:06 Zdaje się, że Sławek musi się tak koncentrować nad grą, że nie ma czasu pisać relacji... To dobry znak Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Alex Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień IP: *.polskielng.pl 06.11.09, 12:08 kolejne fantasy? *zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew* Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 12:10 @nacho66 - to sprzedawanie MW2 przed premierą to niezły fail, bo gra jest na Steamie, a to oznacza, że i tak jej nie uruchomisz przed dniem 0 Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Dragon Age: Początek - relacji na żywo dzień 06.11.09, 12:13 @tatita.s polecam ctrl+R albo F5 zamiast klikania Odpowiedz Link Zgłoś